Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sperm testini ilk fırsatta yaptırın en azından önceden görüp ona göre yol alırlar. bizim tedaviye başlayınca verdik.sorun olmadı ama fırsatınız varsa hemen verin.

valla canım benimki bir sabah birde aksam içiyorum folbiol günde bidefa içiyorum bende vazla kilom var tok tutar dedi amh yaptırdınmı cnm

ANLDIM CANIM AMH YAPTIRDIM BEN DEVLETTEN RAPOR ALIYORUM TÜP BEBEK İÇİN ORDA YAPILMIŞTI ÇOK İYİ DEDİ

sperm testini ilk fırsatta yaptırın en azından önceden görüp ona göre yol alırlar. bizim tedaviye başlayınca verdik.sorun olmadı ama fırsatınız varsa hemen verin.

EVET DEDİĞİN GİBİ BU AY İÇİNDE YAPTIRIYIM SPERM TAHLİLİNİ SONUCU ÇIKTIĞINDA GÖSTERİRİM ZATEN SORUNLU BİZİMKİ ÖNCEDEN GÖRMÜŞ OLUR

CANIM GLİFOR YAZDI İLAÇ 1000MG

CANIM DUALARIMIZ SENİNLE İNŞALLAH RABBİM EN KALİTELİSİNİ TUTANACAĞI TRANSFER ETMELERİNİ NASİP ETSİN SONUNA KADAR DA GİTSİN İNŞALLAH
Amin canım inşallh hrpımıze nasıp olsun en kısa Zamanda anne olmak cok ama cok saolll

dondurulmuş embriyo transferi nasıl oluyor.onda da iğne ilaç kullanılıyormuli yoksa muayene kontrol mu oluyor.
Bana opuda sonra onun reçetesini bile verdiler adet ikinci günü gideceğim bir ilaç var üç tane belli günlerde başlayacağım sanırım rahim kalımlığına göre istenilen seviyeye gelince transfer yapılacak o zamanda muayeneye gidiyorsun diye biliyorum ilk defa tüp bebek denemem olacak oda yarım kaldı opu oldu şuan beklemedeyim inan günler hiç geçmiyor hep okuyorum bakıyor kim neler yazmış ne olmuş inan herkezin hamile kalmasını istiyorum hemde çok olumsuz haberlere tahammül edemiyorum birisi dediğinde hamileyim sanki kendim hamile kalmış gibi seviniyorum o zaman umudum artıyor inşallah hep güzel haberler alırız rabbim den çok istiyorum her namazdan sonra burda herkeze çok dua ediyorum ettiğim duaların içinde hepiniz varsınız inşallah bizlerin yüzü gülecek kendimi hep eksik bir insan gibi hissediyorum inşallah allahım bizim bu eksikliğimizi tamamlar yalvarmak istemekten başka çaremiz yok

Transferim olduğundan beri kasık ve bacaklarda ağrım var bugün kasıklarımda ki ağrı biraz artı acaba bu normalmi endişe ettim de

Spermiyogram testi 1 günde çıkar. Tüp bebek için son 1 sene içinde yapılmış test olması yeterli. Yalnız testi dışarıda yaptırma. Memorial detaylı test yaptırıyorlar ve kendi yaptıkları testi tedavide baz alıyorlar.

Transferim olduğundan beri kasık ve bacaklarda ağrım var bugün kasıklarımda ki ağrı biraz artı acaba bu normalmi endişe ettim de

Agrilara cok takilma cnm.benim de ilk tedavimde bel ve göğüs agrisindan duramiyordum. Bunlar ilacin etkisi. Sabret bekle ve sonucu öyle gör. Inşallah sonucun pozitif olur cnm

Kızlar birşey soracaktım. Adetin ilk gününden transfer günüme kadar kaç gün sürer? Tabi normal şartlar altında???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…