- 27 Şubat 2013
- 14.823
- 42.361
- 798
Kızlar çok şükür Rabbime 12. Günde değerimiz 138.. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah..
BİRDE BİRŞEY SORUCAM ŞİMDİ BEN PERŞEMBE GİTTİM MUAYENE OLDUM HANDE HANIMA VE ÖN GÖRÜŞME 300TL ÖDEDİM. BÜTÜN TAHLİLLERİM TAMDI BENDEN BİRŞEY İSTEMEDİ EŞİMDE SORUN OLDUĞU İÇİN SPERMİYOGRAM İSTEDİ. BENİ MUAYENE ETTİĞİNDE POLİP GÖRDÜ ALALIM YADA ALDIR DEDİ BEN KENDİM ALDIRICAM YALNIZ POLİPİ ALDIRDIĞIN AY TÜP BEBEK YAPALIM UYARILMIŞ OLSUN DEDİ KISMETSE İNŞALLAH BEN HAZİRAN BAŞI YAPTIRICAM O AY İÇİNDEKİ ADETİMDEDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. PEKİ SPERMİYOGRAMI NE ZAMN YAPTIRIYIM DOKTORADA GÖSTERİYİM Mİ YAPTIRDIKTAN SONRA ÇOK UZATTIM BU HASTANEDE HİÇ YAPTIRMADIM TECRÜBENİZE İHTİYACIM VAR
valla canım benimki bir sabah birde aksam içiyorum folbiol günde bidefa içiyorum bende vazla kilom var tok tutar dedi amh yaptırdınmı cnm
sperm testini ilk fırsatta yaptırın en azından önceden görüp ona göre yol alırlar. bizim tedaviye başlayınca verdik.sorun olmadı ama fırsatınız varsa hemen verin.
Kızlar çok şükür Rabbime 12. Günde değerimiz 138.. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah..
Amin canım inşallh hrpımıze nasıp olsun en kısa Zamanda anne olmak cok ama cok saolllCANIM GLİFOR YAZDI İLAÇ 1000MG
CANIM DUALARIMIZ SENİNLE İNŞALLAH RABBİM EN KALİTELİSİNİ TUTANACAĞI TRANSFER ETMELERİNİ NASİP ETSİN SONUNA KADAR DA GİTSİN İNŞALLAH
Cok saol canım allah hepımıze anne olma zevkını yasatsın ınsallh ınsaallhhh..dualarımız seninle inşallah rabbim yüzünü güldürür bebişler gelişir transfer yapılır.
Bana opuda sonra onun reçetesini bile verdiler adet ikinci günü gideceğim bir ilaç var üç tane belli günlerde başlayacağım sanırım rahim kalımlığına göre istenilen seviyeye gelince transfer yapılacak o zamanda muayeneye gidiyorsun diye biliyorum ilk defa tüp bebek denemem olacak oda yarım kaldı opu oldu şuan beklemedeyim inan günler hiç geçmiyor hep okuyorum bakıyor kim neler yazmış ne olmuş inan herkezin hamile kalmasını istiyorum hemde çok olumsuz haberlere tahammül edemiyorum birisi dediğinde hamileyim sanki kendim hamile kalmış gibi seviniyorum o zaman umudum artıyor inşallah hep güzel haberler alırız rabbim den çok istiyorum her namazdan sonra burda herkeze çok dua ediyorum ettiğim duaların içinde hepiniz varsınız inşallah bizlerin yüzü gülecek kendimi hep eksik bir insan gibi hissediyorum inşallah allahım bizim bu eksikliğimizi tamamlar yalvarmak istemekten başka çaremiz yokdondurulmuş embriyo transferi nasıl oluyor.onda da iğne ilaç kullanılıyormuli yoksa muayene kontrol mu oluyor.
Caniiiiiim çok sevindim. Çok şükür . Allah im kat kat artirsin değerlerini canım benimKızlar çok şükür Rabbime 12. Günde değerimiz 138.. Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah..
valla canım memorial şişli hastanesi hande hanımla başlıycaz tedaviye kısmetseEVREMSU SEN NE ZAMAN YAPTIRICAN KİME GİDİYORSUN
Benimde 7.ci denemem olacak memorial iyi bilmiyorum karasızım
Transferim olduğundan beri kasık ve bacaklarda ağrım var bugün kasıklarımda ki ağrı biraz artı acaba bu normalmi endişe ettim de
BİRDE BİRŞEY SORUCAM ŞİMDİ BEN PERŞEMBE GİTTİM MUAYENE OLDUM HANDE HANIMA VE ÖN GÖRÜŞME 300TL ÖDEDİM. BÜTÜN TAHLİLLERİM TAMDI BENDEN BİRŞEY İSTEMEDİ EŞİMDE SORUN OLDUĞU İÇİN SPERMİYOGRAM İSTEDİ. BENİ MUAYENE ETTİĞİNDE POLİP GÖRDÜ ALALIM YADA ALDIR DEDİ BEN KENDİM ALDIRICAM YALNIZ POLİPİ ALDIRDIĞIN AY TÜP BEBEK YAPALIM UYARILMIŞ OLSUN DEDİ KISMETSE İNŞALLAH BEN HAZİRAN BAŞI YAPTIRICAM O AY İÇİNDEKİ ADETİMDEDE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. PEKİ SPERMİYOGRAMI NE ZAMN YAPTIRIYIM DOKTORADA GÖSTERİYİM Mİ YAPTIRDIKTAN SONRA ÇOK UZATTIM BU HASTANEDE HİÇ YAPTIRMADIM TECRÜBENİZE İHTİYACIM VAR
hayır canım daha bebek sahibi olamadım ocennet kokusunu bilmiyorum daha önce altı denemem oldu ama memoriali düşünüyorum bu denemede hayırlısı olsunçocuğun varmı yoksa ilk denemenmi memorilde cnm ?
Transferim olduğundan beri kasık ve bacaklarda ağrım var bugün kasıklarımda ki ağrı biraz artı acaba bu normalmi endişe ettim de
Bende bu merkezde deneyeceğim kısmetse bu merkeze guveniyorum ama bazı yorumlar da kafamı karıştirmiyor değil benimde 4. denemem olacak hakkımızda hayırlısı olsunBenimde 7.ci denemem olacak memorial iyi bilmiyorum karasızım
benim 3 tedavide de 12 ile 14 günler arasında toplandı ama herkesin bünyesi farklı daha erken de toplanabilirKızlar birşey soracaktım. Adetin ilk gününden transfer günüme kadar kaç gün sürer? Tabi normal şartlar altında???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?