Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Söylemeyi unutmuşum :)toplandiktan sonrada embriyo gelişimine göre toplamadan sonra 3.gün yada 5. Gün transfer yapılır

Kızlar birşey soracaktım. Adetin ilk gününden transfer günüme kadar kaç gün sürer? Tabi normal şartlar altında???
Canım sana. Ornek verıyım 1 mayıs reglımın 2. Gunuydu ogun ıgneye basladım 1 gun ara ıle hastaneye kontrole cagırılıyısun. Her gıttıgınde kan verıp yumurta kontrolu yapılıyo. Dun de toplama işlemim yapıldı. Yumurta toplandıgı gun 0. Gunmüş. 2.3.5. Gunlerden bırınde tabıkı yumurtanın gelısımıne gore bellı olacak ozamanda transfer yapılıyo...

Hayırlı olsun canım opun . doktorun kimdi çoğunlukla tedavi boyunca.

Günaydın arkadaşlarım,Günaydın kaderdaşlarım..Yalnızca doğurmakla anne olunmayacağına inananlardanım,doğurup çöpe atanları,kundağında boğanları göz önüne alırsak,bir hayvanın bile yavrusunu deli divane oluşunu hatırlarsak..BEN ANNEYİM! içimizde bütün canlılara yetecek kadar sevgi ve merhamet taşıdığın için sende ANNESİN! Anne olan,olmak için günlerini sayan ve olma yolunda sabırla ilerleyen tüm anne adayı arkadaşlarımın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Merhaba bu jeli kullanırken bir kaç gündür dışarı sarı renkte geliyodu bugünde açık pembe renkte geldi bu durumda iğne kullanılıyomu böyle durum yaşayanlar oldumu

Merhaba bu jeli kullanırken bir kaç gündür dışarı sarı renkte geliyodu bugünde açık pembe renkte geldi bu durumda iğne kullanılıyomu böyle durum yaşayanlar oldumu
İcerde beklediginden renk degistiriyor canim ben kullanmadim igne kanama olunca veriliyor igne

İcerde beklediginden renk degistiriyor canim ben kullanmadim igne kanama olunca veriliyor igne
İnşaallah korktum baya jeli yaptıktan sonra sürekli evin içinde geziyorum sadece dışarı çıkmadım ev işi yapmadım diğerlerinde hep yatardım başka hiç bişey yapmazdım bunda daha aktifim bilmiyorum valla çok korkuyorum

Canim arkadaslarim kader yoldaslarim hepimizin anneler gunu kutlu olsun bidahaki anneler gununde Rabbim bizimde yuzumu guldursun insallah oyle mahsun birakmasin bizleri bugun bizimde gunumuz diyebilelim kendimizi eksik hissetmeden yaninda olanlar annelerine sıkı sıkı sarilsin benim yerime ben uzagim ve coook ozledim annemi sarilsam gecicek sanki tum acilarim sizi seviyorum opuyorum hepinizi

Herkese merhabalar ben de 6 mayista negatif sonucu aldim cok uzuldum dememe gerek yok sanirim esimde oyle embriyo kaliteli idi 5. gun embriyosu idi 2 tane vardi ancak kaliteli olduğu icin bir tanesi kokondu.bana aspirin kullan demediler kac gündür onu taktim kafaya neyse pazartesi doktor ile konusacagim isteeee böyle zor işler bunlar insan o kadar pozitif dusunurken birden yok oldugunu ogreniyor sen o kadar dikkat ederken o aslinda yokmuş tutmamis allah hepimize yardim etsin umarim cok iç karartici yazmamisimdir

Canım aspırın kullan demedıker derken. Bende kullanmıyorum da o nıcın gereklı

Cok üzüldüm canim bu ara negatif alan cok. Senin kacinci denemendi.

Üzülmemek elde değil geçmiş olsun arkadaşım..Allah eşine sana sağlık versin.geride dondurulmuş embriyo kalmış en azından buda iyi bir şey..kaçıncı denemendi bu daha önce yazmışsındır ama hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…