- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
Canım sana. Ornek verıyım 1 mayıs reglımın 2. Gunuydu ogun ıgneye basladım 1 gun ara ıle hastaneye kontrole cagırılıyısun. Her gıttıgınde kan verıp yumurta kontrolu yapılıyo. Dun de toplama işlemim yapıldı. Yumurta toplandıgı gun 0. Gunmüş. 2.3.5. Gunlerden bırınde tabıkı yumurtanın gelısımıne gore bellı olacak ozamanda transfer yapılıyo...Kızlar birşey soracaktım. Adetin ilk gününden transfer günüme kadar kaç gün sürer? Tabi normal şartlar altında???
Hayırlı olsun canım opun . doktorun kimdi çoğunlukla tedavi boyunca.Canım sana. Ornek verıyım 1 mayıs reglımın 2. Gunuydu ogun ıgneye basladım 1 gun ara ıle hastaneye kontrole cagırılıyısun. Her gıttıgınde kan verıp yumurta kontrolu yapılıyo. Dun de toplama işlemim yapıldı. Yumurta toplandıgı gun 0. Gunmüş. 2.3.5. Gunlerden bırınde tabıkı yumurtanın gelısımıne gore bellı olacak ozamanda transfer yapılıyo...
Hayırlı olsun canım opun . doktorun kimdi çoğunlukla tedavi boyunca.
Cok saol canım ınşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırızz. Banu hn ıle basladım sınra ayse hn baktı hep. Cokta memnun kaldım ayse hn dan. Opuyu da aylın hn yaptıHayırlı olsun canım opun . doktorun kimdi çoğunlukla tedavi boyunca.
Cok saol canım ınşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırızz. Banu hn ıle basladım sınra ayse hn baktı hep. Cokta memnun kaldım ayse hn dan. Opuyu da aylın hn yaptı
Cok guzel ilgileniyo canum cok sıcak kanlı sohbetlı. Kesınlıkle dusunnBen de ayşe hanımı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı artik.
Bende memorial e küveniyorum bu defa orda denicemBende bu merkezde deneyeceğim kısmetse bu merkeze guveniyorum ama bazı yorumlar da kafamı karıştirmiyor değil benimde 4. denemem olacak hakkımızda hayırlısı olsun
İcerde beklediginden renk degistiriyor canim ben kullanmadim igne kanama olunca veriliyor igneMerhaba bu jeli kullanırken bir kaç gündür dışarı sarı renkte geliyodu bugünde açık pembe renkte geldi bu durumda iğne kullanılıyomu böyle durum yaşayanlar oldumu
İnşaallah korktum baya jeli yaptıktan sonra sürekli evin içinde geziyorum sadece dışarı çıkmadım ev işi yapmadım diğerlerinde hep yatardım başka hiç bişey yapmazdım bunda daha aktifim bilmiyorum valla çok korkuyorumİcerde beklediginden renk degistiriyor canim ben kullanmadim igne kanama olunca veriliyor igne
Açık pembe gelince iğneye döndümMerhaba bu jeli kullanırken bir kaç gündür dışarı sarı renkte geliyodu bugünde açık pembe renkte geldi bu durumda iğne kullanılıyomu böyle durum yaşayanlar oldumu
Ağrılar normal bana da olmuştu hala ağrım var iyi yöndedir inşallah.Transferim olduğundan beri kasık ve bacaklarda ağrım var bugün kasıklarımda ki ağrı biraz artı acaba bu normalmi endişe ettim de
İnşaallah iyi yöndedir sizin oldumu devamı olmadığı için iğneye gerek görülmediAğrılar normal bana da olmuştu hala ağrım var iyi yöndedir inşallah.
Canım aspırın kullan demedıker derken. Bende kullanmıyorum da o nıcın gereklıHerkese merhabalar ben de 6 mayista negatif sonucu aldim cok uzuldum dememe gerek yok sanirim esimde oyle embriyo kaliteli idi 5. gun embriyosu idi 2 tane vardi ancak kaliteli olduğu icin bir tanesi kokondu.bana aspirin kullan demediler kac gündür onu taktim kafaya neyse pazartesi doktor ile konusacagim isteeee böyle zor işler bunlar insan o kadar pozitif dusunurken birden yok oldugunu ogreniyor sen o kadar dikkat ederken o aslinda yokmuş tutmamis allah hepimize yardim etsin umarim cok iç karartici yazmamisimdir
Herkese merhabalar ben de 6 mayista negatif sonucu aldim cok uzuldum dememe gerek yok sanirim esimde oyle embriyo kaliteli idi 5. gun embriyosu idi 2 tane vardi ancak kaliteli olduğu icin bir tanesi kokondu.bana aspirin kullan demediler kac gündür onu taktim kafaya neyse pazartesi doktor ile konusacagim isteeee böyle zor işler bunlar insan o kadar pozitif dusunurken birden yok oldugunu ogreniyor sen o kadar dikkat ederken o aslinda yokmuş tutmamis allah hepimize yardim etsin umarim cok iç karartici yazmamisimdir
Herkese merhabalar ben de 6 mayista negatif sonucu aldim cok uzuldum dememe gerek yok sanirim esimde oyle embriyo kaliteli idi 5. gun embriyosu idi 2 tane vardi ancak kaliteli olduğu icin bir tanesi kokondu.bana aspirin kullan demediler kac gündür onu taktim kafaya neyse pazartesi doktor ile konusacagim isteeee böyle zor işler bunlar insan o kadar pozitif dusunurken birden yok oldugunu ogreniyor sen o kadar dikkat ederken o aslinda yokmuş tutmamis allah hepimize yardim etsin umarim cok iç karartici yazmamisimdir
Canım aspırın kullan demedıker derken. Bende kullanmıyorum da o nıcın gereklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?