Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Günaydın benim ilk denememdi evet muhtemelen aspirin vermemenin bir nedeni vardir insan sacmaliyor iste neyse su anda yapacak bir sey yok allah hepimize yardim etsin bu yolda

Bu arada birsey soracagim yaşı yuksek olanlarda iki deneme arası 1 ay yeterlixouyor diye duydum bilgisi olan var mi deneme yapanlar paylasirsaniz sevinirim

Günaydın benim ilk denememdi evet muhtemelen aspirin vermemenin bir nedeni vardir insan sacmaliyor iste neyse su anda yapacak bir sey yok allah hepimize yardim etsin bu yolda
benımde ılk denemem canım ınsallah sonda olur hepımız ıçın...rabbım ınsallah hayırlısı ıle kucaklarımızı doldurur.ama ılac vermedıyse vardır bı nedenı tabı kı ya

Bu arada birsey soracagim yaşı yuksek olanlarda iki deneme arası 1 ay yeterlixouyor diye duydum bilgisi olan var mi deneme yapanlar paylasirsaniz sevinirim

Evet canım başarıyı yaşa endeksli gördükleri için dr lar eğer kişi psikolojik olarak haxırsa çok ara vermeyi istemiyorlar..kendinde yeni bir tedavi için yeterli enerjiyi bulursan fiziksel bir engel de yoksa hemen başlayabilirsin..bBu arada yaş kaçtı canım

valla canım memorial şişli hastanesi hande hanımla başlıycaz tedaviye kısmetse

ne güzel bende orda inşallah başlıcam hakkımızda hayırlısı inşallah korkuyorum şimdiden yine negatif olursa diye

haklısın orda yaptıracağım önümüzdeki hafta inşallah

ilk denemen mi canım üzülme Rabbim büyük bizidi sevindirecek inşallah

Kuzular size bahsetmek istediğim şeyler var.. İnşallah umut olur.. Benim eşim azospermdi.. Hiç hücre çıkmıyordu dışarı.. Ayrıca asla çıkmayacaktı da.. Tek çözümümüz m.tese idi.. Kendimizce ilaçlar kullandık kürler yaptırdık.. Bir süre çocuk fikrinden uzaklaştık.. Hatta o kadar ki evlatlık almayı düşündüğümüz oldu.. Gidip sorduğumuz dosyaları hazırlamaya başladığımız oldu.. O kadar inanmıştık ki artık bizim bir çocuğumuzun olamayacağına..

Eşimle bu yıpratıcı süreçte boşanma noktasına geldiğimiz bile oldu canlarım.. 3,5 yıl hiç bir şey yapmadan geçti.. Eşimin hormon tahlilleri aşırı yüksekti.. Olması gerekenin 10 katı falan.. Bende sorun yoktu ancak teselli etmiyordu bu bizi.. Sanırım beklemek bizim yaptığımız tek doğru şeydi.. Çünkü bir çok yer gezip yorabilirdik kendimizi.. Umutlarımızı yok edebilirlerdi ki nitekimm bir çok kez muayenede duyduklarımız bizi eritiyordu..

Sonra araştırıp duyduğumuz Memorial ekibi ve Murad Başar bey bize umut oldu.. Allah ondan razı olsun.. Verdiği %35-50 sperm bulunma ihtimali ile m.tese yaptı eşime.. Ve buldu.. Hastane odasında babama sarılıp haykıra haykıra ağladığımı unutamam.. Eşim tese.ye girdiğinde bende hazırlanmıştım.. 13 yumurta toplandı.. Sürecimi Banu hn takip etti.. Gerçekten çok tatlı bir kadınn.. Aylin hn ve Semra hn .da kontrol ettiler.. Onlarda gerçekten çok cana yakın davrandılar bize..Semra hn açıklayıcı konuşmalarıyla umut oldu bize.. Toplama ameliyatıma giren Melih bey o da gerçekten çok pratik ve çok güler yüzlü biri.. Neredeyse hiç ağrım yoktu gözlerimi açtığımda.. Şaşırıp hemşireye ağrım artar mı dedim.. Hayır azalacak dedi.. Ağrım yoktu ki zatenn.. Transferimi de uğurlu elleriyle ya bismillah diyerek Hande hn gerçekleştirdi.. :))

11 embriyomuz döllendi.. Son güne 4 embriyo geldi.. 3 ü donduruldu 1 i transfer edildi.. 9. gün değerimm 17.11 çıktı kızlar.. Tabi omuzlarımız düştü üzüldük.. Ancak şükrettik.. Elimiz boş dönmüyorduk biz.. Rabbim bize mucizesini göstermişti.. Embriyolarımız ve dondurulmuş spermlerimiz vardı en azından.. Dedik ki olsun bir daha deneriz.. Yolun sonu değil ya.. Derken Banu hn dediki bekleyelim tekrar test yapalım.. Ve 12. günde tekrar test yaptırdık.. Değerim 138.1 olmuştu... İnanamadıkkkkkk... Şükürler olsun bebiş tutunmuş.. Şükürler olsun ki Rabbim bize bunu nasip etti..

Buradaki her akadaşımın bir hikayesi var.. Hepimiz çabalıyoruz biliyorum.. Ama inanın bizim için resmen bir mucizeydi.. Rabbim izin verdi.. Ve Memorial ekibi çabaladı.. Bu sebeple buradan teşekkür ederimmm ayrıca tüm ekibe.. Bunu kendime borç bilirim..

Dualarım tüm bebek isteyen arkadaşlarımla.. Dermansız derdiniz kalmasın inşallah canlarım..

Maşallah size canım okadar etkilendim ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Bizlerle hikayeni paylaşıp umut olduğun için binlerce kez tesekkürler. Rabbim kucağınızı boş bırakmayacak ne kadar şüktetseniz az. Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

Aminnn canım.. Rabbim en yakın zamanda en hayırlı bebeğinizi size de nasip etsin inşallahh

Canım çok güzel anlattın,ve ben de umutsuzluğa kapılmak yerine şükretmeyi düşündüm açıkcası.. gerçekten benim için de bir mucize olursa aynen senin anlattığın gibi anlatıp arkadaşlarıma umut olacağım. çünkü benim için de bir mucize haline döndü :)

insallah bızde bu güzel duyguları yaşarız da burda anı olarak anlatırız ...çok sevındım ama senın adına..umut ısığı oldun bıze

Guzel haberler insani mutlu ediyor insan umut olmadan yasayamazmis zaten.bu arada ben fikir almak istiyorum simdi bir tane dondurulmuş embriyo var ams ben yumurta rezervim tukenmeden bir daha deneyip oyle olsun dondurulmus son care kalsin diyorum tabi olayin mali boyutunuda cozmem geregerek.bu konuda tecrubesi olan arkadaşların fikrini bekliyorum

Arkadaşlar ben Aytuğ bey ile başladım tedaviye. Bugün 4. İğnemi vurdum. Haftaya opu yaparz dedi. Opu günü 5000 tl vericem peşin. İlaçları ben temin ediorum. Cetrotide iğnesine başlıyorum yarın sabah. Her akşam da gonal-F vuruyorum. Cetrotide yumurtanın çatlamasını önlemek içinmiş. Çarş 2. Kontrolüm var. Dua edin kızlar. Siz ve eşimden başka kimse bilmiyo. Aileme söylersem çok strese girerim ve tedavim kötü etkilenir diye düşünüyorım. Panik biriyim çünkü. Bu ilk tüp tedavim. Doktor pek kpnuşmuyor herşey yolunda dedi sdce:)) endometrium 6mm miş. Sıkıntı yok dedi. Sizin tecrübeleriniz ne der bu konu hakkında canlarım??

Arkadaşlar ben Aytuğ bey ile başladım tedaviye. Bugün 4. İğnemi vurdum. Haftaya opu yaparz dedi. Opu günü 5000 tl vericem peşin. İlaçları ben temin ediorum. Cetrotide iğnesine başlıyorum yarın sabah. Her akşam da gonal-F vuruyorum. Cetrotide yumurtanın çatlamasını önlemek içinmiş. Çarş 2. Kontrolüm var. Dua edin kızlar. Siz ve eşimden başka kimse bilmiyo. Aileme söylersem çok strese girerim ve tedavim kötü etkilenir diye düşünüyorım. Panik biriyim çünkü. Bu ilk tüp tedavim. Doktor pek kpnuşmuyor herşey yolunda dedi sdce:)) endometrium 6mm miş. Sıkıntı yok dedi. Sizin tecrübeleriniz ne der bu konu hakkında canlarım??

Bu arada aytuğ beyin eli çok pratikmiş. 2-3 saniyede tüm yumurtalara baktı :)) aletleri direkt folikül bıyutunu ve endometrium tabakasının kalınlığını söylüypr. Benim özel doktorum folikülün bi enini ölçerdi bi boyunu ölçerdi :) o masada 5 dk kalırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…