hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberlerini alırızArkadaşlar ben Aytuğ bey ile başladım tedaviye. Bugün 4. İğnemi vurdum. Haftaya opu yaparz dedi. Opu günü 5000 tl vericem peşin. İlaçları ben temin ediorum. Cetrotide iğnesine başlıyorum yarın sabah. Her akşam da gonal-F vuruyorum. Cetrotide yumurtanın çatlamasını önlemek içinmiş. Çarş 2. Kontrolüm var. Dua edin kızlar. Siz ve eşimden başka kimse bilmiyo. Aileme söylersem çok strese girerim ve tedavim kötü etkilenir diye düşünüyorım. Panik biriyim çünkü. Bu ilk tüp tedavim. Doktor pek kpnuşmuyor herşey yolunda dedi sdce:)) endometrium 6mm miş. Sıkıntı yok dedi. Sizin tecrübeleriniz ne der bu konu hakkında canlarım??
Guzel haberler insani mutlu ediyor insan umut olmadan yasayamazmis zaten.bu arada ben fikir almak istiyorum simdi bir tane dondurulmuş embriyo var ams ben yumurta rezervim tukenmeden bir daha deneyip oyle olsun dondurulmus son care kalsin diyorum tabi olayin mali boyutunuda cozmem geregerek.bu konuda tecrubesi olan arkadaşların fikrini bekliyorum
canım pıhtılaşma testinin ücretini biliyormusun, birde pt ve ppt testlerinde sorun çıkarsa mı genenetikte pıhtılaşmaya bakılıyo,ben hiç baktırmadım kanda pıhtılaşmaO oyle kısa surede çıkmıyor canım cok uzun surede bir ayda cikiyor
inşallah canım eğer olumlu sonuç alırsam sizi de gönül rahatlığıyla ellerimle götürürüm her türlü yardımcınız olurum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz hepimiz. Aytuğ beyde hoşuma giden direkt her müdahaleyi kendi yapması, çok fazla hastası da yok. Hiç beklemeden saatinde giriyorsun muayeneye. Az konuşuyor ama yardımcıları her daim yanınıza oluyor. Umarım ki sonuç da güzel olur. Olmassa ve eğer dondurulmuşum olursa 2. Yi dener sonrasında memorial düşünürüm. İnşallah gerek kalmaz hiçbirine hepimizin de. Bjk canım sen ne yaptın bu ay dinlenecekmisin ne yapmayı düşmüyorsun merak ettim senihayırlı olsun
hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberlerini alırız
inş canım cümlemizin inşhayır canım daha bebek sahibi olamadım ocennet kokusunu bilmiyorum daha önce altı denemem oldu ama memoriali düşünüyorum bu denemede hayırlısı olsun
Arkadaşlar ben Aytuğ bey ile başladım tedaviye. Bugün 4. İğnemi vurdum. Haftaya opu yaparz dedi. Opu günü 5000 tl vericem peşin. İlaçları ben temin ediorum. Cetrotide iğnesine başlıyorum yarın sabah. Her akşam da gonal-F vuruyorum. Cetrotide yumurtanın çatlamasını önlemek içinmiş. Çarş 2. Kontrolüm var. Dua edin kızlar. Siz ve eşimden başka kimse bilmiyo. Aileme söylersem çok strese girerim ve tedavim kötü etkilenir diye düşünüyorım. Panik biriyim çünkü. Bu ilk tüp tedavim. Doktor pek kpnuşmuyor herşey yolunda dedi sdce:)) endometrium 6mm miş. Sıkıntı yok dedi. Sizin tecrübeleriniz ne der bu konu hakkında canlarım??
Tebrik ederim sizi inşallah güzel bir hamilelik geçirip sağ salim evladınızi kucağıniza alırsınız benim eşimde azosperm bizlere umut oluyorsunuz 3 kere denedik bizde olmadı Memorial da ilk olacak inşallah da ilk ve son olurKuzular size bahsetmek istediğim şeyler var.. İnşallah umut olur.. Benim eşim azospermdi.. Hiç hücre çıkmıyordu dışarı.. Ayrıca asla çıkmayacaktı da.. Tek çözümümüz m.tese idi.. Kendimizce ilaçlar kullandık kürler yaptırdık.. Bir süre çocuk fikrinden uzaklaştık.. Hatta o kadar ki evlatlık almayı düşündüğümüz oldu.. Gidip sorduğumuz dosyaları hazırlamaya başladığımız oldu.. O kadar inanmıştık ki artık bizim bir çocuğumuzun olamayacağına..
Eşimle bu yıpratıcı süreçte boşanma noktasına geldiğimiz bile oldu canlarım.. 3,5 yıl hiç bir şey yapmadan geçti.. Eşimin hormon tahlilleri aşırı yüksekti.. Olması gerekenin 10 katı falan.. Bende sorun yoktu ancak teselli etmiyordu bu bizi.. Sanırım beklemek bizim yaptığımız tek doğru şeydi.. Çünkü bir çok yer gezip yorabilirdik kendimizi.. Umutlarımızı yok edebilirlerdi ki nitekimm bir çok kez muayenede duyduklarımız bizi eritiyordu..
Sonra araştırıp duyduğumuz Memorial ekibi ve Murad Başar bey bize umut oldu.. Allah ondan razı olsun.. Verdiği %35-50 sperm bulunma ihtimali ile m.tese yaptı eşime.. Ve buldu.. Hastane odasında babama sarılıp haykıra haykıra ağladığımı unutamam.. Eşim tese.ye girdiğinde bende hazırlanmıştım.. 13 yumurta toplandı.. Sürecimi Banu hn takip etti.. Gerçekten çok tatlı bir kadınn.. Aylin hn ve Semra hn .da kontrol ettiler.. Onlarda gerçekten çok cana yakın davrandılar bize..Semra hn açıklayıcı konuşmalarıyla umut oldu bize.. Toplama ameliyatıma giren Melih bey o da gerçekten çok pratik ve çok güler yüzlü biri.. Neredeyse hiç ağrım yoktu gözlerimi açtığımda.. Şaşırıp hemşireye ağrım artar mı dedim.. Hayır azalacak dedi.. Ağrım yoktu ki zatenn.. Transferimi de uğurlu elleriyle ya bismillah diyerek Hande hn gerçekleştirdi.. :))
11 embriyomuz döllendi.. Son güne 4 embriyo geldi.. 3 ü donduruldu 1 i transfer edildi.. 9. gün değerimm 17.11 çıktı kızlar.. Tabi omuzlarımız düştü üzüldük.. Ancak şükrettik.. Elimiz boş dönmüyorduk biz.. Rabbim bize mucizesini göstermişti.. Embriyolarımız ve dondurulmuş spermlerimiz vardı en azından.. Dedik ki olsun bir daha deneriz.. Yolun sonu değil ya.. Derken Banu hn dediki bekleyelim tekrar test yapalım.. Ve 12. günde tekrar test yaptırdık.. Değerim 138.1 olmuştu... İnanamadıkkkkkk... Şükürler olsun bebiş tutunmuş.. Şükürler olsun ki Rabbim bize bunu nasip etti..
Buradaki her akadaşımın bir hikayesi var.. Hepimiz çabalıyoruz biliyorum.. Ama inanın bizim için resmen bir mucizeydi.. Rabbim izin verdi.. Ve Memorial ekibi çabaladı.. Bu sebeple buradan teşekkür ederimmm ayrıca tüm ekibe.. Bunu kendime borç bilirim..
Dualarım tüm bebek isteyen arkadaşlarımla.. Dermansız derdiniz kalmasın inşallah canlarım..
canım allah yardımcın olsun,inşallah hayırlısıyla güzel haberini alırız,gelişmelerinden bizide haberdar et canım ,benim kimyasal gebelik olduğu için 2 ay ara veriyorum, sonra dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz kısmetse,İn
inşallah canım eğer olumlu sonuç alırsam sizi de gönül rahatlığıyla ellerimle götürürüm her türlü yardımcınız olurum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz hepimiz. Aytuğ beyde hoşuma giden direkt her müdahaleyi kendi yapması, çok fazla hastası da yok. Hiç beklemeden saatinde giriyorsun muayeneye. Az konuşuyor ama yardımcıları her daim yanınıza oluyor. Umarım ki sonuç da güzel olur. Olmassa ve eğer dondurulmuşum olursa 2. Yi dener sonrasında memorial düşünürüm. İnşallah gerek kalmaz hiçbirine hepimizin de. Bjk canım sen ne yaptın bu ay dinlenecekmisin ne yapmayı düşmüyorsun merak ettim seni
Dondurulmuş bir tane var 5.gune kadar iki tanesi dayanmistiAyni seyi inan ben de düşündüm. Fakat benim iki tedavide de iki tane yumurta çıktı. Biri gelisti. Senin kac tane cikiyor. Sonucta az degilse. Transfer yaptir sansini dene sonucta oparayi odeyeceksin. Tutarsa odememis olursun. :)
Benim yaş 39Evet canım başarıyı yaşa endeksli gördükleri için dr lar eğer kişi psikolojik olarak haxırsa çok ara vermeyi istemiyorlar..kendinde yeni bir tedavi için yeterli enerjiyi bulursan fiziksel bir engel de yoksa hemen başlayabilirsin..bBu arada yaş kaçtı canım
Amiiiin güzelim yanımda olduğunuzu dua ettiğinizi biliyorum bu bana yeter. İnşallah hepimizin hayırlı evlatları olacak boy boy Allahın izniyle. Ben de sizlere dua ediyorum. Aynen stresten uzak bir süreç yaşayalım gerisi Rabbimin takdirine kalmış. Allah hepinizden razı olsun. Aileme desem bukadar yardımcı olabilirlerdi ancaHayırlı olsun tedavin arkadaşım..ddr una güven panik ve stresten uzak durmaya çalış..bizde senin için dua edelim sonuç güzel olsun inşallah :)
Amiiin canım benim evet 2 ay ara diyolar minimum. Ama kimyasal gebelik olduğuna göre embriyolar iyi ki tutmuş. Allahın izniyle 2 ay sonra güzel haberlerini alırız tatlım. Hayırlı evlatlarımız olsun inşallah dualarımdasınızcanım allah yardımcın olsun,inşallah hayırlısıyla güzel haberini alırız,gelişmelerinden bizide haberdar et canım ,benim kimyasal gebelik olduğu için 2 ay ara veriyorum, sonra dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz kısmetse,
Amiiiin güzelim yanımda olduğunuzu dua ettiğinizi biliyorum bu bana yeter. İnşallah hepimizin hayırlı evlatları olacak boy boy Allahın izniyle. Ben de sizlere dua ediyorum. Aynen stresten uzak bir süreç yaşayalım gerisi Rabbimin takdirine kalmış. Allah hepinizden razı olsun. Aileme desem bukadar yardımcı olabilirlerdi anca
Benim yaş 39
Cansuyu 01 ve Bjk ve diğer tüm kızlar, anne aday adayları, anne adayları ve anneler:) gün gün yumurtalarınızın kaç mm olduğunu yazabilirmisiniz? Örneğin adetin 5. Günü, 8. Günü kaç mm olmuştu??
Aynen canım burada herkes benzer problemler yaşadığı için birbirinin yaralarına üflemeyi bilebiliyor.. çevremizdeki bazı anti empatik insanlarda ancak yaramıza vuruyor..azıcık kabuk bağlasa illa kaşıyıp kanatıyorlar maalesef
Sağol tatlım iyi toplanmış neden tutmadığı hakkında ne dediler canım. Sizde sorun neydi kusura bakma kaçırıyorum bazen çok mesaj oluncaArkadaşım ya benim tedavimin üzerinden baya zaman geçti o kadar ayrıntılı günü gününe hatırlamıyorum..ama 18 19 20 22 mm olan 6 yumurta toplanmıştı..tabi bu değerler son muayenede ölçüldü sabah aynı gün ben son bir doz iğne daha yaptım..yumurtalar hergün 2 mm büyürmüş öyle demişti dr bi ara..dDiğer arkadaşlar yardimci olurlar.onların tedavileri taze daha
canım cetrotıde yı bana da verdıler ama gonal f den 1 saat sonra vur dedıler bana.. demek kı farklı yöntemler uygulanıyo.. kımseye soylememek en ıyısı hıç strese gırmezsın ınsallah... çıkolata kıstın mı var senın de.. bende de var ne yazık kı 4 cm boyutun da sol tarafta ondan hıç yumurtam olmadı ama ınsallah senın çok daha ıyı olur.. sımdı transfer günün beklıormArkadaşlar ben Aytuğ bey ile başladım tedaviye. Bugün 4. İğnemi vurdum. Haftaya opu yaparz dedi. Opu günü 5000 tl vericem peşin. İlaçları ben temin ediorum. Cetrotide iğnesine başlıyorum yarın sabah. Her akşam da gonal-F vuruyorum. Cetrotide yumurtanın çatlamasını önlemek içinmiş. Çarş 2. Kontrolüm var. Dua edin kızlar. Siz ve eşimden başka kimse bilmiyo. Aileme söylersem çok strese girerim ve tedavim kötü etkilenir diye düşünüyorım. Panik biriyim çünkü. Bu ilk tüp tedavim. Doktor pek kpnuşmuyor herşey yolunda dedi sdce:)) endometrium 6mm miş. Sıkıntı yok dedi. Sizin tecrübeleriniz ne der bu konu hakkında canlarım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?