Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hayırlı olsun
hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberlerini alırız

Ayni seyi inan ben de düşündüm. Fakat benim iki tedavide de iki tane yumurta çıktı. Biri gelisti. Senin kac tane cikiyor. Sonucta az degilse. Transfer yaptir sansini dene sonucta oparayi odeyeceksin. Tutarsa odememis olursun. :)

O oyle kısa surede çıkmıyor canım cok uzun surede bir ayda cikiyor
canım pıhtılaşma testinin ücretini biliyormusun, birde pt ve ppt testlerinde sorun çıkarsa mı genenetikte pıhtılaşmaya bakılıyo,ben hiç baktırmadım kanda pıhtılaşma

İn
hayırlı olsun

hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberlerini alırız
inşallah canım eğer olumlu sonuç alırsam sizi de gönül rahatlığıyla ellerimle götürürüm her türlü yardımcınız olurum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz hepimiz. Aytuğ beyde hoşuma giden direkt her müdahaleyi kendi yapması, çok fazla hastası da yok. Hiç beklemeden saatinde giriyorsun muayeneye. Az konuşuyor ama yardımcıları her daim yanınıza oluyor. Umarım ki sonuç da güzel olur. Olmassa ve eğer dondurulmuşum olursa 2. Yi dener sonrasında memorial düşünürüm. İnşallah gerek kalmaz hiçbirine hepimizin de. Bjk canım sen ne yaptın bu ay dinlenecekmisin ne yapmayı düşmüyorsun merak ettim seni

kızlar kaverenği akıntım 3 4 gün sürdü sonra adet söktürücüye başladım sizce bu akıntı ne acaba

Hayırlı olsun tedavin arkadaşım..ddr una güven panik ve stresten uzak durmaya çalış..bizde senin için dua edelim sonuç güzel olsun inşallah :)

Tebrik ederim sizi inşallah güzel bir hamilelik geçirip sağ salim evladınızi kucağıniza alırsınız benim eşimde azosperm bizlere umut oluyorsunuz 3 kere denedik bizde olmadı Memorial da ilk olacak inşallah da ilk ve son olur

canım allah yardımcın olsun,inşallah hayırlısıyla güzel haberini alırız,gelişmelerinden bizide haberdar et canım ,benim kimyasal gebelik olduğu için 2 ay ara veriyorum, sonra dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz kısmetse,

Ayni seyi inan ben de düşündüm. Fakat benim iki tedavide de iki tane yumurta çıktı. Biri gelisti. Senin kac tane cikiyor. Sonucta az degilse. Transfer yaptir sansini dene sonucta oparayi odeyeceksin. Tutarsa odememis olursun. :)
Dondurulmuş bir tane var 5.gune kadar iki tanesi dayanmisti

Hayırlı olsun tedavin arkadaşım..ddr una güven panik ve stresten uzak durmaya çalış..bizde senin için dua edelim sonuç güzel olsun inşallah :)
Amiiiin güzelim yanımda olduğunuzu dua ettiğinizi biliyorum bu bana yeter. İnşallah hepimizin hayırlı evlatları olacak boy boy Allahın izniyle. Ben de sizlere dua ediyorum. Aynen stresten uzak bir süreç yaşayalım gerisi Rabbimin takdirine kalmış. Allah hepinizden razı olsun. Aileme desem bukadar yardımcı olabilirlerdi anca

Amiiin canım benim evet 2 ay ara diyolar minimum. Ama kimyasal gebelik olduğuna göre embriyolar iyi ki tutmuş. Allahın izniyle 2 ay sonra güzel haberlerini alırız tatlım. Hayırlı evlatlarımız olsun inşallah dualarımdasınız

Aynen canım burada herkes benzer problemler yaşadığı için birbirinin yaralarına üflemeyi bilebiliyor.. çevremizdeki bazı anti empatik insanlarda ancak yaramıza vuruyor..azıcık kabuk bağlasa illa kaşıyıp kanatıyorlar maalesef

Cansuyu 01 ve Bjk ve diğer tüm kızlar, anne aday adayları, anne adayları ve anneler:) gün gün yumurtalarınızın kaç mm olduğunu yazabilirmisiniz? Örneğin adetin 5. Günü, 8. Günü kaç mm olmuştu??

Arkadaşım ya benim tedavimin üzerinden baya zaman geçti o kadar ayrıntılı günü gününe hatırlamıyorum..ama 18 19 20 22 mm olan 6 yumurta toplanmıştı..tabi bu değerler son muayenede ölçüldü sabah aynı gün ben son bir doz iğne daha yaptım..yumurtalar hergün 2 mm büyürmüş öyle demişti dr bi ara..dDiğer arkadaşlar yardimci olurlar.onların tedavileri taze daha

AYNEN CANIM ÇEVREMİZDE AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN BUNUN NİSPETİNİ BİLE YAPANLAR VAR BENİM DONDURULMUŞUM VAR SENİN YOK MUUU VEYA BENİM TUTTU SONRA DÜŞTÜ SIKINTIM YOK HAMİLE KALABİLİYORUM BAZILARI HİÇ KALAMIYOR DİYEN TÜP BEBEK DENİYEN İNSANLAR VAR

Sağol tatlım iyi toplanmış neden tutmadığı hakkında ne dediler canım. Sizde sorun neydi kusura bakma kaçırıyorum bazen çok mesaj olunca

canım cetrotıde yı bana da verdıler ama gonal f den 1 saat sonra vur dedıler bana.. demek kı farklı yöntemler uygulanıyo.. kımseye soylememek en ıyısı hıç strese gırmezsın ınsallah... çıkolata kıstın mı var senın de.. bende de var ne yazık kı 4 cm boyutun da sol tarafta ondan hıç yumurtam olmadı ama ınsallah senın çok daha ıyı olur.. sımdı transfer günün beklıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…