Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım bende çok iyi hatırlamıyorum, 2.gün başlamıştık 5. gün çağırdılar,12mm civarıydı,2gün sonra 15mm civarıydı, o şekilde arttı, toplam 10 gün gonal f kullandım, sonra toplandı,kolay gelsin canım

Evet canım olacağı kesin olmayan birşey için herkesi beklentiye sokmak istemedim ondan dolayı eşim ben ve siz biliyorsunuz:) bende çikolata kisti yok canım ama polikistik over var. Yani birsürü kistim var. Cetrotide yi büyüyen folikülleri durdurmak için verdi. Bazıları daha önden gidiyor çünkü çatlamaması gerek onun için verilen bir iğne olduğunu düşünüorm. İnşallah canımm transferin de güzelce gerçekleşir ve bebişin sıkıca tutunur. Kaç embriyon var dondurdular mı yoksa bekliyormusun? Bakalım benim kaç tane olacak. İnşallah olgun ve kaliteli olsun da.. Hakkımzda hayırlısı inşallah

Kızlar gonalF den 1 kutu bitti şimdi 2. Ye başlıyorum bugün. Her birinden 4 defalık çıkıyor yani 8 gün vurulmuş olacağım. Doktor 1 kere daha vurul derse ne yapacağım? Yeni kutu almak gerek boşu boşuna hemşireden rica etsem verir mi ki acaba.

canım ne yazık kı çok yumurtam yok benım ama bunada şükür..3 yumurtam toplandı sadece dedığım gıbı solda hoç yumurtam olmadı kıstten...
2 tanesı döllendi sımdılık durumları ıyı allah nasıp ederse yarın yada pers transferı yapılacak.haber beklıorm suan.. ınsallah tutunur bebeğım rabbım...allah sanada ınsalalhnasıp etsın ınsallah hepımıze nasıp etsın:)

küçük dozlarda mı vuruyorsun canım sen ozaman ben 3 kutu bıtırdım.225/237,5 dozlarda kullandım.bılseydım kalanı atmazdım hıç te aklıma gelmedı bole bırılerıne vermek.

yaa arkadaslar bsy soracam :) su an opu ıslemı yapılmıs bekleyenlerınız varmı.... embriyolar kaç hücreli?

küçük dozlarda mı vuruyorsun canım sen ozaman ben 3 kutu bıtırdım.225/237,5 dozlarda kullandım.bılseydım kalanı atmazdım hıç te aklıma gelmedı bole bırılerıne vermek.
Ayy canım düşünmen yeter sağolasın. Ben 150 doz kullanıyorum 4 kerelik çıkıyor içinden. Bakalım belki yarıkni kpntrolden sonra dozu artırırsa mecbur alıcam yeni kutuyu. Opu yapıldı bekliyosun demek. İnşallah hersey yolunda gidiyordur. Hayırlısıyla pozitif sonucunu da alırsın inşş. Şu an kaç gün oldu canım 2 sini transfer ederlerse inşallah tutar. Fazla yumurtaya gerek yok 2 tanesi yeter zaten inşallah

evet canım sımdı transferı beklıorm çok sükür..ığne asamaları çok daha kolay dı sankı :) çok streslı bır bekleyış bu...2 tanesı ıyı gıbı sanırım aradım bugun bırı ıyı bırı orta 8/10 hücrelıymıs.ınsallah bakalım trensfer yapılcak sonra naparım bılmıorm düsünemırom bıle onu karnımda :)

bu arada demeyı unutmusum 1 mayısta basladım ığneye cumartesı opu yapıldı.. pazar 1. gün sayılıomus bugun 3. günüm

canım pıhtılaşma testinin ücretini biliyormusun, birde pt ve ppt testlerinde sorun çıkarsa mı genenetikte pıhtılaşmaya bakılıyo,ben hiç baktırmadım kanda pıhtılaşma

ben devlet hastanesinde yaptırdım. bir kaç tane düşüğüm oldu demeden yapmıyorlar. kan pıhtılaşma ayrı, genetik kromozom testi ayrı aynı anda ikisinide yaptırdım.Bir kaç defa tüp bebek denemesinin negatif olması yeterli oluyor. bence herşeyi önceden yaptırmak daha mantıklı.doktorlara kalırsa elli kere sürüneceksin öyle yapacaklar.bence herşeye baktır.en azından önceden önlem almış olursun

kızlar bende memorial hastasıyım 3. denememi ağustosta düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı amerikan hastanesi öneren çok oldu etrafımdan doktor arkadaşlar. benim gibi karasız olan varmı

kızlar bende memorial hastasıyım 3. denememi ağustosta düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı amerikan hastanesi öneren çok oldu etrafımdan doktor arkadaşlar. benim gibi karasız olan varmı

canım benim eltim orda yaptırdı ilk denemesiydi tuttu ama 2 aylıkken kalbi durdu onun rahiminde falan düşüklük var kistide varmış ama bebeğe zararı yok demiş doktor yapmış o memnundu ama

bu arada demeyı unutmusum 1 mayısta basladım ığneye cumartesı opu yapıldı.. pazar 1. gün sayılıomus bugun 3. günüm
9 iğne olmuşsun yani canım. Kısa sürmüş ne güzel. Bugün 3. Günün ve embriyolar maşallah annelerini bekliyolar. Rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürsün inş. Bencde çok zor bi süreç heyecan dorukta. Kaç yumurtam olucak onu bile bilmiyorum yarın sorucam. Bugün 5. İğnemi olucam inşallah. Yarın da kontrol var. Heralde 12-14mm arası olurlar. Ben takviye incir kürü, bal-tarçın-çörekotu fln yiyorum belki faydası olur diye. Allah bu ay hepimizin sağlıkla yüzünü güldürür inşallah. Ne zaman koyacaklar canım embriyoları???

Kizlar dun kalp atisini cok sukur duyduk dwrin bir nefes aldim insallah rabbim tum isteyen arkadaslarimada nasip eder esim de gelip duymak istedi trafige takildi yetisemedi onu cikista gorunce goz yaslarima hakim olamadim:-(

NE KADARLIK OLDU CANIM RABBİM ANALI BABALI SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINIZA ALIP BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN

canım sımdı aradılar yarın benı çağırıyolar :):) banada dua edın arkadaslar bebeğım bana tutunsun

Kizlar dun kalp atisini cok sukur duyduk dwrin bir nefes aldim insallah rabbim tum isteyen arkadaslarimada nasip eder esim de gelip duymak istedi trafige takildi yetisemedi onu cikista gorunce goz yaslarima hakim olamadim:-(
allah ınsallah hepımıze nasıp eder ne ügzel bsy onun küçüçük kalbı pır pır :)

canım genetik test devlet hastanesinde yapılıyomu, yoksa araştırma hastanelerimi sadece,

canım çok güzel bir haber , allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…