canım inşallah miniğin sıkı sıkı tutunur,allah yardımcın olsuncanım sımdı aradılar yarın benı çağırıyolar :):) banada dua edın arkadaslar bebeğım bana tutunsun
Ayy çok heycanlıı Allah yardımcın olsun hayırlısıyla tutunsun annesine inşallaaah dualarım sizinle canım benimmcanım sımdı aradılar yarın benı çağırıyolar :):) banada dua edın arkadaslar bebeğım bana tutunsun
Sağol tatlım iyi toplanmış neden tutmadığı hakkında ne dediler canım. Sizde sorun neydi kusura bakma kaçırıyorum bazen çok mesaj olunca
kızlar bende memorial hastasıyım 3. denememi ağustosta düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı amerikan hastanesi öneren çok oldu etrafımdan doktor arkadaşlar. benim gibi karasız olan varmı
Cok saol canım... Hepınıze cok tesekkuler allah razı ıiolsun allah hepımızı en kısa zamanda sevındırsın ınşallahhhAyy çok heycanlıı Allah yardımcın olsun hayırlısıyla tutunsun annesine inşallaaah dualarım sizinle canım benimm
Kızlar gonalF den 1 kutu bitti şimdi 2. Ye başlıyorum bugün. Her birinden 4 defalık çıkıyor yani 8 gün vurulmuş olacağım. Doktor 1 kere daha vurul derse ne yapacağım? Yeni kutu almak gerek boşu boşunahemşireden rica etsem verir mi ki acaba.
Çok sağol canımm bilmiyordum sevindim. Tecrübesiz olduğum için önceden bu yollardan geçen arkadaşlarım illaki bi öneride bulunurlar diye düşünmüştüm. İyi ki yazmışım tesekkürler canımEczanede daha düşük dozlardaki gonalf de var. onlardan alabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 75 ve 150 lik dozları var.
İnşallah en kısa zamanda ilk deneyişinde kavuşursun bebişine canım. Memorial a güven olacak buna da inan. Hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok Rabbim ol desin yeter kiii dualarımdasınız. Manevi yönden kuvvetlenelim çünkü yapacak başka şeyimiz kalmadı. En iyi merkezlerdeyiz elimizden geleni yapıoruz az daha sabredicez demekki. Allah yardımcımz olsun tatlımCanım benim önceden 4 denemem vardı memorialda ilk denememdi negatif oldu..bişey denilmedi zaten benim açıklanamayan infertilite durumum vardı sonradan bisürü şey çıktı herneyse bana laparoskopi önerildi 4 ay önce oldum ameliyatımı..embriyolara gelince 4 tane döllenmişti ve 4.gün transfer yapıldı ama tutmadı işte nasip değilmiş..bbakalım tekrar düşünüyorum yaza
kızlar bende memorial hastasıyım 3. denememi ağustosta düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı amerikan hastanesi öneren çok oldu etrafımdan doktor arkadaşlar. benim gibi karasız olan varmı
dualarımız senınle evlat dıye yalvaran herkesle...Merhaba yaklaşık bir aylık tedavinin sonunda beklenen gün geldi çattı bu sürecin en zor aşaması gebelik testi şu aşamaya gelmek bile çok güzel bişey bu sürece gelene kadar çok zahmet çektik inşaallah yüce rabbim bu testin pozitif çıkmasıyla bütün bu zorlukları bize unuttursun yüzümüzü güldürsün yakında testim var ve çok heyecanlıyım ve endişeliyim dualarınıza ihtiyacım var
Merhaba yaklaşık bir aylık tedavinin sonunda beklenen gün geldi çattı bu sürecin en zor aşaması gebelik testi şu aşamaya gelmek bile çok güzel bişey bu sürece gelene kadar çok zahmet çektik inşaallah yüce rabbim bu testin pozitif çıkmasıyla bütün bu zorlukları bize unuttursun yüzümüzü güldürsün yakında testim var ve çok heyecanlıyım ve endişeliyim dualarınıza ihtiyacım var
SağolDuala
dualarımız senınle evlat dıye yalvaran herkesle...
Sağol canımDuala
dualarımız senınle evlat dıye yalvaran herkesle...
Perşembe günü test günüm inşaallah bir aksilik çıkmaz çok sağol teşekkür ederim inşaallah güzel haber veririmTest günün ne zaman canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bebişine bir adım daha yaklaşırsın pozitif bir sonuçla :) hadi bakalım bu gece dualar sana gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?