Medical park bahcelievler diye biliyorunHastane kaybetmis mihangi hastane bunu yapan
Pendikte yaniklar baharat var. Bikac ay once isntagram paylasimlarini gorup sasirmistim. Genetik rahatsizligi olan bi cift onlardan aldigi karisimla saglikli bi sekilde hamileymis. Cok övüyolar orayi. Bende karisim almistim onlardan ama ben faydasini gormedim.Valla benim geride kalan olmadı bir daha tedavide denemeyeceğim kabullendim. Artik yapacak bir sey yok.
İzmirde yaşıyorum öyle tavsiye ile bende eşim için aldım. Adam değerlere bakıyor ona göre karışım hazırlıyor o derece. Ama eşime hiç iyi gelmedi bağırsak sistemi bozuldu hemoroid gibi oldu hemen bıraktı. Kalan kavanozu akrabası vardı ona verdik sperm sayısı iyice fırladı iyi geldi. Değişiyor bu işler yaPendikte yaniklar baharat var. Bikac ay once isntagram paylasimlarini gorup sasirmistim. Genetik rahatsizligi olan bi cift onlardan aldigi karisimla saglikli bi sekilde hamileymis. Cok övüyolar orayi. Bende karisim almistim onlardan ama ben faydasini gormedim.
Ben de 4 yıl uğraştım. 3 kere hamile kaldım kayıplar yaşadım farklı haftalarda. 3 de tedavim var. 4te1, 3te0, 6da3 sağlıklı embriyo bulabildiğimiz. İkinci tedavi sonrası çok kararlı bir şekilde bu işi bırakalım artık hayatımıza bakalım demiştim eşime. Ertelediklerim ağır gelmeye başlamıştı artık..İzmirde yaşıyorum öyle tavsiye ile bende eşim için aldım. Adam değerlere bakıyor ona göre karışım hazırlıyor o derece. Ama eşime hiç iyi gelmedi bağırsak sistemi bozuldu hemoroid gibi oldu hemen bıraktı. Kalan kavanozu akrabası vardı ona verdik sperm sayısı iyice fırladı iyi geldi. Değişiyor bu işler yaanlayacağın her yolu denedik bizde oof oof
Yüzde 20 olmalı iade edilecek kısım.Sağlıklı embriyo bulunamadığı için transfer işlemi olmayacak, ödediğimiz ücretten transfer kısmını iade ediyorlar mı bilginiz var mı? Geri iade ediyorlarsa ne kadar kısmını veriyorlar peki?
Ne güzel hikayeniz mutlulukla bitmiş. Cokta iyi yapmışsınız iki kişi gogusleyerek valla öbür türlüsü daha zor. Şuan sağlıklı düşünemiyorum zaten bakalım belki zaman gecince farklı düşünürüm ama şuan için ara vermek benim için en sağlıksı diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim destekleriniz için cansinizBen de 4 yıl uğraştım. 3 kere hamile kaldım kayıplar yaşadım farklı haftalarda. 3 de tedavim var. 4te1, 3te0, 6da3 sağlıklı embriyo bulabildiğimiz. İkinci tedavi sonrası çok kararlı bir şekilde bu işi bırakalım artık hayatımıza bakalım demiştim eşime. Ertelediklerim ağır gelmeye başlamıştı artık..
Bu süreçleri kimseyle paylaşmadim, kayıplar da dahil. Hep iki kişi bu yükü kaldırdık, o kadar zordu ki ama yine de bir kisinin bile soru sormasina tahammülüm yok diye kimseye anlatmiyordum.
Eşim ikna etti bir şekilde ben de daha sağlıklı düşündüm ve son tedaviyi olduk. İlk defa yumurta sayım fazlaydı ve 3 sağlıklı gelmişti mucizevi olarak. Şimdi onlardan biri oğlumuz oldu ve 2 yaşında. Eşim ara ara hatırlatır bırakalım demiştin diye.. iyi ki kararimdan dönmüşum diyorum hep, çok şükür.
Şu an bu söylediklerimiz sizi rahatsız da ediyor olabilir ama ümit hep vardır.. Allah çok büyük, kudreti çok.. dua edip denemeye devam etmeli maddi olarak da güç yetirebiliyorsaniz.
Yalnız değilsiniz, bu süreçleri yaşayan çok örnek var maalesef.
Ama sonunda mutluluğa kavuşan, mucize hikayeleri anlatanlar da çok fazla. İnsan hiç o gruba dahil olamayacağını düşünüyor ama inanın ki oluyor.
Kolaylıklar dilerim. Ne karar verirseniz verin içinize sinsin inşallah.
Evet evet ben muhasebeden talep ettim. İbna verdim %20 iade edecekler.11000tl üzerinden tedavi gördüm. 2200tl iade edecekler.Sağlıklı embriyo bulunamadığı için transfer işlemi olmayacak, ödediğimiz ücretten transfer kısmını iade ediyorlar mı bilginiz var mı? Geri iade ediyorlarsa ne kadar kısmını veriyorlar peki?
Sadece 2200 lira mıEvet evet ben muhasebeden talep ettim. İbna verdim %20 iade edecekler.11000tl üzerinden tedavi gördüm. 2200tl iade edecekler.
Tedavi ücreti üzerinden %20 iade yapılıyor. Zaten transfer ücreti üzerinden %20 iade yapsa 1200tl az tutar iade olur. Aman hic yoktan iyi vermeseler sanki tartışacak halim mi varSadece 2200 lira mıAma transfer ücreti 6000 liraydı ben en son yaptırdığımda.
Kalp kırmamak için kendini sıkma bende öyle yapıyordum artık cizgilerimi net koyuyorum.Kimse ağzını acamiyor.Kim bişey derse cevabını ver .Şimdi sana ne desek boş ama yine gucleneceksin emin ol cnm .Keşke yalnız olsaydım da senin yüzün gülseydi canım. İnsan yalnız olmadığına sevinemiyor. Valla yaş 35 oldu 5 sendedir bu süreçle uğraşıyorum. Millete anlatmak yoruyor. Sanki ben biliyorum da tepemde ay neden olmadı neden olmadı. Ee şunu yapmadın mı şunu yap et ayyy çok kalp kırasım geliyor ama insanların benim iyiliğim için bir seyler söylediğine inanmaya çalışıyorum.
Haydi bismillah canım gözün aydın , hakkında hayırlısı olsunArkadaşlar regl oldum yarın tedaviye başlıyoruz. Dualarınızı bekliyorum .
Nasil gecti transferinHaydi bismillah canım gözün aydın , hakkında hayırlısı olsun
Hastanedeyim canım bekliyorumNasil gecti transferin
Biz de haberlerini bekliyoruz o zamanHastanedeyim canım bekliyorum
merak ediyorum sonuçta bebek sahibi olabildinizmi? neticede ben de 2 senedir uğraşıyorum bunun son bir yılı memorialde tedaviye devam ediyorum ortalama bir yıldır sizin yaşadığınız sorunların benzerleri ve ben de umudumu yitirmek üzereyim başarısız tüp bebek denemeleri düşükler kürtajlar a++ yumurtaların genetikte sorunlu çıkması bilemiyorum artık umutlarım kayboluyorGenetigi bozuk olan embryonun 5.gune kadar gelip 5aa 5ab olmasida garip.benimde 3.gun transfer edilmisti ve cok yuksek kan degeriyle tuttu ikiz olabilir bu degere gore diye suphelenildi ama tek kese vardi.33 haftalikken karnimda kalbi durmus kol ve bacaklari kisa denilmisti ama genetik ne rahatsizligi var bilinmiyor ihmal kurbani olduk pgt bize fayda etcekmi onu bile bilmiyoruz eger sorun gen kaynakliysa pgt fayda saglamazmis fayda saglasada 5.gune hic gelebilen embryolarim olmadi 3 tup bebek denemesindede.Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim cok zormus saglikli evlat sahibi olmak..
memorialda sonuç elde edebildiniz mi acabaTecribelilere sormak istiyorum. Arkadaslar benim medical parkta 3 embriyom var. Baska bi hastanedeki doktorum pgt yapilmali artik embriyolarinizi getirin yapalim dedi. Biz tam bu noktadayiz su an. Ben embriyolari memorial a goturmek istiyorum. Sizce sadece transfer ve 3 embriyonin pgt si ne kadar tutar ortalama? Icimden bi histe pgt yaptirma diyo. Genetik bi hastaligimiz yok esimle devlet hastanesindeki tibbi genetik bolumune gore. Pgt li ya da pgt siz embriyo transferi ne kadar tutar?
Selam, baska bi baslikta karsilasmistik sankiTecribelilere sormak istiyorum. Arkadaslar benim medical parkta 3 embriyom var. Baska bi hastanedeki doktorum pgt yapilmali artik embriyolarinizi getirin yapalim dedi. Biz tam bu noktadayiz su an. Ben embriyolari memorial a goturmek istiyorum. Sizce sadece transfer ve 3 embriyonin pgt si ne kadar tutar ortalama? Icimden bi histe pgt yaptirma diyo. Genetik bi hastaligimiz yok esimle devlet hastanesindeki tibbi genetik bolumune gore. Pgt li ya da pgt siz embriyo transferi ne kadar tutar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?