Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

En güzel haberler sendeymis valla heyrcanla bekleyeceğiz valla bana haber gelmedi canım ya arasınlar diye bekliyorum

Ayy Allah bin kere razı olsun bu mesaj beni nasıl sevindirdi anlatamam Gözlerim doldu Rabbim inşallah isteyen bekleyen

Neler yasadigini nasil bi cevrede yasadigini bilmiyorum ama su okuduklarim bile Allahin gucune gidiyo bunu bil. Dusuk kurtaj dis gebelik bos gebelik ikiz gebelik hepsini gecirdim. Dis gebelikte ölümden döndüm. O gune kadar bende ayni senin gibiydim. Hep isyan halindeydim. Allah dis gebelikle bana cevap verdi. Ameliyattan sag kalkamayabilecegimi doktor soylediginde herseyden once can sonra cananmis onu anladim. O yuzden istigfar et benim sana nacizane önerim. Psikolojin moralin yerinde degil sanirim. Herseyden once bu psikolojiden cikmalisin gercekten. Bu psikolojiyle tedaviye baslarsan yine olumsuz olur ve yikilirsin. Sen eksik yaratilmadin ve gebe kalmak senin elinde degil. O yuzden lutfen isyan etme arkadasim.

Canim canim, ben de merak etmistim seni. İyisin cok sukur

Ben ignelerin 8. gunune girdim, yarin kontrolum var, bakalim belki catlatma ignesi verir ama igneler son gunlerde beni acayip miskinlestirdi, hafif mide bulantisi da oluyo. Hamilelik provasi gibi valla Ben haberdar ederim durumlari.

Senin minik kusu da artik ogrensek rahatlicaz

Metalwoman cesaret edip aradım. 3 Embriyomda sağlıksız geldi. Yine transfere uygun embriyo yok maalesef.
Cok uzuldum arkadasim. Ben de heyecanla sizi takip ediyorum, insan istiyor hep guzel haberler almak ama her zaman olmuyor malesef. Aklimizin bi kosesinde kotuye de hazirlamak lazim kendimizi... Yoksa hayalkirikligi buyuk oluyor.

Uzulme diyemeyecegim, ben de uzuldum haberine ama kafana takmayacaksindir insallah

Tekrar baslamayi dusunuyor musunuz?
Doktor yorumu henuz almamissinizdir diye dusunuyorum ve merak ediyorum.

İnsanın nutku tutuluyor böyle olumsuz durumlarda.. S Saylove canım kendim için ne kadar istiyorsam inan burdaki herkes için o kadar çok istiyorum üzüntünü kalpten paylaşıyorum bunu bilmeni isterim.. Dilerim bu sorunun çaresini en kısa sürede bulurlar ve sen de mucizene kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…