Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bende bir önceki emriyolarımı a++ 2 embriyoyu genetige gönderdim memorial da 600 dolara yakın para ödedim yani tek emriyo 295 dolar ama ikiside sorunlu çıktı ama her emriyoda genetiğe gitmesi gerekiyor denildi yani sağlamını bulana kadar siz de tedavinizi memorialda mı yaptırıyorsunuz acaba

Dogrudur, ne kadar embriyo giderse saglikli embriyo yakalama orani artar tabiiki. Ben de Memorialde tedavi goruyorum ama daha igneler asamasindayim, embriyom yok henuz. Bizim once genetik hastalik tasiyanlar elenecek sonra yine onlar uzerinden pgt(ngs) yapilacak.
Cok cok masrafli oldu bizim.icin bu tedavi ama mumkun oldukca cok embriyoyu yollamak istiyorum.

Bi de ekstradan rahmin durumu detayli incelendi mi? Rahim filminde polip, yapisiklik filan cikiyor mu?Bunlarda embriyonun tutunamamasina sebel

Valla o kadar cok degisken var ki bu isin icinde..
Hepsini bikmadan usanmadan ince ince degerlendiren bi doktora denk gelmek lazim. Semra hoca bu tarz tetkikleri hic atlamaz, ben cok oneririm

İyi günler. Bu genetik rahatsızlığı olup hamile olan doğru mu?

18 mart gibi inşaallah düzensiz olduğu için tam tarih kestiremiyorum ilaçla olacağım. Adetten ne kadar süre sonra transfer oluyor
Canım ben geç yumurtladım bir de naturel oldu ya bugün 24.günüm sanırım ilaçlı olacaksan sen 21.gün olursun hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…