Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay kendiliğinden hamile kaldım şuan bir kızım var 3 yaşına girecek yakında Rabbime binlerce kez şükürler olsun .hiç umudunuzu kaybetmeyin lütfen .
maşallah çok sevindim allah bizim gibi evlat arayanlara hepimize nasip etsin evlat

Valla benim geride kalan olmadı bir daha tedavide denemeyeceğim kabullendim. Artik yapacak bir sey yok.
Canım senin genetik olarak bir sıkıntın varda o yüzden mi pgt yapılıyor? Benim izmirdeki dr um saglikli embriyolarinda pgt sonucu kullanılamayacak duruma gelebildiğini söylemişti.. benim genetik olarak sıkıntım olduğu için mecburen yapılıyor

Bizde genetik sorun yok. Ama sürekli başarısız gebelikler denemeleri tüp bebek süreçleri oluyor. Pgt ondan dolayı yapıyor. Bi kere biyopsi genetikte araştırılıyor. Sağlıklı sonuç gelse hadi transfer edilecek embriyo biyopsiden dolayı deforme oldu ve transfer edildiğinde tutmama riski esnasında bu dediğin değerlendirme yapılabilir. O zaman diyebiliriz bak genetik için biyopsi yapılmasaydi deforme olamayacak ve tutardı denilebilirdi ama benim genetikten olumlu gelmiyor ki malesef. Yani bu detayı neden verdim sende endişe etme genetik testte öyle bir sey olduğunu düşünmüyorum. Yücel Beyde öyle düşünmüyor. Bu arada beni aradı bugün 16 dk boyunca yine konuştuk benim surecimin evet yaşıma göre enteresan sonuç verdiğini söyledi kendiside enaz biri gelir beklentisinde olduğunu söyledi. Esimle genetik sorun olmadığını ama yapısal bir takım getiri olabileceğini tüp bebekte %85 kadın yumurtası etken %15 erkek sprem mi dedi. Ama demekki sizde bu sekilde denemek lazım dedi. Bazi hastalarimizda böyle olur vazgecmeyin dedi. Bizde sizin gibi bu tip sorunlarda başarı elde etmediğimiz hiç olmadı sadece vazgeçen hastalarımız olmuş olabilir dedi. Pgt sağlıklı embriyo geldi transfer ettik belki o zamanda tutmayabilir yapay bir islem sonucta o nedenle yapılacak doğru yol bu onu bilelim dedi şuan. Yani yine güven geldi ama şuan için ara vereceğim sağlıklı düşünmek için yine. Yine tüp bebek denersem de Memorial yücel bey olacak o kesin Mayıs Haziran dan önce düşünmüyorum. Beni ararsın uygun zamanda konuşalım dedi. Senin iyi haberlerini takipte olacağım

Benim arkadaşım pgt sonucu olumlu gelen 1 embrio ile bebek sahibi oldu, onun duyunca bende istemiştim pgt yaptıralım diye dr uma , o da saglikli embriyolar bile kullanılmayacak duruma gelebilir sadece sağlıksız olanlari kaybetmiyorum, sağlıklı olanları da kaybedebiliriz demisti ve beni pgt yapmamaya böyle ikna etmisti.Ve aylar sonra ve negatif sonuçlardan sonra eşimle benim genetik test yaptırmamızı istedi , maalesef ki benim genetik sıkıntılıymis, pgt zorunlu hale geldi. Aklımda sanki saglikli embriyoda genetikten gelemeyebilir düşüncesi oldugu için yazmak istedim Cok mutsuzum şuan seninle ilk konuştuğumuzda sanki benim yaşadıklarımı anlatıyorsun bana demiştim, belki de bu yüzden seni daha çok takip ediyordum , şuan olumsuz sonucu kendim almış gibi oldum lütfenn pes etme belki de "artik hersey icin cok gec" olduğunda pişman oluruz , yaşımız psikolojimiz hala elverirken tüm imkanlar zorlanmali !!!!

Yücel beyle konuştuktan sonra tekrar kendime geldim. Biraz maddi anlamda da toparlayıp tekrar deneyeceğim bakalım pes etmek yok

Yücel beyle konuştuktan sonra tekrar kendime geldim. Biraz maddi anlamda da toparlayıp tekrar deneyeceğim bakalım pes etmek yok
Cok sevindim canim , bende bu şekilde sonuçlar yaşadığımda hep umutsuz olup pes ederdim , bu ara kendimi biraz inatçı hissediyorum. Daha oncede dedimya sana ben bunun için işimden istifa ettim(ağlayarak hemde ), cok az sayıda yumurtam toplanıyor, yaşım 36 ve belki bi kac yil sonra artik cok gec diyecekler açıkçası bu ve bunun gibi birkaç sebep daha var ve düşündükçe artik zaman kaybetmek istemiyorum, sende böyle düşün lütfen ve maddi olarak toparlandigın ilk ay başla.. pes etmek yada ertelemek sadece bize zarar..

Sizlerin güzel haberlerinizi alırken bende kendimi toplayacağım inşallah veee hemen size yetişecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…