- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
Canım bende de pko var, amh bakılmadı hiç ama fsh 4,44. Muhtemelen benim amh değeri de yüksektir. İncir kürü yapıyorum ve zararını görmedim. Ohss de olmadım çok şükür. Bence bitkisel yapabiliyosan herseyi yap. Yumurtaların kaliteli olsun diye bal-tarçın-çörekotu karışımından 1 kaşık aç karnına al. İnciri de yap ben şu an bunları uyguluyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah güzel olur canımarkadaşlar benım amh sonucum 19.2 çıktı. Allah kısmet ederse tarlusala başladım ve adetın 2. günü tedaviye başlıycam. iğnelerin yanında incir yesem sıkıntı olur mu. malum amh yüksek aşırı uyarılma olur mu. normalde aşırı uyarılma olmadı bi kaç denemede( aşılama). ???
canım benım amh 19.2 çıktı diye kesin ohss olma durumu var mı yani illaki embrıyoları donduracaklar mı?Canım bende de pko var, amh bakılmadı hiç ama fsh 4,44. Muhtemelen benim amh değeri de yüksektir. İncir kürü yapıyorum ve zararını görmedim. Ohss de olmadım çok şükür. Bence bitkisel yapabiliyosan herseyi yap. Yumurtaların kaliteli olsun diye bal-tarçın-çörekotu karışımından 1 kaşık aç karnına al. İnciri de yap ben şu an bunları uyguluyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah güzel olur canım
canım daha tedavinin başındasın anladığım kadarıyla bugün 5. iğneni yaptın, ohss için erken 8.iğneden sonra bende belirtiler başlamıştı, aşırı şişkinlik bulantı kusma,bunları neden yazıyorum bende pkoyum, bu kürlerin hormon değerlerini etkilediğini biliyorum,tedavi aşamasındasın doktoruna sormadan böyle şeyler kullanma canım,Canım bende de pko var, amh bakılmadı hiç ama fsh 4,44. Muhtemelen benim amh değeri de yüksektir. İncir kürü yapıyorum ve zararını görmedim. Ohss de olmadım çok şükür. Bence bitkisel yapabiliyosan herseyi yap. Yumurtaların kaliteli olsun diye bal-tarçın-çörekotu karışımından 1 kaşık aç karnına al. İnciri de yap ben şu an bunları uyguluyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah güzel olur canım
bünyeye göre değişiyo canım, benim amh çok yüksek değil 2 lerde , pko olduğum için iğneleri her kullandığımda ohss başlıyocanım benım amh 19.2 çıktı diye kesin ohss olma durumu var mı yani illaki embrıyoları donduracaklar mı?
Insallah yerleşme kanamasıdır canım allah hayırlısınj versın ınsallah sıkma canını. Bugun olmazsa yarın rabbım yasaracak bızedeYüce rabbimden tek isteğim bi çocuğumuz olmasıydı ama bu sabah kahverengi leke geldi peşine de kan gelince olmadığını anladım testi verdik ama bilmiyorum işte şimdi sonucu bekliycez
Yaa hemen olunuyor ohss diye düşünüyordum. Doktora inciri söyledim boşuna içme kilo alırsın olacağı o demişti. Ben sadece biraz destek niyetiyle yapıyorum bunları. Zaten cetrotide diye bi iğne vuruyorum o yumurtalıkları baskılıyormuş, östrojenin artmasını engelliyormuş. Sanırım ohss için bu önlemi alıyor doktor. Siz de kullanmışmıydınız bu iğneyi canım. Önerilerin için tesekkür ederim hayatım dikkat edeceğim inşallah öyle bir durum oluşmazcanım daha tedavinin başındasın anladığım kadarıyla bugün 5. iğneni yaptın, ohss için erken 8.iğneden sonra bende belirtiler başlamıştı, aşırı şişkinlik bulantı kusma,bunları neden yazıyorum bende pkoyum, bu kürlerin hormon değerlerini etkilediğini biliyorum,tedavi aşamasındasın doktoruna sormadan böyle şeyler kullanma canım,
Canım hayırlısı böyleymiş elimizden bişey gelmiyor ama inan ki olacak birgün bebişimiz. Doktor bana kadında ve erkekte hiçç sorun olmasa bile tutma ihtimali max %60 dedi. Yani Allaha kalmış canım bazısı tek yumurtayla oluyo, bazısı 25 yumurtayla olmuyo. Allah ol desin yeter ki bidahakine inşallah. Belki de yerleşme kanamasıdır arkadaşımın dediği gibi belli mi olur. Hayırlısı inşallahYüce rabbimden tek isteğim bi çocuğumuz olmasıydı ama bu sabah kahverengi leke geldi peşine de kan gelince olmadığını anladım testi verdik ama bilmiyorum işte şimdi sonucu bekliycez
doktoruna söylediysen iyi canım,ohss bünyeye göre sende olcak diye bişey yok, inşallah olmazsın ,e2 değerine bakılıyodur,çok fazla artıyo değer benim 8000 lerde falandı,ohss başlangıcıydı,cetrotide yumurtaların erken çatlamasını önlüyo yumurtalar toplanacağı için çatlamaması lazım, kolay gelsin canımYaa hemen olunuyor ohss diye düşünüyordum. Doktora inciri söyledim boşuna içme kilo alırsın olacağı o demişti. Ben sadece biraz destek niyetiyle yapıyorum bunları. Zaten cetrotide diye bi iğne vuruyorum o yumurtalıkları baskılıyormuş, östrojenin artmasını engelliyormuş. Sanırım ohss için bu önlemi alıyor doktor. Siz de kullanmışmıydınız bu iğneyi canım. Önerilerin için tesekkür ederim hayatım dikkat edeceğim inşallah öyle bir durum oluşmaz
Çoook sağol canım e2 ile alakalı kesinlikle. Benim menogon tedavim sırasında 14. Günde e2 değerim 47 idi. Yani çok düşük benim östrojenim. Önceki doktorum inciri hep yap demişti. Yoksa östrojen azlığından yumurtsların büyümez demişti. İlginç yani bünyelerimiz birbirinden nasıl farklı böyle anlamıyorum. İnşallah doğru tedaviler uygulanıyordur bizedoktoruna söylediysen iyi canım,ohss bünyeye göre sende olcak diye bişey yok, inşallah olmazsın ,e2 değerine bakılıyodur,çok fazla artıyo değer benim 8000 lerde falandı,ohss başlangıcıydı,cetrotide yumurtaların erken çatlamasını önlüyo yumurtalar toplanacağı için çatlamaması lazım, kolay gelsin canım
Yaa vekil yaa vekil diye çekmeye başladım bile. Sağolasın canım. Dualarda buluşalımArkadaslar bızım tek yardımcımız allah.gerisi boş sadece vesile... Onun için ya vekil cekin her gun 66 kere. Anlamı Kendisine tevekkül edenlerin işlerini en iyi neticeye ulaştıran. Allah'tan her türlü yardımı görmek için....
Kızlar birşeyi merak ediyorum. Opu da yumurtalar rahimden mi yoksa yumurtalıklardan mı toplanıyor. Çatlatma iğnesi vuruluyoruz ya. Ya yumurtalar çatlar rahme inerse yada tüplerde kalırsa??? Çatlatma iğnesinin mantığı nedir
Yüce rabbimden tek isteğim bi çocuğumuz olmasıydı ama bu sabah kahverengi leke geldi peşine de kan gelince olmadığını anladım testi verdik ama bilmiyorum işte şimdi sonucu bekliycez
:)) çok şey merak ediyorum sanırım. Biraz oluruna bırakmam gerek sağol hayatım. İçimi ferahlattınCanım benim nerden toplandığını :) dr lar bilir işini sen zaten baygın olacaksın..yumurtalarin çatlaması istenmez bu yüzden cetrotide benzeri iğneler verirler. Çatlatma iğnesinin mantığı şu yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiğinde yaptırıyorlar ki 36 saat sonra opu işlemi için folikülden çıkabilecek olgunluğa ulaşsın..vücutta doğal olarak gelişimi nasılsa ona uygun şekilde hazırlanıyor
canım benım amh 19.2 çıktı diye kesin ohss olma durumu var mı yani illaki embrıyoları donduracaklar mı?
Yaa hemen olunuyor ohss diye düşünüyordum. Doktora inciri söyledim boşuna içme kilo alırsın olacağı o demişti. Ben sadece biraz destek niyetiyle yapıyorum bunları. Zaten cetrotide diye bi iğne vuruyorum o yumurtalıkları baskılıyormuş, östrojenin artmasını engelliyormuş. Sanırım ohss için bu önlemi alıyor doktor. Siz de kullanmışmıydınız bu iğneyi canım. Önerilerin için tesekkür ederim hayatım dikkat edeceğim inşallah öyle bir durum oluşmaz
Ozaman inşallah ohss olurum diycem neredeyse :)) böyle güzel şeyler duymak insanı mutlu ediyor rahatlatıyor. Kür yapmayıp yiyeceğim artık sadece. Sağolun kızlarİllaki ohss olunacak diye bir şey yok arkadaşlar..ama olma ihtimali pko olmayanlara göre yüksek.. bjk ya katılıyorum incir pko olan birini üstelik tedavi sırasında olumsuz etkileyebilir çünkü oda zaten yumurta sayısının artırılması için yapılan bir kür..incir ceviz yemen iyi olabilir ama kür olarak yapılınca etkisi farklı olabilir diye düşünüyorum..ayrıca ben ohss ile ilgili nette şöyle bir şey okumuştum ohss olanların bebeklerinin tutma ihtimali yüksekmiş doğruluk payı nedir bilmiyorum ama ohss olanlara şöyle bir bakıyorum burada olsun çevremde olsun genelde sonuç pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?