Ne güzel bir haber bu maşallah canı gönülden tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin kucağında kavuştursun siziGünaydın kızlar,
Burada benimle kalp kalbe verip sürecimi beraber geçirdiğim benimle üzülüp benimle sevinen sizlere bugün güzel bir haberim var.Biliyorum daha çok erken, ama ben de dayanamayıp test yaptım.. ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki 4 yılın sonunda ilk defa ama ilk defa gebelik testinde ikinci çizgiyi gördümBu benim için nasıl bir duygu kelimelerle bile anlatamam... Biliyorum daha yolun başındayım ama benimle birlikte merak içinde olan yol arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu güzel haberi hayrusz S Saylove @Fatma8189 @taniamu @eluard beatitude .. Etiketi unuttuğum varsa kusuruma bakmasın lütfen heyecandan Allahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlayıp kucağıma almamı nasip eyler kuzumu..
Tek dileğim evlat sahibi olmak isteyen,anneliği tatmak isteyen herkesin yavrusuna kavuşması
Ne güzel bir haber bu maşallah canı gönülden tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin kucağında kavuştursun siziçok ama çok sevindim
Ayyyy nasıl sevindimmmmm yaaaaGünaydın kızlar,
Burada benimle kalp kalbe verip sürecimi beraber geçirdiğim benimle üzülüp benimle sevinen sizlere bugün güzel bir haberim var.Biliyorum daha çok erken, ama ben de dayanamayıp test yaptım.. ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki 4 yılın sonunda ilk defa ama ilk defa gebelik testinde ikinci çizgiyi gördümBu benim için nasıl bir duygu kelimelerle bile anlatamam... Biliyorum daha yolun başındayım ama benimle birlikte merak içinde olan yol arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu güzel haberi hayrusz S Saylove @Fatma8189 @taniamu @eluard beatitude .. Etiketi unuttuğum varsa kusuruma bakmasın lütfen heyecandan Allahım inşallah bu süreci sağlıkla tamamlayıp kucağıma almamı nasip eyler kuzumu..
Tek dileğim evlat sahibi olmak isteyen,anneliği tatmak isteyen herkesin yavrusuna kavuşması
Canım ben demiştim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş .Bizede nasip olsun inşallah .Çook teşekkür ederizMucizelere inanıyoruz ve sizin mucize kardeşin olacağına inancımız sonsuz
Allah razı olsun hep dualarımdasınızAyyyy nasıl sevindimmmmm yaaaa, gözun aydınnnn canimm insallh sürecin devamı da güzel güzel giderr darisi bize insallhh
EveeetCanım ben demiştim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş .Bizede nasip olsun inşallah .
Baska test yapmismiydin bundan haric bence hamilesin yaa benimkilerde boyleydiHayırloı akşamlar kızlar testimi paylaşmak istiyorum yorumlar mısınız beşinci gün embriyorsu altıncı günüm bugün yarım saatte çoktı ama var mı sizce
Vallahi ağladım, darısı bize inşallah. Sağlıkla devam etsin, güle güle kucağına alGünaydın kızlar,
Güzel kalpli arkadaşım .. Allah razı olsun darısı başına olsun bir sonraki gözyaşın mutluluktan olsunVallahi ağladım, darısı bize inşallah. Sağlıkla devam etsin, güle güle kucağına al
Yapmadım canımBaska test yapmismiydin bundan haric bence hamilesin yaa benimkilerde boyleydi
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla bebeğinize kavustuğunuz günüde göstersin Rabbim. Ben de sizi iki üç gündür sessiz ce takio ediyorum ve hep dua ettimGünaydın kızlar,
Allah razı olsun duaların için canım.. tabi elimden ne gelirse her zaman sorularını yanıtlamaya hazırım kendi tecrübelerime dayanarakÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla bebeğinize kavustuğunuz günüde göstersin Rabbim. Ben de sizi iki üç gündür sessiz ce takio ediyorum ve hep dua ettimBen de geçen yaz memorialde deniycekken pandemiden olmadı trabzonda denemek zorunda kaldım ilki tutmadı. Dondurulmus embriyomuda geçen ay denedim kimyasal gebelikle sonuclandı. Ama bu yaz Allahın izni ile pandemi dinlemeden. Memorialde deniycem. Bana deneyimlerinizi yazarsanız cok sevinirim. İlk geüşmem semra hoca ve beril hoca ile olmustu. SiZlerin tavsiyeleri beni mutlu eder
Hangi doktorla tedavinizi gördünüz?Allah razı olsun duaların için canım.. tabi elimden ne gelirse her zaman sorularını yanıtlamaya hazırım kendi tecrübelerime dayanarakbenim de ilk denemem farklı merkezde hüsranla sonuçlanmıştı ama çok şükür iyiki memorial diyorum şimdi
Benim doktorum yücel şahin idi canım ..Hangi doktorla tedavinizi gördünüz?
Burada bi kaç gündür okuduğum kadarıyla herkes o hocadan memnun. Benimde tercihim inşaAllah o olacakBenim doktorum yücel şahin idi canım ..
Doktorların hepsi iyi aslında ekip olarak çalışılıyor ama evet Yücel Bey ayrıBurada bi kaç gündür okuduğum kadarıyla herkes o hocadan memnun. Benimde tercihim inşaAllah o olacak
Pastelcigim pazar gunumu kan vericeksin Allahin izniyle degerinde guzel cikarDoktorların hepsi iyi aslında ekip olarak çalışılıyor ama evet Yücel Bey ayrı
Canım pazartesi kan testi günümPastelcigim pazar gunumu kan vericeksin Allahin izniyle degerinde guzel cikarMerakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?