Canim bana gonal f halsizlik ve bulanti yapmisti. Senin igneden kullanmadim ama herkeste farkli biseyler oluyo valla, imkanim vardi da cogunlukla yatarak gecirdim igne sureciniKızlar pergoveris iğnesi kullanan oldumu. Bugün ikinci günüm ishal ve mide bulantısı var iğneden mi oldu acaba yoksa bi antibiyotik vermişti dr iki tane peş peşe içtim dün akşam o mu yaptı
Ya bende de gonalf hiç etki yapmadı hatta klomende bile bişiler hissetmiştim gonalf + menapur bana mısın demediCanim bana gonal f halsizlik ve bulanti yapmisti. Senin igneden kullanmadim ama herkeste farkli biseyler oluyo valla, imkanim vardi da cogunlukla yatarak gecirdim igne surecini
O ne iğnesi, onu vermişmiydi sana , bana vermedilerKızlar pergoveris iğnesi kullanan oldumu. Bugün ikinci günüm ishal ve mide bulantısı var iğneden mi oldu acaba yoksa bi antibiyotik vermişti dr iki tane peş peşe içtim dün akşam o mu yaptı
Ben baya bariz çizgi görüyorum cnm çatlatma ipnesi olmuş muydunHayırloı akşamlar kızlar testimi paylaşmak istiyorum yorumlar mısınız beşinci gün embriyorsu altıncı günüm bugün yarım saatte çoktı ama var mı sizce
O da yumurta büyütme iğnesi ilk defa kullanıyorum çok pis yakıyor yaparkenO ne iğnesi, onu vermişmiydi sana , bana vermediler
20 şubatta olmuştum iğneyi onın etkisi midirBen baya bariz çizgi görüyorum cnm çatlatma ipnesi olmuş muydun
Yaa bilemedim ki seni ümitlendirmeyeyim şimdi çizgi var ama iğnenin etkisi midir tecrübeli arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur20 şubatta olmuştum iğneyi onın etkisi midir
Sağol canım tecrübeli arladaşlar bilgi verir inşallahYaa bilemedim ki seni ümitlendirmeyeyim şimdi çizgi var ama iğnenin etkisi midir tecrübeli arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur
O da yumurta büyütme iğnesi ilk defa kullanıyorum çok pis yakıyor yaparken
İğne etkisi 14 gün sürüyoYaa bilemedim ki seni ümitlendirmeyeyim şimdi çizgi var ama iğnenin etkisi midir tecrübeli arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur
Ben iğnenin etkisi olduğunu düşünmüyorum bence hamilesiniz bariz çizgi var20 şubatta olmuştum iğneyi onın etkisi midir
Gozun aydinCok sukur kuzum valla erkek anasi olacagimi hic dusunmemistim full kiz var bizim ailede..Rabbim nasib etti bakalim bebisi oturtup alttan baktigini dusun ortadaki sey iste
Seni merak ediyorum demek 4 gün var teste gününü beklemen çok güzel allah pozitif göstersin. Bende son güne kadar beklemiştim kızımda. Öncesi insanı farklı streslere sokuyor. Bende heyecanlandım hadi HayırlısıCanımm çok şükür iyiyim o nokta dışında gelen giden olmadı . Test konusunda hala tereddütteyim
İnşallah dediğiniz gibidirBen iğnenin etkisi olduğunu düşünmüyorum bence hamilesiniz bariz çizgi var
Sagol taniamucugum Allahumme Amin bu sene erkek senesi gibiGozun aydinBiz de de durum ayni kiz ailesi Erkekler cogaldi mi ne burda:) saglikla dogsunlarda gerisi latife:) darisi tedavisi devam eden,bekleyen,mucadele eden herkese
Zitrotek banada ishal yapmistiEvet o ilaçtan içtim bende o zmn iğnelerden
Yarin sabah tekrar dene ilk idrarla canim koyulasicakmi bi bak ama erken gebelik testi olsun.. bnm 5.gun deki de boyleydiİnşallah dediğiniz gibidir
İnşallah sizin tedaviniz hangi aşamadaO iğne beni de ilk günler çok kötü etkilemişti. Özellikle yaptıktan itibaren birkaç saat boyunca mide bulantıları berbattı ama gün geçtikçe azalıyor merak etmeyin. Ama yakıcılığı baki malesef
Yumurtalara etkisi ve sonucu iyi olsun da inşallah bunlar geçer unutulur
Aa mafetti beni ya ama olsun azcık inceldimZitrotek banada ishal yapmistihatta esimede aynisi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?