Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba burada ki herkes şişli memorial de mi tedavi görüyor/ gördü ?

Kızlar fertijinden Betül Kalay hocayla görüşüyorum içime sindi aslında ama çok kararsızım memorial şişli ile alakalı bir sürü yorum varmış burada lütfen onerilerinizi bekliyorum

Canım pazartesi kan testi günüm haber edeceğim
Hayırlı olsun çok sevindimm Allahım daim etsin inşallah şişli memorial de yaptırdınız değil mi öneriyor musunuz nasıllar ? Bir kaç olumsız yorum okudum kararsızım

Hayırlı olsun çok sevindimm Allahım daim etsin inşallah şişli memorial de yaptırdınız değil mi öneriyor musunuz nasıllar ? Bir kaç olumsız yorum okudum kararsızım
Allah razı olsun evet memorial de yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim. Olumsuz yorum tüm merkezlere yapılıyor ama memorial kalitesinden şaşmaz

Arkadaşlar sanirim burda rekora gidiyorum ben , ilk muayene ali bey beril hoca, 2. Muayene umut bey , 3. Muayene yücel bey ( gerçi bunu ben kendim istedim ) 4.muayene sali sabah nasipse semra hanimla beril hoca.

Arkadaşlar sanirim burda rekora gidiyorum ben , ilk muayene ali bey beril hoca, 2. Muayene umut bey , 3. Muayene yücel bey ( gerçi bunu ben kendim istedim ) 4.muayene sali sabah nasipse semra hanimla beril hoca.
Gormedigin doktor kalmis oluyo mu bu durumda niye bu kadar karmasik oldu acaba

Gormedigin doktor kalmis oluyo mu bu durumda niye bu kadar karmasik oldu acaba
Ya biraz da benden oldu diyebilirim , ilk geldiğimde sadece beril hoca musaitmis o gordu ali bey ile birlikte , 2. Geldiğimde beril hoca izinli ve umut bey boş, umut bey gördü . 2.gittigimde artik sürekli yucel bey ile devam etmek istiyorum dedim ama mutlaka semra hocada 1 kez görsün dedim 3. Yücel bey oldu tabii 4.de de semra hanim ile beril hocaya vermişler 5.kısmett

Var var ben yumurta takibindeyken 1 kere kendisi görmüştü
Teşekkürler, bu arada sana yazamamistim. İnşallah sağlıkla.ilerler hamileliğin, Allah kucağına sorunsuz sıkıntısız almayı nasip etsin. İşe baslayacaksin diye de tedirgin olma, ben hep bir hafta izin alıp ise dönüyordum transferlerde ve 37. Haftaya kadar çalıştım hamileliğimde. Allah güç kuvvet verir inşallah

Teşekkürler güzel dilekleriniz için İşim masabaşı şükür ki inşallah güzel bir süreç geçiririm.Evladınızı da Allah size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…