Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Uc tedavi gordum hepsindede gun asiri kan verdim canim kollarim artik mosmordu ama ona gore ilac dozu ayarlaniyordu her doktor ayri bir tedavi metodumu kullaniyo
Benim ilk tedavim kızlar ve ilk muayenemdi herşeyi soramadım malesef aytuğ beyin karşısında heycan yaptım yada:) şaka bi yana 3 iğne için gelişimi iyi buldu, endometrium 6mm dedi. Ekranda 5-6 folikül gördüm ama sormadım. Bugün sorucam.16:30 da yazarım durumu. İğnelerle ilgili hiç şikayetim yok çok şükür. İnşallah olmaz da. Umarım foliküller inatçı çıkmaz da büyürler. İncirleri ondan içiyorum benimkiler çok inatçı:) bakalım hayırlısıı

İnatçı olduklarını aşılama yapamadığımızdan biliyorum. 12 adet menogonla büyütememiştik yumoşları

Senin de bayagi sıkıntılı... zor işin, hormonlarin kotumu.yas da sıkıntı olusturabiliyor

Yüce rabbimden tek isteğim bi çocuğumuz olmasıydı ama bu sabah kahverengi leke geldi peşine de kan gelince olmadığını anladım testi verdik ama bilmiyorum işte şimdi sonucu bekliycez

Hadi yaaa cnm cok üzüldüm inşallah yine de olumlu sonuc gelir diyorum umur işte

kızlar birşey sorcam şimdi memorial gittim ön görüşmeye daha önce sonra muayene etti 300 lira ödedim. şimdi tüp bebeğe başladığımız zaman her muayenede para ödemiyoruz dimi nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz

Bana kalirsa kana bakilmadan ortaya cikmaz. Iki tedavumde de her muayenede kan degerlerime bakildu.bunu ilk kez duyuyorum

Bugun 4. Gunum canım dun 8 ve 10 hucreli iki yumurtam vardı bugun basıllar bılmıorum ama bırı orta bırı ıyı kalıte dedı ensın ama... Degısmedıyse bugun

Bugun hucre sayisi belli olmuyor. Fakat kacinci kalite oldugunu sor bence. Ins. Rahimde gelisur. 5.gun diye sakin takilma.benimki de 5.gune gitti.genetikten anomalili olarak döndü. Transfer iptal edildi.artik umudum 3.tedavide.

Odemiyorsun cnm

sağol canım ordayken demişlerdi 2 ay içinde başlarsan tüp bebeğe o ödediğin 300 lirayıda ödeceğin rakamdan düşürürüz diye yinede tecrübelilere sorayım dedim

Bugun hucre sayisi belli olmuyor. Fakat kacinci kalite oldugunu sor bence. Ins. Rahimde gelisur. 5.gun diye sakin takilma.benimki de 5.gune gitti.genetikten anomalili olarak döndü. Transfer iptal edildi.artik umudum 3.tedavide.

Çok üzüldüm diyecek söz yok hayırlısı buymuş hakkında

Kızlar bgnkü muayenede 14-15mm 3-4 folikül var diğerleri daha küçük tahminen 7-8 tane gibi toplarız dediler ama içleri dolu mu boş mu bilinmez. Sizce nasıl bu değerler? Yine kan testine gerek görülmedi. İnşallah kaliteli yumurta olsunlar da Allah hepimize en güzelini nasip etsin inşallah kızlar her namazda size de dua ediorum artık. Hersey dua gerisi boş gerisi vesile. Siz de esirgemeyin dualarınızı nolur

Malesef sonuç negatif harap bir durumdayım
Canım lütfen üzülme demek ki sağlıklı bi bebek değilmiş 3-4 ay sonra düşse daha mı az üzülürdün onu düşün tabiki buruk olman çok ama çok normal ama hersey Allahtan vakti gelmemiş demekki. Çok dua edelim sabredelim inşalşah Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…