- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
Benim ilk tedavim kızlar ve ilk muayenemdi herşeyi soramadım malesef aytuğ beyin karşısında heycan yaptım yada:) şaka bi yana 3 iğne için gelişimi iyi buldu, endometrium 6mm dedi. Ekranda 5-6 folikül gördüm ama sormadım. Bugün sorucam.16:30 da yazarım durumu. İğnelerle ilgili hiç şikayetim yok çok şükür. İnşallah olmaz da. Umarım foliküller inatçı çıkmaz da büyürler. İncirleri ondan içiyorum benimkiler çok inatçı:) bakalım hayırlısııUc tedavi gordum hepsindede gun asiri kan verdim canim kollarim artik mosmordu ama ona gore ilac dozu ayarlaniyordu her doktor ayri bir tedavi metodumu kullaniyo
Yüce rabbimden tek isteğim bi çocuğumuz olmasıydı ama bu sabah kahverengi leke geldi peşine de kan gelince olmadığını anladım testi verdik ama bilmiyorum işte şimdi sonucu bekliycez
Canım benim önceden 4 denemem vardı memorialda ilk denememdi negatif oldu..bişey denilmedi zaten benim açıklanamayan infertilite durumum vardı sonradan bisürü şey çıktı herneyse bana laparoskopi önerildi 4 ay önce oldum ameliyatımı..embriyolara gelince 4 tane döllenmişti ve 4.gün transfer yapıldı ama tutmadı işte nasip değilmiş..bbakalım tekrar düşünüyorum yaza
tamam canım saolArastirma hastateleri canım
Bugun 4. Gunum canım dun 8 ve 10 hucreli iki yumurtam vardı bugun basıllar bılmıorum ama bırı orta bırı ıyı kalıte dedı ensın ama... Degısmedıyse bugunKacinci gunun canim. 3.gunde 8 10 hucreli olmasi lazim
Yüce rabbimden tek isteğim bi çocuğumuz olmasıydı ama bu sabah kahverengi leke geldi peşine de kan gelince olmadığını anladım testi verdik ama bilmiyorum işte şimdi sonucu bekliycez
Evet canımm 6. Günüm 16:00 da randevum var. Doktor hersey yolunda demişti 4. Gün baktığında, özellikle e2 min düşük olduğunu da söyledim ama herhangi kan tahliline gerek olmadığını söyledi. Memorial da kan tahlilinin belli aralıklarla yapıldığını biliyorum ama gittiğim merkezde henüz tahlil vs istenmedi. Gerek olmadığını düşünüyor doktor. Ama eğer bugün gelişmemişse foliküller ister muhtemelen diye düşünüyorum. Ondan incire başvurdum canım. Estrofem bile vermedi yani ben de korkuyorum yine düşük olursa e2 diye ama doktor gerek görmediğine göre vardır bi bildiği mutlaka. Bugün çok merak ediyorum ne diyecek muayene sonrası.
Bugun 4. Gunum canım dun 8 ve 10 hucreli iki yumurtam vardı bugun basıllar bılmıorum ama bırı orta bırı ıyı kalıte dedı ensın ama... Degısmedıyse bugun
kızlar birşey sorcam şimdi memorial gittim ön görüşmeye daha önce sonra muayene etti 300 lira ödedim. şimdi tüp bebeğe başladığımız zaman her muayenede para ödemiyoruz dimi nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz
Senin de bayagi sıkıntılı... zor işin, hormonlarin kotumu.yas da sıkıntı olusturabiliyor
Bugun hucre sayisi belli olmuyor. Fakat kacinci kalite oldugunu sor bence. Ins. Rahimde gelisur. 5.gun diye sakin takilma.benimki de 5.gune gitti.genetikten anomalili olarak döndü. Transfer iptal edildi.artik umudum 3.tedavide.
yedirenk79 canım neye göre genetiğe gidiyor anlamadım seni üzmicekse bilmek isterim nasıl oluyor
canım 1 kaç defa görüştük adet görmeyi bekliyorum haftaya kısmetse gidecez çok tatlı bi bayan gerçektenevremsu başladın mı tedaviye memorial hande hanımamı
Canım lütfen üzülme demek ki sağlıklı bi bebek değilmiş 3-4 ay sonra düşse daha mı az üzülürdün onu düşünMalesef sonuç negatif harap bir durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?