Arkadaslar gunaydın crınone jel kullanan var mı opudan sonra.. Jelı kullandıktan ssonrA afedersınız ama süt kesiği gibi oluyor mu coj. Yanlış mı yapıorum acabaa
ay canım cok saol ya bana demedı oyle bsy. Sadece hanı sur 5 dkdan fazla yatma dedı.. Insallah etkısını azaltmamısımdır. Senden hıc akmadımmı yanıcanım jeli kullanıp sırt üstü yattığın yerde bisiklet çevirme hareketi yap demişti hemşire bana. (tabi transferden sonra yapmıyoruz bunu sakın! transferden sonra sadece 15dk yürüyoruz evde jel dağılsın diye)
Bana uyar canım alabılırım 1 tane. Hatta cok kalırsa annemlrrede verırım:)Kızlar birde Meryem suresi çok iyiymiş. Benim bir komşum var onun annesinin dua grubu vardı allah razı olsun benim için okumuşlardı hurmaya 41 kere, ne kadar çok insan okursa okadar iyi oluyor kimin duası kabul olacak bilemeyiz.
41 kişi toplanabilirsek isim listesi yapalım herkes bir tane okusun ve o isim listesindeki evlat sahibi olmak isteyen kişilere adayalım. hurmaya okuyamayız tabi ulaştırmak mümkün olmaz ama okuyup adayabiliriz sonuçta
A ay canım cok saol ya bana demedı oyle bsy. Sadece hanı sur 5 dkdan fazla yatma dedı.. Insallah etkısını azaltmamısımdır. Senden hıc akmadımmı yanı
Bana uyar canım alabılırım 1 tane. Hatta cok kalırsa annemlrrede verırım:)
Canım bugun transferım bugun allah nasıp ederse 5 te ınsallah... Top top oluyo ama evetbiraz akması normal canım top top çıkardı bende geriye :) ama hemen akmaması lazım tabi. bişey olmamıştır ama korkma bundan sonra bisiklet hareketini yap sonrada kalk azıcık dolan evde, bu jel hareket ettikçe dağılıyormuş
Canım bugun transferım bugun allah nasıp ederse 5 te ınsallah... Top top oluyo ama evet
Cok saol canım ınşallah su transfer olsun bıde guzel sonuc olsun da:) ben sındıye kadar surup 4 dk yatıp yuruyus yapıyodum. Korktum şimdi inşallh etkılemezzAllah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın. Transferden sonra jeli kullanırken bisiklet hareketini yapma evde en az 15dk yürü onun yerine, bisiklet hareketi karın kaslarını çalıştırıyor transferden sonra doğru olmaz.
Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolunda gider bebişin de sıkı sıkı tutunur hayırlısıyla. Dualarımızdasın canım stres yapma hiç rahat olCanım bugun transferım bugun allah nasıp ederse 5 te ınsallah... Top top oluyo ama evet
Cok tesekkur ederım allah razı olsun dualarınız ıyı nıyetınız ıcın.. Insaallh hepımız guzel sonuc alırız da yazarız burdaAllah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolunda gider bebişin de sıkı sıkı tutunur hayırlısıyla. Dualarımızdasın canım stres yapma hiç rahat ol
canım senin düşükmüş, pko deyince ben sendede yükseliyo sandım, ozaman incir yemen daha iyi ,şuan değerlerin nasıl bugün 6.gün dimiÇoook sağol canım e2 ile alakalı kesinlikle. Benim menogon tedavim sırasında 14. Günde e2 değerim 47 idi. Yani çok düşük benim östrojenim. Önceki doktorum inciri hep yap demişti. Yoksa östrojen azlığından yumurtsların büyümez demişti. İlginç yani bünyelerimiz birbirinden nasıl farklı böyle anlamıyorum. İnşallah doğru tedaviler uygulanıyordur bize
Evet canımm 6. Günüm 16:00 da randevum var. Doktor hersey yolunda demişti 4. Gün baktığında, özellikle e2 min düşük olduğunu da söyledim ama herhangi kan tahliline gerek olmadığını söyledi. Memorial da kan tahlilinin belli aralıklarla yapıldığını biliyorum ama gittiğim merkezde henüz tahlil vs istenmedi. Gerek olmadığını düşünüyor doktor. Ama eğer bugün gelişmemişse foliküller ister muhtemelen diye düşünüyorum. Ondan incire başvurdum canım. Estrofem bile vermedi yani ben de korkuyorum yine düşük olursa e2 diye ama doktor gerek görmediğine göre vardır bi bildiği mutlaka. Bugün çok merak ediyorum ne diyecek muayene sonrası.canım senin düşükmüş, pko deyince ben sendede yükseliyo sandım, ozaman incir yemen daha iyi ,şuan değerlerin nasıl bugün 6.gün dimi
canım bizde her çağırdıklarında kanda gerekli değerlere baktılar, ilacın dozunu kan değerlerine göre ayarladılar, benim e2 değeri yükseklince iğne dozunu düşürmüşlerdi,doktorun yumurta gelişimini uygun gördü demekki, kaçtane gelişiyo şuan,Evet canımm 6. Günüm 16:00 da randevum var. Doktor hersey yolunda demişti 4. Gün baktığında, özellikle e2 min düşük olduğunu da söyledim ama herhangi kan tahliline gerek olmadığını söyledi. Memorial da kan tahlilinin belli aralıklarla yapıldığını biliyorum ama gittiğim merkezde henüz tahlil vs istenmedi. Gerek olmadığını düşünüyor doktor. Ama eğer bugün gelişmemişse foliküller ister muhtemelen diye düşünüyorum. Ondan incire başvurdum canım. Estrofem bile vermedi yani ben de korkuyorum yine düşük olursa e2 diye ama doktor gerek görmediğine göre vardır bi bildiği mutlaka. Bugün çok merak ediyorum ne diyecek muayene sonrası.
Uc tedavi gordum hepsindede gun asiri kan verdim canim kollarim artik mosmordu ama ona gore ilac dozu ayarlaniyordu her doktor ayri bir tedavi metodumu kullaniyoEvet canımm 6. Günüm 16:00 da randevum var. Doktor hersey yolunda demişti 4. Gün baktığında, özellikle e2 min düşük olduğunu da söyledim ama herhangi kan tahliline gerek olmadığını söyledi. Memorial da kan tahlilinin belli aralıklarla yapıldığını biliyorum ama gittiğim merkezde henüz tahlil vs istenmedi. Gerek olmadığını düşünüyor doktor. Ama eğer bugün gelişmemişse foliküller ister muhtemelen diye düşünüyorum. Ondan incire başvurdum canım. Estrofem bile vermedi yani ben de korkuyorum yine düşük olursa e2 diye ama doktor gerek görmediğine göre vardır bi bildiği mutlaka. Bugün çok merak ediyorum ne diyecek muayene sonrası.
Cok saol canım ınşallah su transfer olsun bıde guzel sonuc olsun da:) ben sındıye kadar surup 4 dk yatıp yuruyus yapıyodum. Korktum şimdi inşallh etkılemezz
çok fazla değilmiş ama yinede kadınlarda 35 sonrası değerlerde hızlı bir değişim olabiliyor..fazla uzatma arayı sen yinede :) tabiki en doğru yönlendirmeyi dr un yapacak..
evet canım sımdı transferı beklıorm çok sükür..ığne asamaları çok daha kolay dı sankı :) çok streslı bır bekleyış bu...2 tanesı ıyı gıbı sanırım aradım bugun bırı ıyı bırı orta 8/10 hücrelıymıs.ınsallah bakalım trensfer yapılcak sonra naparım bılmıorm düsünemırom bıle onu karnımda :)
canım genetik test devlet hastanesinde yapılıyomu, yoksa araştırma hastanelerimi sadece,
arkadaşlar benım amh sonucum 19.2 çıktı. Allah kısmet ederse tarlusala başladım ve adetın 2. günü tedaviye başlıycam. iğnelerin yanında incir yesem sıkıntı olur mu. malum amh yüksek aşırı uyarılma olur mu. normalde aşırı uyarılma olmadı bi kaç denemede( aşılama). ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?