Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar gunaydın crınone jel kullanan var mı opudan sonra.. Jelı kullandıktan ssonrA afedersınız ama süt kesiği gibi oluyor mu coj. Yanlış mı yapıorum acabaa

canım jeli kullanıp sırt üstü yattığın yerde bisiklet çevirme hareketi yap demişti hemşire bana. (tabi transferden sonra yapmıyoruz bunu sakın! transferden sonra sadece 15dk yürüyoruz evde jel dağılsın diye)

A ay canım cok saol ya bana demedı oyle bsy. Sadece hanı sur 5 dkdan fazla yatma dedı.. Insallah etkısını azaltmamısımdır. Senden hıc akmadımmı yanı

Bana uyar canım alabılırım 1 tane. Hatta cok kalırsa annemlrrede verırım:)

A ay canım cok saol ya bana demedı oyle bsy. Sadece hanı sur 5 dkdan fazla yatma dedı.. Insallah etkısını azaltmamısımdır. Senden hıc akmadımmı yanı

biraz akması normal canım top top çıkardı bende geriye :) ama hemen akmaması lazım tabi. bişey olmamıştır ama korkma bundan sonra bisiklet hareketini yap sonrada kalk azıcık dolan evde, bu jel hareket ettikçe dağılıyormuş

Bana uyar canım alabılırım 1 tane. Hatta cok kalırsa annemlrrede verırım:)

Bende alırım bir tane, zamanı olupta ilgilenebilecek bir arkadaşımız varsa bir liste yapabilirse 1 hafta veririz herkese okuması için okuyanda yazar buraya okudum diye.

Canım bugun transferım bugun allah nasıp ederse 5 te ınsallah... Top top oluyo ama evet

Canım bugun transferım bugun allah nasıp ederse 5 te ınsallah... Top top oluyo ama evet

Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın. Transferden sonra jeli kullanırken bisiklet hareketini yapma evde en az 15dk yürü onun yerine, bisiklet hareketi karın kaslarını çalıştırıyor transferden sonra doğru olmaz.

Cok saol canım ınşallah su transfer olsun bıde guzel sonuc olsun da:) ben sındıye kadar surup 4 dk yatıp yuruyus yapıyodum. Korktum şimdi inşallh etkılemezz

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolunda gider bebişin de sıkı sıkı tutunur hayırlısıyla. Dualarımızdasın canım stres yapma hiç rahat ol
Cok tesekkur ederım allah razı olsun dualarınız ıyı nıyetınız ıcın.. Insaallh hepımız guzel sonuc alırız da yazarız burda

Arkadaslar selam ben birsey sorcaktim laparoskopi sonrasinda normal olmaniz gereken gun de adet oldunuzmu yoksa operasyondan kaynakli bi gecikme filan oluyormu ? Tup bebege baslicaz bu ay da bekliyorum bekliyorum ama yok

canım senin düşükmüş, pko deyince ben sendede yükseliyo sandım, ozaman incir yemen daha iyi ,şuan değerlerin nasıl bugün 6.gün dimi

canım senin düşükmüş, pko deyince ben sendede yükseliyo sandım, ozaman incir yemen daha iyi ,şuan değerlerin nasıl bugün 6.gün dimi
Evet canımm 6. Günüm 16:00 da randevum var. Doktor hersey yolunda demişti 4. Gün baktığında, özellikle e2 min düşük olduğunu da söyledim ama herhangi kan tahliline gerek olmadığını söyledi. Memorial da kan tahlilinin belli aralıklarla yapıldığını biliyorum ama gittiğim merkezde henüz tahlil vs istenmedi. Gerek olmadığını düşünüyor doktor. Ama eğer bugün gelişmemişse foliküller ister muhtemelen diye düşünüyorum. Ondan incire başvurdum canım. Estrofem bile vermedi yani ben de korkuyorum yine düşük olursa e2 diye ama doktor gerek görmediğine göre vardır bi bildiği mutlaka. Bugün çok merak ediyorum ne diyecek muayene sonrası.

canım bizde her çağırdıklarında kanda gerekli değerlere baktılar, ilacın dozunu kan değerlerine göre ayarladılar, benim e2 değeri yükseklince iğne dozunu düşürmüşlerdi,doktorun yumurta gelişimini uygun gördü demekki, kaçtane gelişiyo şuan,

Uc tedavi gordum hepsindede gun asiri kan verdim canim kollarim artik mosmordu ama ona gore ilac dozu ayarlaniyordu her doktor ayri bir tedavi metodumu kullaniyo

çok fazla değilmiş ama yinede kadınlarda 35 sonrası değerlerde hızlı bir değişim olabiliyor..fazla uzatma arayı sen yinede :) tabiki en doğru yönlendirmeyi dr un yapacak..

Desene benim işim zor :) yas 35 36 ya giricem. Bu tedavimde bos cikti

Kacinci gunun canim. 3.gunde 8 10 hucreli olmasi lazim

evremsu başladın mı tedaviye memorial hande hanımamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…