Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar ben biraz temizlik yaptı, usuttum ağır da kaldırdım. Bir zararı olur mu ya? Daha en az 10gun vardır transfere. Hazırlıklı olayım dedim
Ağır kaldırmanın transfer öncesi belini incitmen dışında hiçbir zararı olmaz transferden sonra da çok ağır kaldırıp ıkınma durumu olmaması lazım

Merhabalar biz yücel hocada pgt li tüp bebek yaptırdık translokasyonum var şükürler olsun gebeliğim ilerliyor 13 hafta olduk. Bu hafta da pgt yapıldığı halde fetal dna gibi testler yaptırmamız gerekiyor mu? Bu konu için Semra hocaya sorduk. Ultrason normalse gerek yok dedi. Burada bazı arkadaşlara gerekli olduğu söylenmiş lütfen yardımcı olur musunuz vakit geçmeden gerekliyse yaptırmak istiyorum.

Bugun itibariyle aşılama için klomen tedavisine başladık, Beril hanımla ilk muayenem olmuştu fakat izne çıkmış İpek hanım ile devam ediyorum . Daha önce burada aşılama yapttran var mı ?

Kizlar sonucumuz 4 embiryomuzun 2 sağlıksız 2 si mozaik geldi biri %45 biri %50. Şimdi böyle olan yada bilgisi olan bana yardım etsin ne yapayım şimdi ben
Merhaba benim de Subatta %50 mozik embriyomu transfer ettik ancak tutunmadi. Semra hocaya ozellikle danismistim cok ihtimal vermiyorum ancak transfer edilebilir demisti biz de sansimizi denemek afina trasfer yapmistik. Vereceginiz krat ne olursa hakkinizda hayirlisi olsun, sevgiler

Neden aşılama dediler ki bir yıl olmasını korunmadiginiz
Semra hoca bir sorununuz görünmüyor yaşlarınızda küçük önce daha az zahmetli tedavi yöntemlerini deneyin dedi direk tüp bebek deneyin diyemem bu tablo da dedi.

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun Şahsen pgtli embriyoya fetal dna istemeleri bana mantıksız geliyor çünkü pgt işleminde zaten kromozomlara bakılıyor ama pgtli embriyoya fetal dna yaptıran cok var hatta bir arkadaşıma Yücel hoca yine de fetal dna yaptırmalısın demişti, 2li 3li 4lü taramalarla uğraşmazsınız içinizde rahat olur yaptırırsanız sağlıkla gelsin bebişlerimiz ve burda ki herkesin kucakları dolsun inşş

Canım cevabın için çok teşekkür ederim öncelikle genetik Dr Murat hocayla konuşup kesin kararımızi vericez şuan bende senin gibi risk alıp deneme taraftarıyım pek bizim gibi olan yok galiba buna arada

Gonapeptyl çatlama iğnesi kullanan varmı. Daha önce lucrin yada ovitrelle oluyordu normalde bu değişik geldi

Canım cevabın için çok teşekkür ederim öncelikle genetik Dr Murat hocayla konuşup kesin kararımızi vericez şuan bende senin gibi risk alıp deneme taraftarıyım pek bizim gibi olan yok galiba buna arada
Ne demek canim seni cok iyi anliyorum ve destek icin elimden geldigince yardimci olurum Ben de cok arastirdim pek ornegi yok dogrusu, birkac kisi ile iletisim kurmustum ama onlarda oran daha dusuktu kararinizi paylasirsiniz ben de merak ediyorum .

Ne demek canim seni cok iyi anliyorum ve destek icin elimden geldigince yardimci olurum Ben de cok arastirdim pek ornegi yok dogrusu, birkac kisi ile iletisim kurmustum ama onlarda oran daha dusuktu kararinizi paylasirsiniz ben de merak ediyorum .
Bilgilendireceğiz canım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…