evet doğru canım. embriyo başına ne kadar fiyat alıyorlarEvet canim, bu kadar detayli baska bir yontem olsa bilirdik, pek cogumuzun genetik tecrubesi oldu bu baslikta. Ben merkezi, embriyo ve genetik laboratuvarini oneririm. Pgt islemlerini kendi laboratuvarinda yapiyorlar, Sisli Memorial binasinda. O yuzden diger merkezlere gore fiyat olarak biraz daha uygun, pek cok merkez disarida yaptiriyor bu islemi.
295 dolarevet doğru canım. embriyo başına ne kadar fiyat alıyorlar
çok iyiymis burda 400 dolardı.. tüp bebek ne kadar peki.. ilaçlar dahil? bir de devlet raporu cıkarmak istiyorum geçerli mi o hastanede295 dolar
Evet fiyat olarak gercekten insafliçok iyiymis burda 400 dolardı.. tüp bebek ne kadar peki.. ilaçlar dahil? bir de devlet raporu cıkarmak istiyorum geçerli mi o hastanede
Raporda 2400 veya 2600 tl gibi bir indirim sagliyorlardiçok iyiymis burda 400 dolardı.. tüp bebek ne kadar peki.. ilaçlar dahil? bir de devlet raporu cıkarmak istiyorum geçerli mi o hastanede
Çok teşekkür ederim canım benimAynı yazdığım gibi.
Kaliteli Aydın inciri bul kendine.
Hergün 2 şer yıka ve 2 ye bölüp sızma zeytinyağında cam kavanozda beklet.
Yani sabah koyduğun inciri ertesi sabah yiyeceksin.
İncirlerin boyunu geçecek kadar yağ olsun kavanozda.
Sabah aç karnına ye. Kahvaltı 30 dk sonra.
Yarının incirlerini yıka, 2 ye böl at yağa.
Düzenli yap hergün.
Bol şans...
EwetMerhaba ben ikinci tedavime başladım dün ilk ignemi vuruldum şuan bu tarifi uygulayabilir miyim herhangi bir sorun olur mu ?
Prolaktin yüksekse incr kullanmaBen de prolaktin sorunu da var dostinex kullanıyorum yine bu kürü yapsam mı acaba
İncir prolaktini yukseltir, dostinexle dusurmeye calisiyosan kullanmaBen de prolaktin sorunu da var dostinex kullanıyorum yine bu kürü yapsam mı acaba
Konustun mu doktorla canim, ne diyorlar?Arkadaşlar aranızda mozoik transfer olan varmı ben mecburen transferini düşünüyorum
Murat hocayı aradım acmiyorlar canım ipek hocaya msj atttim biz transfer düşünüyoruz murat hocayla nasıl görüşeceğiz diye haber ederim burdan konusuncaKonustun mu doktorla canim, ne diyorlar?
Cumartesi belki orada degildir canim, merak ediyorum. Hayirlisi olsunMurat hocayı aradım acmiyorlar canım ipek hocaya msj atttim biz transfer düşünüyoruz murat hocayla nasıl görüşeceğiz diye haber ederim burdan konusunca
Benim doktorum gönül hanımdı burda ismini çok duymuştum ben memnun kaldım ilk tedavimden bir oğlum oldu çok şükür.dondurulmuşları denemek için tekrar gönül hanımı düşünüyorum.tedavinin başından sonuna kadar hep kendisi ilgilendi benimle Semra hoca haricinde gönül hanımdan başka doktor görmedimarkadaslar sisli de hangi doktoru tavsiye ediyorsunz? benım pgt yollanacak embriyolarım. o yüzden laboratuvar iyi olan bir yer araştırıyorum ve burayı cok duydum..
Kaç çıktı canım fsh. Çok mu yüksekKızlar merhaba,
Bugün doktora gittim . Herşey normal rahim ile ilgili sıkıntı yok fakat tsh yüksek çıktı. Bu transfer sürecini uzatır mı? İlaca da başladım . Offf inanılmaz karışığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?