Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet doğru canım. embriyo başına ne kadar fiyat alıyorlar

çok iyiymis burda 400 dolardı.. tüp bebek ne kadar peki.. ilaçlar dahil? bir de devlet raporu cıkarmak istiyorum geçerli mi o hastanede
Evet fiyat olarak gercekten insafli
Tup bebek paketi 12bin, ilaclar 3-5 bin civari tutuyor kisiye gore degiskenlik gosteriyor bu.
Tedaviye baslamadan rahim filmi istiyorlar, guncel rahim filmin yoksa 750 tl idi en son fiyati. Bir takim testler de istiyorlar, bunlari devlette de yaptirip getirebilirsin.

Bir de opudan once iki esten de, transferden once de sadece bizden covid testi istiyorlar. Bunu da nerede yaptirdigin onemli degil.

Çok teşekkür ederim canım benim

Merhaba ben ikinci tedavime başladım dün ilk ignemi vuruldum şuan bu tarifi uygulayabilir miyim herhangi bir sorun olur mu ?

arkadaslar sisli de hangi doktoru tavsiye ediyorsunz? benım pgt yollanacak embriyolarım. o yüzden laboratuvar iyi olan bir yer araştırıyorum ve burayı cok duydum..

Arkadaşlar aranızda mozoik transfer olan varmı ben mecburen transferini düşünüyorum

arkadaslar sisli de hangi doktoru tavsiye ediyorsunz? benım pgt yollanacak embriyolarım. o yüzden laboratuvar iyi olan bir yer araştırıyorum ve burayı cok duydum..
Benim doktorum gönül hanımdı burda ismini çok duymuştum ben memnun kaldım ilk tedavimden bir oğlum oldu çok şükür.dondurulmuşları denemek için tekrar gönül hanımı düşünüyorum.tedavinin başından sonuna kadar hep kendisi ilgilendi benimle Semra hoca haricinde gönül hanımdan başka doktor görmedim

Kızlar merhaba,

Bugün doktora gittim . Herşey normal rahim ile ilgili sıkıntı yok fakat tsh yüksek çıktı. Bu transfer sürecini uzatır mı? İlaca da başladım . Offf inanılmaz karışığım

Kızlar merhaba,

Bugün doktora gittim . Herşey normal rahim ile ilgili sıkıntı yok fakat tsh yüksek çıktı. Bu transfer sürecini uzatır mı? İlaca da başladım . Offf inanılmaz karışığım
Kaç çıktı canım fsh. Çok mu yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…