Canım sen niye sürekli kendine üzülecek sebepler arıyorsun lütfen yapma böyle..5.güne giden her embriyo zaten kaliteli oluyor benim 4aa embriyom 6aa embriyomdan daha sağlıklıKızlar 5aa embriyo nasıl?En iyisi 6aa mı
Ay ne bileyim geçen seferde böyle şeyler yaşadım çok sevindim ama olmadı diye şimdi çok sevinmek istemiyorumCanım sen niye sürekli kendine üzülecek sebepler arıyorsun lütfen yapma böyle..5.güne giden her embriyo zaten kaliteli oluyor benim 4aa embriyom 6aa embriyomdan daha sağlıklıolumsuzu bu kadar düşünüp kendini ona odaklama lütfen
Benim 5ab hepsi, pgt den sağlıklı geldi ya önemli olan o. Ben zaten çok az 6aa gördüm. Hiç takma kafana bunları. Şimdi senin kaçıncı günün?Kızlar 5aa embriyo nasıl?En iyisi 6aa mı
Ama kendine üzülecek nedenler de arama olumsuzu çağırmaAy ne bileyim geçen seferde böyle şeyler yaşadım çok sevindim ama olmadı diye şimdi çok sevinmek istemiyorum
Transfer olmadım daha domdurcaklar ama sanırım sadece 1 tane 5aa var. Aslında 3.gğn hepsi 1. Ve 2. Kaliteydi ama 4 ve 5.gğnler hem sayı düştü hem de kalite. Sanırım spermdenBenim 5ab hepsi, pgt den sağlıklı geldi ya önemli olan o. Ben zaten çok az 6aa gördüm. Hiç takma kafana bunları. Şimdi senin kaçıncı günün?
Onlarin arasindan da gunuyle uyumlu hale gelecek olanlar olur insallah6 taneyi gelişimi yavaş diye 6.güne bekleteceklermiş bu arada?
6.gün embriyosu ne oluyo o daha mı iyi canım 5.günden?Onlarin arasindan da gunuyle uyumlu hale gelecek olanlar olur insallahbende 2 tane 6. gun embriyosu olmustu. Rahat ol civciv, zaten anladigim kadariyla iyi kalitede ve sayica da iyi embriyolarin oldu
Tatlim nasilsin dun gorusmen vardi nasil gecti, guzel haberler ver bize hadibende merak ettim yarın sislide ilk görüsme randveum var sorarım canım
Canımsın çok sağol güzel dileklerini yirimRabbim razı olsun senden . Hakkaniyetli yoldaşım . Gönlünden geçenlerin hepsi olsun inşaallah
Gönülden inanıyorumCanımsın çok sağol güzel dileklerini yirim inşallah yarı yolda seni yakalarım yoldaşlığa devam ederizşimdilik güzel haberlerinize bol bol dualar ediyorum
Benim de 6.gune 4 taneyi beklemişlerdi 2sini dondurdular. Sayı çok şükür iyi. Sabırlı olalım, güzel sonuçlar alacağız inşallah.6 taneyi gelişimi yavaş diye 6.güne bekleteceklermiş bu arada?
İyi veya kotu diyemeyiz canim, netice olarak ikisi de gelisimini tamamlamis blastokist embriyolar, transfer icin ideal yani.6.gün embriyosu ne oluyo o daha mı iyi canım 5.günden?
merhaba canım. görüstüm evet iyi geçti aslında benden birsürü kn tahlili ve rahim filmini yenilememi istedi. kan tahlilleri orada 4 bin tutuyor diye yaptırmadım arastırma hstanesinde yapıo bir dahaki ay adette tüp bebege baslayacağız inşallahTatlim nasilsin dun gorusmen vardi nasil gecti, guzel haberler ver bize hadisorabildin mi soracaklarini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?