Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar 5aa embriyo nasıl? En iyisi 6aa mı
Canım sen niye sürekli kendine üzülecek sebepler arıyorsun lütfen yapma böyle..5.güne giden her embriyo zaten kaliteli oluyor benim 4aa embriyom 6aa embriyomdan daha sağlıklı olumsuzu bu kadar düşünüp kendini ona odaklama lütfen

Ay ne bileyim geçen seferde böyle şeyler yaşadım çok sevindim ama olmadı diye şimdi çok sevinmek istemiyorum

Benim 5ab hepsi, pgt den sağlıklı geldi ya önemli olan o. Ben zaten çok az 6aa gördüm. Hiç takma kafana bunları. Şimdi senin kaçıncı günün?
Transfer olmadım daha domdurcaklar ama sanırım sadece 1 tane 5aa var. Aslında 3.gğn hepsi 1. Ve 2. Kaliteydi ama 4 ve 5.gğnler hem sayı düştü hem de kalite. Sanırım spermden

Merhabalar yolun çok başındayım değerli fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var . Bugün ön görüşme yaptık memorialde . Kafama takılan bikaç soru var öncelikle ilk sorumla başlamalıyım embriyo dondurma ücreti . Bana 6ve üstü 5.400 ama indirim yapmaya çalışırız onda dendi. Ablam 2016 da orada tedavi gördüğünde dondurma ücreti vermedi. Kafam çok karışık çok yüksek rakam oluyor. Bu ücret ne zsmsn veriliyor

Ve bir sorumda yarın devlet hastanesinde kadın doğuma randevu aldım yapabildiğim tahlilleri yapacağım. Doktordan talep edeceğim. Ücret hakkında bilginize ihtiyacım var yardımcı olurlarmı dondurma ücretinde

Hastane paketi 11.400₺ verdi
İlaçlar ve embriyoskop hariç(500₺) bu embriyoskop neydi bildiklerim hepten karıştı beni bu karmaşada kurtarınnnnn

Tatlim nasilsin dun gorusmen vardi nasil gecti, guzel haberler ver bize hadi sorabildin mi soracaklarini ?
merhaba canım. görüstüm evet iyi geçti aslında benden birsürü kn tahlili ve rahim filmini yenilememi istedi. kan tahlilleri orada 4 bin tutuyor diye yaptırmadım arastırma hstanesinde yapıo bir dahaki ay adette tüp bebege baslayacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…