Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba canim, hayirli ugurlunolsun insallah Evet eskiyi bilmiyorum ama artik dondurma ucreti var malesef. Bize bir indirim saglamadilar size yapiyorlarsa ne ala
Biz transfer zamani verecegiz dondurma ucretini, daha dun konustuk muhasebeyle. Ama bu ucreti onden odeyen arkadaslar da oldu burada. Su siralar cok yogun olduklari icin bizim odemeyi otelediler diye dusunuyorum. Cunku normalde embriyolarin durumu belli oldugu haftayi takiben ariyorlardi dondurma ucreti icin.

Malesef bu tedavide surpriz masraflar cikabiliyor, hesapladigimizla kalamiyoruz. Sizin de son dakika surprizi yasamamaniz icin onden hazirlikli olmaniz faydali olur.

Mesela rahim filmin var miydi? Genelde herkesten isterler tedaviye baslamadan. Bunu devlette halletmek nasil oluyor bilmiyorum ama ozellerde 750 tl civari.

İstedikleri diger tum kan tahlillerini devlette yaptirabilirsin.

Genetik yaptirmayacaksan zaten buyuk bir masraf kalemini elemiş oluyorsun.

Onun disinda eger rapor alabiliyorsan rapora 2400 lira indirim sagliyorlardi. (2600 de olabilir, tam hatirlayamadim arada kaldim simdi)

Hayirli olsun canim hersey gönlünce ilerlesin insallah hangi doktorla görüştün, Semra hoca geldi mi gorusmene ne dedi durumunla ilgili ☺

Hayirli olsun canim hersey gönlünce ilerlesin insallah hangi doktorla görüştün, Semra hoca geldi mi gorusmene ne dedi durumunla ilgili ☺
canım benım durumu korku filmi gibi buldu yücel beyle görüstüm önce sonra semra hoca da geldi ikisi de muayene etti. yaş genç ben inanıyorum sağlıklı embriyo bulunur dedi. benım dört kayıp olduğu için kalbi duran bir tane de düşen vardı. semra hoca ve yücel bey 2015 te cekildiğim rahim filminde sol tüpümün tam kapatılmadığı orda bi meyillik sezdiğini söylediler. yeni istediler eğer yenisinde meyillik olursa düzeltme yapılır dediler. bende mayısta adette tüp bebeğe başlayacağım yücel bey yumurta toplama isteminde rahim filmini de çekebiliriz dedi. yani bakalım neler olacak kan tahlillerini yaptırmam lazım öyle giderim orda bosuna yaptırmayayım dedim çok pahalı geldi..

şunu da düşündüm rahim filmibde sorun görürse lakoropskobi yapacak histeroskobiyle düzeltilemeyebilir gibisinden konustu eğer göcüklük varsa. lakoropskobi den sonra da ne zaman trasnfer eder ki siye dşündüm onu sormayı unuttum kötü düşünmek istemedim rahim filmi inşallah iyi gelir

ben yine de tüp bebeğe başlayayım normal cıkarsa dondururuz herşey düzelince transfer ettiririm düşüncesindeyim bakalım her türlü beklerim yeter ki normal embriyo cıksın yani. rahimin durumu önemli bizim için dedi muayene de herşey gayet iyi görünüşte dedi. transfer öncesi herkese histeroskobi mi uyguluyorlae bu arada? transfer öncesi histeroskobide rahime bakıyoruz öyle transfer ediyoruz dedi

Selam kızlar. Şişli memorial hastanesinden memnun musunuz?
Benim İlk denememde gelişim durduğu için kürtaj oldum. 2. ve 3. denememi farklı bir özel üniversite hastanesinde raporla yaptırdım. Ama kesinlikle labaratuvar ve embriyologlarından emin olamadım sonunda da haklı çıktım biseyler duydum.
Yaş 39 amh düşüklüğü ve yumurta kalitesizliği var.
Sorum şu; yumurta kalitesizliği olup bu hastanede verimli sonuç alan var mı??

Tahlillerini devlette yaptirabilirsin ama hepsini ben yaptiramamistim tup bebek icin deyince doktor yapmisti sagolsun, belki daha tesekkullu bir hastane olursa hepsini de yaparlar maddi olarak epey isime yaramisti .. isin rast gitsin canim insallah tahlil sonuclarin da guzel cikar. Sen takviye de kullanmistin dimi , hastane kalabalik miydi biz de bu ay gitmeyi planliyorduk ama bu vaka sayisiyla cesaret edemiyoruz bir ay daha beklemeye karar verdik insallah onlemler ise yarar hepimiz icin

Bana uygulanmamisti canim herkese yapildigini düşünmüyorum , belki düşük geçmişinden dolayi bunu yapmayi düşündüler hic bilemedim canım..

Histereskopiyi rahimde problem gorduklerinde yapiyorlar. Mesela bana polipleri almak icin yapacaklar. Rahim sekli duzeltme, polip alma, cizik atma gibi islemler yapiyolar histereskopiyle. Cizik atma da tutunma sansini artiriyor. Rahim filminde veya ultrasonda bisey mi gorduler de histereskopi dediler? Gerci muayenede her seyi goremiyorlar.m

Merhaba, ben kendi adima cok memnunum. Tercih etme sebebim tamamen laboratuvarlarinin kalitesiydi. Merkezin takip kontrollerinde isleyis sekli biraz farkli. Tek bir doktora bagli kalmiyor kimse, farkli farkli doktorlara denk gelebiliyorsun kontrollerde. Memorialden memnun kalmayan veya tercih etmeyen pek cok kisinin problem yasadigi nokta bu oluyor benim gozlemledigim kadariyla. Ama farkli doktorlarin gormesini avantaj olarak gorenler de var, bizim gibi

Siz pgt yaptiriyor muydunuz embriyolara? Dusukler ve yas sebepli Memorialde size muhakkak pgt onereceklerdir. Bence de yaptirmakta cok buyuk fayda var butce ayirabiliyorsaniz Cunku bu dusuklerin sebebi embriyolarin kromozomal bozukluklari olabilir, ihtimal yuksek.

İnsallah her sey istediginiz gibi olur

Merhaba eluard seninde tedavin 300 gonal fle başlamıştı değil mi tedavin boyunca aynı şekilde mi ilerledi? Benim bugün ilk randevum vardı yumurtalar yeterli yanıt vermemiş dozu biraz daha arttırıcaz demişti soner hoca ama gelen mesajda gonal f dozu 150 ye düşürülüp pergoveris eklenmiş randevumda yücel beye verilmiş. Bu bende biraz güvensizlik oluşturdu doz artırmamız lazım demişlerken niye düşürüldü Bi fikri olan ya da benzer durum yaşayan var mı

Ona hiç takılma kurulda her hasta değerlendirilip tedaviye devam ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…