Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim yok ben 150 ve 225 olarak kullanmistim gonal f i. 300 kullanan baska bir arkadasti ama kimdi bu arada yeni dozunu kafana takma, iki ilac birden oldugu icin gonal f i yuksek dozdan veremezlerdi zaten. Aslinda yukseltmek yerine ikinci bir ilac ekleyip dozu ona gore duzenlemisler. Bu ikisi birlikte daha etkili bi sekilde uyaracak demekki

Beyhude de yazmis, kurulda karat veriyolar ilac dozlarina. Verilen karar sms olarak bize geliyo

Anladım pastelmom ve N Nurtanesi89 miş 300 kullanan. peki içimi rahatlattığınız için teşekkür ederim

Kurulda bakılıyor mu her hastaya
Bence kesinlikle bakılıyor. Tedavimin sonuna doğru Yücel hoca muhtemelen yarın da devam edeceğiz gonal f e , görüşelim size mesaj gelecek demisti. Benim evdeki ilaç yetmez diye mesaj gelene kadar bekleyelim dedik. Kan sonuçları çıkınca orada halkla ilişkilerden bir hanım niçin beklediğimizi sordu gidip Semra hocaya danıştı bize ilaçla ilgili bilgi verip uğurladı. Ben de inanmıyordum açıkçası her seferinde danisacaklarina ama kendim yaşayınca anladım Semra hocadan bağımsız ilaçlarımız verilmiyor. Rahat olun, güvenin

Teşekkür ederim cvbınız için sanırım ilaç dozu bilgisi o yüzden geç geliyor

Merhaba
Hayırlı olsun tedaviniz. Aslında farklı dr larin ilgilenmesi evet bir bakıma avantaj çünkü birinin gözünden kaçanı diğeri yakalayabilir.

Ben hiç pgt yaptırmadım ama evet biliyorum yaptırmam gerekecek. Hatta geçen hafta eşimle genetik testleri ve sperm dna hasar testlerini yaptırdık emin olmak için.

Şöyle tahmin ediyorum benim yumurta rezervim düşük hem pgt yaptırırlar hemde havuz yaparlar diye düşünüyorum.

Allah hepimizin gönlüne göre versin. Kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah

Teşekkür ederim cvbınız için sanırım ilaç dozu bilgisi o yüzden geç geliyor
Benim de ilk dozum 225 ti.2.kontrolde Semra hanım muayene etti yumurtalar büyümemiş dedi dozu 300 e çıkardı.sonuna kadar 300 le gittim sonucu da güzel oldu şükür.sizin de istediğiniz gibi olacak inşallah

Hayırlı olsun tedaviniz ben de 2 tedavimi farkli ve ünlü bir doktorda yaptırdım bende de yumurta rezervi yaşa gore biraz dusuk . 2 tedavidede ancak 4 yumurta döllenip 5 güne bir embriyo kalıyordu o da kötü ya da orta kalite denildi ve olumsuz oldu. Herkese aynı doz ilac veriliyor ve yumurta 18mm de catlatiliyordu. Memorial dan çok memnun kaldim olumsuz oldu ama olumlu olacağina o kadar inaniyorum ki cunku hic bir detay atlanmiyor. Herkesin kan sonucuna göre ilaç dozu belirleniyor ve gecen tedavimde 4aa kalitede embriyo elde edildi. Bence dogru adrestesin

Kızlar çok saçma ama bu saatte aklıma geldi birden. İlaçlı transfer olanlarda estrofem transfere kadar devam ediliyordu değil mi? Lutinus la birlikte kullanmaya devam ediyorum çünkü öyle demişlerdi ama şimdi içime bir korku düştü acaba yanlış mı hatırladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…