Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ya bende en son aralıkta denedim geçen ay ki iptal oldu bu ayda 40 günde geldi adet. Yeni başladım çok sabırsızım hemen opu aşamasına geçmek istiyorum
Sana da kocaman bi masallah arkadasim bi bakmissin opu bitmis, ramazan ayi da cabuk gecer gibime geliyo bi aksilik olmazsa sen mayista baslayacak misin transfer hazirligina?
Ben gelecek pzartesi histereskopi oluyorum, mayista da transfer hazirligi Allah kismet ederse

Yaa transfer mii benim sağlıklı bulunursa bilmiyorum kii sorusu bile heycanlandırdı o kadar odaklanmışım ki sağlıklı embriyo bulmaya transfer falan aklıma gelmiyor hepimize maşallah allah maddi manevi güç kuvvet moral versin hepimize inşallah

Hadi olumlu olalim, bu sefer saglikli embriyon gelecek insallah

3. Günden sonra embriyoları yavaşlayan varmı? Moralim bozuldu gerçekten
Benim de oyle oldu canim, embriyolari firesiz 5. gune gelenlere once bi Masallah diyorum sonra da ne yediniz ne ictiniz diye sormak istiyorum Saka bir yana, cok normal.. benim de moralim bozulmustu sayi birden dusunce ama hayirlisi en saglikli olanlar gununu tamamliyordur umarim, altin yumurtani orada bulacaksin

İnş

Benim de 3.güne tüm döllenenler gidiyor 5.güne sadece 1 tane kalmisti bakalim dün opu oldum bugün haber bekliyorum bu sefer nasıl gidecek dualarınızı bekliyorum

O kadar haklısın ki umut hoca o okumaları yerinde tespitleri cidden güven veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…