Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

2.transferimim 5.gunu ben adet oldum o kanama ile gittiğimde umut bey bsktmisti o kanamaya ragmen hala bana bebek tutunuyor rahim kalin demisti... Ben sanirim bu defa hic gitmediğim Gönül hanıma gitmeyi düşünüyorum

2.transferimim 5.gunu ben adet oldum o kanama ile gittiğimde umut bey bsktmisti o kanamaya ragmen hala bana bebek tutunuyor rahim kalin demisti... Ben sanirim bu defa hic gitmediğim Gönül hanıma gitmeyi düşünüyorum
Ben hep yücel hocaya denk gelmiştim transferimi gönül hoca yaptı, çok memnun kaldık, sonuç pozitif

Farklı doktorlara da gitmekte fayda var tabi ekip halinde çok doktor olduğu için memorial i seçmedik mi? Zaten. Git canım izlenimlerini de aktar bizlere... Senin için de en güzeli en kısa zamanda önüne düşsün inşallah

Dediğim gibi işte. Ordaki doktorlar arasında pekte dağlar kadar Bi fark yok ztn işini düzgün yapmayanı Semra hoca yanında çalıştırırmı hiç?

Yoo benim transferimi Umut hoca yapacak canım..

Metalwoman senin transferini de Umut hoca yapmayacak mı? Kafam karıştı şimdi....
Cuma günü transfere karar verildi. Bugün çatlama iğnesi oldum. Umut hoca kontrol ediyor ama transferi kimin yapacağını bilmiyorum

Dediğim gibi işte. Ordaki doktorlar arasında pekte dağlar kadar Bi fark yok ztn işini düzgün yapmayanı Semra hoca yanında çalıştırırmı hiç?

Cuma günü transfere karar verildi. Bugün çatlama iğnesi oldum. Umut hoca kontrol ediyor ama transferi kimin yapacağını bilmiyorum
Aha son dakika başka biri transfer yaparsa şok olurum ikimizde soralım transferi kim yapacak diye arayıp soralım hatta merak ettim bak şimdi

Bende transfer de hic umut hoca duymadım o yüzden yazdım .
Doğrudur canım öğreniriz sana da haber ederiz doğrusu transferi kim yapacak diye de sormadım bende Semra hoca da aynı zamanda takip ediyor beni çünkü neyse kimi derse denemediğimiz hekimleri deneriz seçenek çok nasılsa

Bana gönül hoca yapmıştı,tutundu ama sonra düştü maalesef

Ben hep yücel hocaya denk gelmiştim transferimi gönül hoca yaptı, çok memnun kaldık, sonuç pozitif
Ben 3 transfer sürecimi de Yücel beyle yaptim psikolojime o iyi geliyordu o donem ama simdi bakınca bos yere çekilmiş filmler surekli histeroskopi mi yapsak filan diyordu Bende bu defa gönül hanımı düşünüyorum hic görüşmedim ama bi denemek istiyorum

Ins Rabbim hepimizin gönlüne göre versin Ben sonbahara dogru düşünüyorum ins bu defa o tek embriyo ile nasip olur ilk transferden kavuşurum Allah kimseyi bu yolda yarim koymasın

Ayy bu düşükler benimde başımda tutup düşmesi daha can sıkıcı ne diyim kardeşim yaşayan bilir. Benim rahim kaynaklı senin neden düşüyor ki
Bir bilsem neden düştüğünü .Ben artık hayirlisini diliyorum kardeşim bakalım histeroskopide yapılacak inşallah.Cok kaliteli embriyolar oluşmuyor bende

Benim tedavi sürecimde de çok ilgisizlikleri oldu.Fsh değerim bir türlü tedaviye uygun değere düşmüyordu ve şu an ismini hatırlamadığım bir ilaç yazdı bana.Daha önce başka bir doktor bu tarz ilaçların yaşım dan dolayı ciddi risk taşıdığını(pıhtı atma gibi) söylemiş ve vermeyi uygun bulmamıştı.Yücel Bey bana bu ilacı yazdı ve ben önceki doktorun söylediklerini hatırladım ve kullanmadım.Bir ay sonraki muayenede Yücel Bey verdiği ilacı kullanııp kullanmadığımı sormadı bile, açıkcası bu tavrı özensiz buldum,hastaya ilaç yazıyorsun,hastanın bu ilaçla ne yaptığına dair fikrin yok,sormuyorsun bile.Ben de unuttuğunu düşünüp sesimi çıkarmadım.Size katılıyorum,Yücel Bey’in biraz abartıldığını düşünüyorum,göründüğü kadar ilgili bir doktor değil bence de.

Çok zorlu süreçlerden geçmişsiniz,dilerim bu son olur,bu süreçle ilgili olumlu haberler alıın İnşallah.Bir de şu frekans konusuna da bir açıklama getirmek lazım.Doktor güven verdiğinde ve hassasiyet gösterdiğinde olumlu frekans zaten oluşuyor.Bir de şu var,doktorun hastasıyla frekansı tutmadı diyelim,bu durum doktorun hastasına karşı tutumunu etkileyecek mi?Hastasını eksik mi tedavi edecek?Bu yüzden frekans v.s biraz muğlak konular,aslolan hastanın kendini güvende hissetmesi ve doğru teşhisle tedavi almasıdır,gerisi subjektifdir.

Ağzına sağlık arkadaşım ne güzel söyledin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…