- 10 Ocak 2021
- 93
- 147
- 8
- 36
Amin canım benim amin inşallah bu zaten bizi hem maddi manevi hem psikolojik hem bedenen içtiğimiz onca horman ilaca karşı etkileyen bir süreç en önemlisi dünyayı ayağamıza serseler kadın anne olamadığı sürece hep eksik, hep eksik hissediyoruz yani Rabbim hepimizi güldürsün kızlar.Ins Rabbim hepimizin gönlüne göre versin Ben sonbahara dogru düşünüyorum ins bu defa o tek embriyo ile nasip olur ilk transferden kavuşurum Allah kimseyi bu yolda yarim koymasın
Amin amin inşallahAmin canım benim amin inşallah bu zaten bizi hem maddi manevi hem psikolojik hem bedenen içtiğimiz onca horman ilaca karşı etkileyen bir süreç en önemlisi dünyayı ayağamıza serseler kadın anne olamadığı sürece hep eksik, hep eksik hissediyoruz yani Rabbim hepimizi güldürsün kızlar.
Yaa var işte çok güzel, tebrik ederimKızlar bugün 9. Gün test yaptıminşallah kimyasal değildir ya bi bakar mısınız
Maşallah canım gayet net hayırlı olsun değerlerin kat kat artsınKızlar bugün 9. Gün test yaptıminşallah kimyasal değildir ya bi bakar mısınız
Canım 5.güne giden her embriyo genelde kaliteli kabul ediliyor pgt ye girdikten sonra asıl sağlık durumları ortaya çıkıyor.6aa ve 6ba gayet kaliteli embriyolarKızlar dün iki embriyom pgt ye gitti biri 6aa digeri 6ba ama ne zaman sonucun gelecegini sormayı unuttumsizce nasıl kaliteleri tabi hiç belli olmuyor genetik sonucu ama çok korkuyorum . 2 adett dondurdular onlarin kaliteleri hakkında bilgi vermediler ilerleyen süreçte dediler.
Gözünüz aydın, kimyasalda değerler düşük oluyor sanki. 3.gun yapılan transferde 9.gun bu kadar net çıkmazdı sanki. Hayırlı olsun. Merkez ne zaman istemisti testi? Kanda baktirip iki gün sonra tekrar edip kendini rahatlatabilirsinKızlar bugün 9. Gün test yaptıminşallah kimyasal değildir ya bi bakar mısınız
Çarşamba günüGözünüz aydın, kimyasalda değerler düşük oluyor sanki. 3.gun yapılan transferde 9.gun bu kadar net çıkmazdı sanki. Hayırlı olsun. Merkez ne zaman istemisti testi? Kanda baktirip iki gün sonra tekrar edip kendini rahatlatabilirsin
AminnnMaşallah canım gayet net hayırlı olsun değerlerin kat kat artsın
Ay hadi inşallah güzelce artsın, bi önceki kimyasaldı ya ödüm kopuyorYaa var işte çok güzel, tebrik ederim
Bende öyle düşünüyorumDediğim gibi işte. Ordaki doktorlar arasında pekte dağlar kadar Bi fark yok ztn işini düzgün yapmayanı Semra hoca yanında çalıştırırmı hiç?
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sağlıkla devam ederAy hadi inşallah güzelce artsın, bi önceki kimyasaldı ya ödüm kopuyor
o kdarından hiçbirşey olmaz canım. ıkınma olmamalı bir onu sakıncalı diyr okumuştum. Rabbim ol der ve olur hiçbirşey önüne geçemez içini ferah tut.. safak kaç olduKızlar aylardır hapşırmayan ben transferden beri hapşırıyorum. Delirecegim ya. Tutanmaya engel olmamıştır inşallaholmaz diye okuyorum ama böyle her şeyden korkuyorum.
Canım gözün aydınKızlar bugün 9. Gün test yaptıminşallah kimyasal değildir ya bi bakar mısınız
Hapşırma ile bişey olmaz senin bebişte bu guruba düşecek inşallahKızlar aylardır hapşırmayan ben transferden beri hapşırıyorum. Delirecegim ya. Tutanmaya engel olmamıştır inşallaholmaz diye okuyorum ama böyle her şeyden korkuyorum.
Bugün 3. Günüm. Haftaya bugün yapacağım kan testini ama önden dayanamam başlarım idrarda bakmayao kdarından hiçbirşey olmaz canım. ıkınma olmamalı bir onu sakıncalı diyr okumuştum. Rabbim ol der ve olur hiçbirşey önüne geçemez içini ferah tut.. safak kaç oldu
İnşallah canım benimHapşırma ile bişey olmaz senin bebişte bu guruba düşecek inşallahtelaş yapma annesi güzel enerjiler yolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?