Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar herkese selam, herkese tedavisnde iyi sanslar dilerim oncelikle.
Ben bu ay dondurulmus embriyo transferine hazirlaniyorm bugun catlatma ignemi vurmam icin mesaj attilat 8de vurmam gerekiyordu ama iftar fln kafa gitti 9u 20 gece vurdum sizce cok sorun olur mu bu durum

Hemşire hattına yaz istersen cnm

Canım opu kadar önemli değildir eminim ama sen yine de hemşire hattına mutlaka bilgi ver onlar yönlendirir

Şu beklediğin 5 gün sana ,5. gün embriyolarını getirsin inş cnm ..
Allah'ım herşeyi kolaylaştırsın , o gün kendini hazırla bol bol oku ..

Amin canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın her zaman duacıyım tüm isteyenlere ve içinde de bana

Amin canım Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın her zaman duacıyım tüm isteyenlere ve içinde de bana
İnş Allahın izniyle ...
Aslında Whatsapp grubu olsa buranın ne şahane olur ya , siteye girmeden bildirim gelmiyor , buranın bi uygulaması olsa çok iyi olur ..

Selam,
Memorial da transfer oldum 14 nisanda.bugün 4.gün.
Blastokist transferi.

Sizce kaçıncı gün kan yaptırmalıyım?

Cuma günü inş müjdeyi alırsın ,
Düşünsene hem çocuk bayramı hem de mübarek gün .. Ne güzel müjde olur .
Rabbim sana bağışlasın inş

Tabiki paylaşırım
Allah isteyen herkesin kucağını doldursun?
Sen ne aşamadasın? Oradan çok sayfa okudum ki bugün hatırlayamıyorum
Ben henüz Tüp Bebek yaptırmadım . Eşimde sperm problemi ve genetik sıkıntı var . Araştırma içerisindeyim. Burda tüm arkadaşların yazışmalarını, görüşlerini okuyorum .%80 bazda Şişli Memorial ‘a kanaat getirdim. Haliyle sizleri okudukça beni heyecan kaplıyor ..

Maddi anlamda çok büyük sıkıntı .. Özellikle PGT testi başlı başına ağır bir durum . O yüzden Rabbim kimseyi hüsrana uğratmasın

Kardeşim 3 yıl önce memorial da bebek sahibi olduğundan hiç tereddütsüz Yücel hocaya gittik biz.
Çünkü 3 deneme izmir de başarısız olmuştu ve dr u burayı tavsiye etti.

Başka illerden İstanbul a sırf bu hastaneye gitmek için tayin alan arkadaşlarımız var.

Hatta bahçeciden donmuş embriyosunu alıp gelen arkadaşım bile var.

İnce eleyip sık dokuyorlar

İçim rahat o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…