- 10 Ocak 2021
- 93
- 147
- 8
- 36
6.yada 7. Günü erken gebelik testlerinden alsan idrarda yapılan onlarda sonuç çıkıyor aslında canım. Kan tahlili gününe kadar beklemiyorum ben. Tek çizgi çıkarsa daha sonra gününde kanda yapsam da çıkmıyor negatif olduğunu biliyorum yaniSelam,
Memorial da transfer oldum 14 nisanda.bugün 4.gün.
Blastokist transferi.
Sizce kaçıncı gün kan yaptırmalıyım?
Bahçeci benim gözümde “Reklam Kuşağı”Kardeşim 3 yıl önce memorial da bebek sahibi olduğundan hiç tereddütsüz Yücel hocaya gittik biz.
Çünkü 3 deneme izmir de başarısız olmuştu ve dr u burayı tavsiye etti.
Başka illerden İstanbul a sırf bu hastaneye gitmek için tayin alan arkadaşlarımız var.
Hatta bahçeciden donmuş embriyosunu alıp gelen arkadaşım bile var.
İnce eleyip sık dokuyorlar
İçim rahat o yüzden
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah transferden sonra kendinizde bir belirti aramayın lütfen eğer ilaç kullanıyorsanız bazı ağrılarınız olabiliyor benim transferim natürel oldu sonrasında da ilaçta jel de verilmedi transferden çıkınca Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et diye dua ettim çok şükür Rabbime sağlıklı bir evladım var Rabbim bu güzel duyguyu sizlere de nasip etsin inşallah şu mübarek günlerin hürmetine benim bebeğim hareket edene kadar hiçbir belirtim olmadı vücudumda bir değişiklik olmadı kilo almadım midem bulanmadi kasik ağrım olmadı hatta hamilelerin çok uykusu gelirmiş benim minnak hiç uyumak istemezdi gün içinde aşırı hareketliydim gece de az uyuyabiliyordum hareket ettikten sonra hareket etmediği zaman doktora koşuyordum birsey mi oldu diye beni gören hiç hamile gibi durmuyorsun diyordu bu sefer de psikolojim bozuluyordu arkadaşlarım aylarca mide bulantısında yattı ben diyordum ki benim niye olmuyor karnim niye büyümüyor neden canım birşey istemiyor neden gün içinde hiç uykum gelmiyor yani kendini hiç bir zaman kimseyle kıyaslama herkesteki belirti ya da hamilelik farklı sen şuan bebeğinle birlikte olmanın keyfini çıkar mutlu ol Rabbim nasip etsin diye dua et umutsuzluğa asla kapılma güzel haberlerini duymak dileğiylepastelmom sen transferden sonra bir şey hissettin mi? Yani minicik biliyorum bir şey hissedilmez ama benim bomboş. Sanki olmadı. Böyle olumsuz hissedenler olumsuz sonuç almış genelde. Ve dünden beri inanılmaz bir baş ağrım var. O da stresten sanırım. Uyuyamadım da.
Gözünüz aydın benimde daha önce kimyasal gebelik oluşmuştu 12.gun kanda çıkmıştı değerini şuan hatırlayamıyorum 2 gün aralıkla 3 kez kan testi yaptırdı doktorumuz sabit kaldı ilerlemesi durdu ama 12.gun gebelik testinde çok hafif çıkmıştı sizinki belirgin gibi duruyor ama size söylenilen tarihte kan testi yaptırmak her zaman daha iyi olur en azından stresli heyecanlara girmemiş olursunuz erken testler insanın kafasını yorar sizin için söylüyorum güzel haberler vermeniz dileğiyleKızlar bugün 9. Gün test yaptıminşallah kimyasal değildir ya bi bakar mısınız
Canım benim yumurtalar da geç büyümüştüGünaydın kızlar benim gibi tedavi boyunca sürekli ilaç dozu değişen var mı? Saydım tam 5 kez değişmiş. Reglin 2. Günü tedaviye başlarken 2 tane sağda 5 mm olan yumurtalarım vardı bugün 9. Gün en büyük yumurtam 11 mm. Çok moralim bozuk her şey boşa gitmiş gibi hissediyorum. Üstelik tedaviye başlarken çok sayıda folikül gözükmüştü. Yumurtaları geç büyüyen ama sonunda büyüyen var mı
Önceki tedavimde 12. Gün opu olmuştu biraz endişelendim o yüzdenCanım benim yumurtalar da geç büyümüştü
Yanlış hatırlamıyorsam benm 17.gün opum olmuştu sanırımÖnceki tedavimde 12. Gün opu olmuştu biraz endişelendim o yüzden
Yaa çok sevindimYanlış hatırlamıyorsam benm 17.gün opum olmuştu sanırım
Naturel transfer ne büyük şans. Ben estrofem lutinus, 3gunde 1 progesteron iğne kullanıyorum. Her an adet olacakmışım gibi geliyor. Sabırla bekleyeceğim, Rabbim hayırlısıyla nasip etsinÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah transferden sonra kendinizde bir belirti aramayın lütfen eğer ilaç kullanıyorsanız bazı ağrılarınız olabiliyor benim transferim natürel oldu sonrasında da ilaçta jel de verilmedi transferden çıkınca Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et diye dua ettim çok şükür Rabbime sağlıklı bir evladım var Rabbim bu güzel duyguyu sizlere de nasip etsin inşallah şu mübarek günlerin hürmetine benim bebeğim hareket edene kadar hiçbir belirtim olmadı vücudumda bir değişiklik olmadı kilo almadım midem bulanmadi kasik ağrım olmadı hatta hamilelerin çok uykusu gelirmiş benim minnak hiç uyumak istemezdi gün içinde aşırı hareketliydim gece de az uyuyabiliyordum hareket ettikten sonra hareket etmediği zaman doktora koşuyordum birsey mi oldu diye beni gören hiç hamile gibi durmuyorsun diyordu bu sefer de psikolojim bozuluyordu arkadaşlarım aylarca mide bulantısında yattı ben diyordum ki benim niye olmuyor karnim niye büyümüyor neden canım birşey istemiyor neden gün içinde hiç uykum gelmiyor yani kendini hiç bir zaman kimseyle kıyaslama herkesteki belirti ya da hamilelik farklı sen şuan bebeğinle birlikte olmanın keyfini çıkar mutlu ol Rabbim nasip etsin diye dua et umutsuzluğa asla kapılma güzel haberlerini duymak dileğiyle
Seçme şansınız yok mu canım? Gönül hanımı isterdin en azından.Kızlar öğrendim. Umut hoca transfer yapmıyormuş gerçekten. Transfer işlemini yapan bir kaç doktor varmış. Aylık plan halinde ayarlıyorlarmış.
Benimde 16.gun opuu oldumYaa çok sevindimteşekkür ederim içimi rahatlattın şu an
Cnm bende mayısta transfer hazırlığına başlıyorum şuan için folik asit kullanıyorum omepa q10 kullanmam lazım ama biraz pahalı olduğu için kullanmıyorum zaten tedaviden 3 ay önce kullanıyordum 1 aydır bıraktımMerhaba bende sisli memorialda tedavi goruyorum mayosta transfer icin baslicam kismetse transfer oncesi hangi ilaclar veriliyor kizlar neler aldiniz
Adet olduğunda zaten arıyon hastaneyi onlar sana transfer hazırlığı için natural mi ilaçlı mı olacağını söyleyip reçeteyi gönderiyorlar watsaptabCnm bende mayısta transfer hazırlığına başlıyorum şuan için folik asit kullanıyorum omepa q10 kullanmam lazım ama biraz pahalı olduğu için kullanmıyorum zaten tedaviden 3 ay önce kullanıyordum 1 aydır bıraktım
Canım lutinus da vermişler miydi? Progestan rahim kalınlığı ile alakalı diye biliyorumKızlar merhaba,
Transfer öncesi progestan 50 mg iğne kullanan var mı ? Doktorum verdi. 10. haftaya kadar kullanılacak dediler .
Canım lutinus da vermişler miydi? Progestan rahim kalınlığı ile alakalı diye biliyorum
Şifa olsun canımevet canım lutinus da verdiler. bugün başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?