Canım sende istermisin yazdıysan farketmedım dıye soruyorum yanlıslık olmasın.
Tmm canım yazdım 1 allah kabul etsın ıns.. 15 olduktabiki canım bir tanede ben alayım , yazmıştım ama gözden kaçmıştır :)
Olur canım olur neden olmasın nıyetımız kabul olsun ınşallayazayımmı sanada?ben de okurum fakat ben mealden okuyorum. bir sakıncası olurmu.anlayarak okumayı tercih ediyorum. ve gerçekten ne anlattığını anlayınca daha çok inanıyorum
Evlat ısteyen herkes dıye canım
Canım ne kadar fazla kişi olursa o kadar iyi tabi, rabbim kimin duasını kabul edecek bilemeyiz ama tabi iki tane 3 tanede alabiliriz okuyabileceksek, çünkü 41 kişi toplanabilecek miyiz bilmiyorum. Arkadasın biraz beklesin canım istersen hem okuyacaklar çıksın ortaya ona göre de kimler için okunacağı çıkar onunda bir listesi yapılır
Evet normalde bır kışi 41 dıyo kıtapta evet gordum bende. Ama tek gun 1 meryem suya okuyo 41 gun su ıcme dıye var. Bız hanı hem bugun ıcın hemde kımın duası kabul olur bılınmez. Bız okuyalım da ınsallh sana 3 yazdım canım .allah kabul etsın ınsallaholur canım
işte arkadaşımda öyle dedi genelde 1 kişiye 41 falan okuyolar dedi ondan sordum annemde alır 3 olsun benim
canım bende okuyabilirimArkadaslar hanı konusmustuk ya 41 meryem suresı dıye. Bgun evdeyım ve lusteyı cıkarıyorum kımler meryem suresı almak ıster? Kendıne veya cevresındekıne
Olur canım olur neden olmasın nıyetımız kabul olsun ınşallayazayımmı sanada?
Allah kabul etsın canım ams benım ıçın degıl tek hepımız ıcın ztn nıyetı oyle yapıyoruz... Evlat ısteyen herkes ıcınyaz canım bana da zaten ara ara okuyorum onu.. senin için de okurum yazabilirsin
Anlamı ne canım bu duaninLâ ilâhe illâ ente yâ Hannân yâ Mennân Ya Bedies semâvati vel ardı Zel Celâl-i vel ikrâm. Bugun bol bol cekelım arkadaslarım bol bol
GA
Anlamı ne canım bu duanin
Canım bence ıptal etme. Ben ılk banuda basladım sonra kım musaıtse ona arıyolar ayse hn da devam ettım. Sımdı transferım yapıldı beklemedeyım. Ayse hn dan cok memnun kaldım. Burda ztn sıyle bsy var doktorun onemu cok yok. Bılgıyı alıyokar hersey dosyaya yazılıyo. Muayeneyı yapıp oda dosyaya eklenıyo. Sana ılac bılgısı tum konsey yanı semra hn dahılınde tıplanıp sana oyle ılerlemen ıcın bılgıler gelıyo.
Deneme sayınız 3 altında veya 35 yaşın altındaysanız tek embriyo konuyor. Kanun sigortaya bağlı olup olmamanıza ya da yurtdışından gelmenize göre değil de hastaneyi bağlayan bir kanun. O hastane kime olursa olsun bu şekilde tek koymak zorunda. Ha bazı hastanelerde kanunen yasak olmasına karşın 3 bile konduğunu duydum ama Memorialde ben rica ettim kesinlikle hayır cevabını aldım.
doktorun insafina kaldik o zaman
ben 3 deneme yaptim yasim 31 ama elimde 3 deneme yaptigima dair belge yok
hepsi doktorda ve bize vermiyorlar
Siz zaten 3 deneme yapmışssınız. 3 denemenizi gösteren belgeler ile gideceksiniz o yüzden iki taneye hak kazanmışsınız diye düşünüyorum ama yine de doktordur nihai kararı verir.
bence çift embiriyo transfer ediolar bildiğim kadar cnm
35 yaş üstüne ve daha önceden 2-3 tedavisi olmuş kişilere 2 transfer yapılıyor. Ayşe hanım benim doktoru çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum
Evet normalde bır kışi 41 dıyo kıtapta evet gordum bende. Ama tek gun 1 meryem suya okuyo 41 gun su ıcme dıye var. Bız hanı hem bugun ıcın hemde kımın duası kabul olur bılınmez. Bız okuyalım da ınsallh sana 3 yazdım canım .allah kabul etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?