Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım sende istermisin yazdıysan farketmedım dıye soruyorum yanlıslık olmasın.

ben de okurum fakat ben mealden okuyorum. bir sakıncası olurmu.anlayarak okumayı tercih ediyorum. ve gerçekten ne anlattığını anlayınca daha çok inanıyorum

Evlat ısteyen herkes dıye canım

olur canım

işte arkadaşımda öyle dedi genelde 1 kişiye 41 falan okuyolar dedi ondan sordum annemde alır 3 olsun benim

olur canım

işte arkadaşımda öyle dedi genelde 1 kişiye 41 falan okuyolar dedi ondan sordum annemde alır 3 olsun benim
Evet normalde bır kışi 41 dıyo kıtapta evet gordum bende. Ama tek gun 1 meryem suya okuyo 41 gun su ıcme dıye var. Bız hanı hem bugun ıcın hemde kımın duası kabul olur bılınmez. Bız okuyalım da ınsallh sana 3 yazdım canım .allah kabul etsın ınsallah

Evlat isteyen hepımız ıcın ınsallah meryem suresı dagıtıyoruz. Hepımız nasıplenmek ıcın. 19 eksık kaldı okumak ısteyen var mı baska???

Elvın 06 1, babygırl 1, ayaena 1, lives 3, 01 inci 1, bjk 1, yedırenk79 1 adet aldı sımdılk.....

icimi rahatlattin canim ayse hanim hakkinda cok sagol
o zaman sistem buradakiyle ayni buradada ilk gorusmeyi dr yapiyor sonrasiyla ekip ilgileniyor
transferi doktor yapiyor daha sonra

yok canim denemelerime dair bir belge yok elimde
sadece ilk tedavimde ohss olmustum onun ultrason goruntuleri ikinci hamileligimin kan sonuclari ucuncuye dairda hic birsey yok malesef burada bize vermiyorlar onlari

bence çift embiriyo transfer ediolar bildiğim kadar cnm

insaALLAH oyle olur canim cok isterim

35 yaş üstüne ve daha önceden 2-3 tedavisi olmuş kişilere 2 transfer yapılıyor. Ayşe hanım benim doktoru çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum

31 yasindayim 3 denemem var ama belgelerim yok
hayirlisi artik
birde 2 veya ikiden fazla dusuk yaptiysaniz rahim filminizi tekrarlayin diyor
ben burada doktordan istiyemiyorum ki doktor gerek gorurse ancak o zaman
kan testlerimi bile zor yaptirdim

ALLAHbu mubarek gunde hepimizin dualarini kabul etsin
hamileler hayirla saglikla yavrularini kucaklasin
butun istiyenlere RABB'im nasib etsin iclerindede bize hayirlisiyla saglikli evlatlar
bu aksam yola cikiyoz insaALLAH cevaplarinizi goremeyebilirim kizlar
ALLAH'a emanet olun

senden baska ilah yok ancak sen, ya Hannan(rahmeti bol) ya mennan(nimeti bol) ya semâvat ve arzın örneksiz yaratıcısı, ya zelcelâli velikram. TE]

amin inşallah şu mübarek günde rabbim hayırlısı ise evlat isteyen herkesin hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…