Iyı ıyı masallah ıyı yumuttan var allah ınsallah hayırlısını nasıp etdınİyi geçti canım çok şükür dualarımz sayesinde. Pazartesi opum var inşallah iyi gecer. 6-7 yumurta görünüyo. Allah sonunu iyi getirsin inşallah.
İyi geçti canım çok şükür dualarımz sayesinde. Pazartesi opum var inşallah iyi gecer. 6-7 yumurta görünüyo. Allah sonunu iyi getirsin inşallah.
Hehe evet pko yum ama hafif seyredenlerden:) tüylenme yok kilo sorunu fln yok ama adetlerim 40-50 günde olur. Görüntü itibariyle ultrasonda pko yum. Ama hep solda 5-6 folikül, sağda 2-3 folikül şeklinde. Bencede bi pko luya göre az bu sayı:) olsun inşallah yeter de isterse 2 yumurta olsun. Bu arada 150 dozla 2 kutu gonalF 450 kullandımCanım sende pko olduğuna emin misin :) pko olanların çok çok fazla sayıda yumurtası oluyorda genelde
Hehe evet pko yum ama hafif seyredenlerden:) tüylenme yok kilo sorunu fln yok ama adetlerim 40-50 günde olur. Görüntü itibariyle ultrasonda pko yum. Ama hep solda 5-6 folikül, sağda 2-3 folikül şeklinde. Bencede bi pko luya göre az bu sayı:) olsun inşallah yeter de isterse 2 yumurta olsun. Bu arada 150 dozla 2 kutu gonalF 450 kullandım
Canım ne güzel diyorsun öyle amiiiin inşallah Allah hepimize tez zamanda nasip etsin hayırlı evlatlar. Bu mübarek günde Allahtan dilerim amin:))olsun canım sağlıklı gelişimleri olsun da sayısı az olsun..mühim olan pozitif sonuç getirmesi bizim için.maşallah çok hızlı bir süreç oldu senin tedavin yada bana öyle geldi:) neyse her adımda bebişine biraz daha yaklaşıyorsun..Hayırlısıyla inşallah
Allah kabul etsin canım amiiin:)okudum Meryem suresini allah bu mübarek gece hurmetine cumlemize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
:))olsun canım sağlıklı gelişimleri olsun da sayısı az olsun..mühim olan pozitif sonuç getirmesi bizim için.maşallah çok hızlı bir süreç oldu senin tedavin yada bana öyle geldi:) neyse her adımda bebişine biraz daha yaklaşıyorsun..Hayırlısıyla inşallah
Amin canımm benim bana da öyle geldi hızlı oldu biraz ama inşallah kaliteli olmuşlardır. Rabbim nasip etsin yeter kii. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasio etsin Rabbim tez zamanda inşallahcanım banada oyle geldi hızlı bir süreç oldu rabbim emeğini boşa vermesin hayırlı sağlıklı analı babalı evlatlar nasip etsin
Bunu bende cok merak edıyorum. 5. Gunum bugun sık tuvalete gıtmem azaldı ilk günlere nazaran. Kasıkta cok nasır batmalar varKızlar ben bişey sorucam tutunamayan embriyo parça olarak düşmelimi yoksa sadece kanama şeklinde mi olur
Kızlar ben bişey sorucam tutunamayan embriyo parça olarak düşmelimi yoksa sadece kanama şeklinde mi olur
Yanı tutup tutmadıgını adet kanaması olmadan anlayamayız dımı test gununu beklıyorum meraklaYoğun kanama şeklinde oluyor, rahim parça parça geliyor ilk başta çok kalınlaştığı için ama embriyo parça şeklinde düşmez yani gözle görebileceğin gibi değil. Embriyo çok küçük olduğundan. Normal adetin biraz yoğunu gibi oluyordu bende.
Kızlar ben bişey sorucam tutunamayan embriyo parça olarak düşmelimi yoksa sadece kanama şeklinde mi olur
Yanı tutup tutmadıgını adet kanaması olmadan anlayamayız dımı test gununu beklıyorum merakla
Yanı tutup tutmadıgını adet kanaması olmadan anlayamayız dımı test gununu beklıyorum merakla
Allah kabul etsin inşallah canım. Senin hikayen nasıldı merak ettim. Sorun kimdeydi kaçıncı denemeniz kaç yumurtan olgundu :) Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişiniCanım 1 Meryem süresi okudum ben allah kabul ederse.
Allah kabul etsin inşallah canım. Senin hikayen nasıldı merak ettim. Sorun kimdeydi kaçıncı denemeniz kaç yumurtan olgundu :) Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?