Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım nerde yaptırıyosan bence cok yerbdegıstırme. Ve gıt ındırım ıste. Memorıaldada duydum bıkac denene otdaysa yapıyolar ındırım. Guzel dusunelım hersey guzel olsun
Hıc değiştirmedim ki 3unude Bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım ama hep aklımda Memorial vardı benim kendi doktorum da ayrıldı o hastaneden.hastaneden.sanirim bu işler birazda nasip kısmet inşallah Rabbim bu yolda emek ve çaba sarfeden kimsenin elini bos çevirmesin

Ne oldu bu topiğe yaa, ben tedaviye başlamadan önce takip ettiğimde hep pozıtıfler vardı. Benim tedavi gördüğüm dönemde negatif negatif üstüne . ne uğursuz bir döneme denk gelmişiz yaaav. olsun çok üzüntü verici ama napalım kızlar. rabbim vermiyorsa vermiyordur.en kral yere de gitsek.vermedimi olmaz. hayatımızı çocuğa adapte etmesek galiba bizim için daha iyi olacak. Çünkü ben evlenmeden önce de hayatımda en çok istediğim şeylerden biriydi bir bebeğim olsun onu büyüteyim.anne olayım. ama olmuyor.belki bu kadar istemeseydim.şimdiye olurdu.

haklısın insan yıkılıyor ama toparlanıyor üzülme benim tanıdığım 8 kez denedi 8. tuttu kısmet vazgeçmek yok ama benimde maddiyat yok para zor biri olsa biri olmuyor cesaret güç var yapacak bende ama maalesef para çok zor ama ne yapalım Rabbim vericek inşallah kolayını üst üste geliyor herşey

Kızlar çocuk sahibi olmak isteyenler için 41 Meryem suresi okuyacağız, 41 kişi olursa daha hayırlı olur hem Meryem almak isteyen hem de etrafınızda okuyarak sevaba girmek isteyenler varsa ''Happy12'' ye yazın lütfen

2 tane alırım dedimya bir kendim birde arkadasıma okuyacak ayrı kişi olsun dediniz ya iyi olur dedim. ama arkadaş kimin için diyor adını geçiririm ismini okurken

2 tane alırım dedimya bir kendim birde arkadasıma okuyacak ayrı kişi olsun dediniz ya iyi olur dedim. ama arkadaş kimin için diyor adını geçiririm ismini okurken

Canım ne kadar fazla kişi olursa o kadar iyi tabi, rabbim kimin duasını kabul edecek bilemeyiz ama tabi iki tane 3 tanede alabiliriz okuyabileceksek, çünkü 41 kişi toplanabilecek miyiz bilmiyorum. Arkadasın biraz beklesin canım istersen hem okuyacaklar çıksın ortaya ona göre de kimler için okunacağı çıkar onunda bir listesi yapılır

Canım sende istermisin yazdıysan farketmedım dıye soruyorum yanlıslık olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…