- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
Ben de şimdilik 1 tane alayım canımArkadaslar hanı konusmustuk ya 41 meryem suresı dıye. Bgun evdeyım ve lusteyı cıkarıyorum kımler meryem suresı almak ıster? Kendıne veya cevresındekıne
1 yazdım canım allah kabul etsın inşallhevet canım isterim
tmm canım allah kabul etsın ınsallahhhBen de şimdilik 1 tane alayım canım
Amiiin canım inşallahtmm canım allah kabul etsın ınsallahhh
Hıc değiştirmedim ki 3unude Bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım ama hep aklımda Memorial vardı benim kendi doktorum da ayrıldı o hastaneden.hastaneden.sanirim bu işler birazda nasip kısmet inşallah Rabbim bu yolda emek ve çaba sarfeden kimsenin elini bos çevirmesinCanım nerde yaptırıyosan bence cok yerbdegıstırme. Ve gıt ındırım ıste. Memorıaldada duydum bıkac denene otdaysa yapıyolar ındırım. Guzel dusunelım hersey guzel olsun
ttmm canım allah kabul etsın ınsallh yazdım 1 taneBende almak isterim bir meryem suresi
Çok zor çok zor çok zor ölümden gayrı herşeyin çaresi var ama şu embriyoların kalitesini yükseltecek bir yöntem yok ne yapacağımızı şaşırdık kaldık 4. Denemem ve yine hüsran ve dünyanın en iyi merkezindeyim burda da aynı sonuç nereye gitcemizi ne yapacağımızı bilmiyorum tabi önce allah nasip edecek ama her seferinde ayrı bir yıkım her türlü yöntem var ama bu kaliteye çare yok zavallı bebeklerim üç güne kadar iyiler sonrasında yavaşlıyolar allah yardımcımız olsun ağlamaktan göz pınarlarım kurudu yaa nadip 5. Denemeye deyip bekliycez dua edicez
ttmm canım allah kabul etsın ınsallh yazdım 1 tane
HAPPY KİE OKUYORSUNUZ BENDE 2 TANE ALIRIM AMA ARAPÇA BİLMİYORUM LATİN HARFTEN OKUYACAĞIM OLUR DİMİ
Olur canım turkcesınden oku allah kabul etsın ınsallh onemlı olan nıyet tazdım 2 taneHAPPY KİE OKUYORSUNUZ BENDE 2 TANE ALIRIM AMA ARAPÇA BİLMİYORUM LATİN HARFTEN OKUYACAĞIM OLUR DİMİ
Canım hepımıze evlat dıye dua eden hepımıze ınsallh. Oyuzden dagıtıyorz kı herkes nasıplensın inşHAPPY KİE OKUYORSUNUZ BENDE 2 TANE ALIRIM AMA ARAPÇA BİLMİYORUM LATİN HARFTEN OKUYACAĞIM OLUR DİMİ
Evlat ısteyen herkes dıye canım2 tane alırım dedimya bir kendim birde arkadasıma okuyacak ayrı kişi olsun dediniz ya iyi olur dedim. ama arkadaş kimin için diyor adını geçiririm ismini okurken
2 tane alırım dedimya bir kendim birde arkadasıma okuyacak ayrı kişi olsun dediniz ya iyi olur dedim. ama arkadaş kimin için diyor adını geçiririm ismini okurken
Evlat ısteyen herkes dıye canım
Canım sende istermisin yazdıysan farketmedım dıye soruyorum yanlıslık olmasın.Kızlar çocuk sahibi olmak isteyenler için 41 Meryem suresi okuyacağız, 41 kişi olursa daha hayırlı olur hem Meryem almak isteyen hem de etrafınızda okuyarak sevaba girmek isteyenler varsa ''Happy12'' ye yazın lütfen
Canım sende istermisin yazdıysan farketmedım dıye soruyorum yanlıslık olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?