- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Sağ ol canım. Ben de okuyayim mi meryem suresini canimsenden baska ilah yok ancak sen, ya Hannan(rahmeti bol) ya mennan(nimeti bol) ya semâvat ve arzın örneksiz yaratıcısı, ya zelcelâli velikram. TE]
41 ı tamamladık canım ama fazla okumaktan zarar gelmez dua duadır herzaman. Oku yanı senSağ ol canım. Ben de okuyayim mi meryem suresini canim
Allah kabul etsın canım ams benım ıçın degıl tek hepımız ıcın ztn nıyetı oyle yapıyoruz... Evlat ısteyen herkes ıcın
merhaba 2 tanede ben alabilirim...Evlat isteyen hepımız ıcın ınsallah meryem suresı dagıtıyoruz. Hepımız nasıplenmek ıcın. 19 eksık kaldı okumak ısteyen var mı baska???
41 ı tamamladık canım ama fazla okumaktan zarar gelmez dua duadır herzaman. Oku yanı sen
ben de alabilirim..ben hergün okuyorum zatn allahım kabul eder inşallah...41 ı tamamladık canım ama fazla okumaktan zarar gelmez dua duadır herzaman. Oku yanı sen
tamam canımTmm canım 1 de sana yazdım allah kabul etsın canım ınsallah
Saol canım benım ınsallah banada nasıp olur dualardan basıp olmak tabıkı.. Rabbım bebısimi tutundursun inşallahsıradaki sonuç bekleyen sen olduğun için öyle dedim :)
canım bıttı ama sende tabıkı oku hepımız nasıplenelımmerhaba 2 tanede ben alabilirim...
İnşallah canım dualarımız kabul evimiz cocuk dolsun inşallahben de alabilirim..ben hergün okuyorum zatn allahım kabul eder inşallah...
bende varımMlk10 , whıterose00 , nozsu , elvın 06, babygırl123,aysena2286 ,lıves, 01 ıncı , bjk , yedırenk79. Lıstemız eksık olan varsa yazsın arkadaslarım olur mu
Beni yazmamissiniz gerci ne listesi bilmiyorum amaMlk10 , whıterose00 , nozsu , elvın 06, babygırl123,aysena2286 ,lıves, 01 ıncı , bjk , yedırenk79. Lıstemız eksık olan varsa yazsın arkadaslarım olur mu
Ay canım pardon cok yazı yazılınca kaynamıstır...bende varım
Meryem suresı dagıttık canım..Beni yazmamissiniz gerci ne listesi bilmiyorum ama
Muayenen basıl gectı canımCanlarım ben de 1 meryem suresini öğle namazı sonrası okudum hepimiz için duamı ettim. Bugün muayenem vardı gusül gidiyo diye erkenden okudum. Akşam da okurum inşallah. Allah duslarımızı kabul etsin canlarım
İyi geçti canım çok şükür dualarımz sayesinde. Pazartesi opum var inşallah iyi gecer. 6-7 yumurta görünüyo. Allah sonunu iyi getirsin inşallah.Muayenen basıl gectı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?