- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
Göbekli grubu kuralım inşallah:)Kızlar dün nozsu arkadaşımız yazmıştı foruma hatırlarsınız. Bugün opusu vardı artan gonalF ini bana vermek için opu dönüşü buluştuk. Çok tuhaf hissettim hayatımda ilk defa tanımadığım birine bukadar sıcaklık duydum. Kadınlar kulübü bizlere ne güzel değerler kattı. En başta yardımseverliği için kendine tesekkür ediyorum. Uğraşmayıp hastaneye vermek yerine benimle buluşmayı tercih etmişti. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz birbirimizi o yüzden çok iyi anlıyoruz. İnşallah önce happy12 sonra da nozsu dan çok güzel haberler alıcaz. İnsnıyorum ve dua ediyorum. Allah nozsu dan da hepinizden de razı olsun. İnşallah ilerde göbekli bi grup kurar görüşürüz desizi seviyorumm
Kızlar dün nozsu arkadaşımız yazmıştı foruma hatırlarsınız. Bugün opusu vardı artan gonalF ini bana vermek için opu dönüşü buluştuk. Çok tuhaf hissettim hayatımda ilk defa tanımadığım birine bukadar sıcaklık duydum. Kadınlar kulübü bizlere ne güzel değerler kattı. En başta yardımseverliği için kendine tesekkür ediyorum. Uğraşmayıp hastaneye vermek yerine benimle buluşmayı tercih etmişti. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz birbirimizi o yüzden çok iyi anlıyoruz. İnşallah önce happy12 sonra da nozsu dan çok güzel haberler alıcaz. İnsnıyorum ve dua ediyorum. Allah nozsu dan da hepinizden de razı olsun. İnşallah ilerde göbekli bi grup kurar görüşürüz desizi seviyorumm
Hiç aklıma gelmezdi böylesine derin bağlar kuracağımız. İnşallah Allah sana da tez zamanda nasip etsin de bizim öncümüz olup tecrübelerini paylaş. Dua çok önemli dua olmasa nasıl dayanırız kime yalvarırız hele ki en güzel dua başkaları için ettiğinmiş. Dua bağımızı kuralım kızlar bebeklerimiz güzel bir tarlada yeşersin hayırlı mutlu evlatlar olsunlar diye bu çok önemli. İnşallah ay sonunda güzel haberler duymaya başlayalım ve sonu hiç gelmesin:) hep tebriklerle uçuşsun mesajlarımızben 2 yıldır çok güzel arkadaşlıklar kurdum.takii çocuk istemeye başladığımdan bu yana. kiminin çocuğu oldu ve hala iletişimimiz sürüyor.kimi hala benim gibi çaba sarfediyor.Ve ilaç konusunda da yardımlar gördüm. nöbetçi eczanede ilaç bulamadığım gün bile bana yardım eden arkadaşıma,hamileyken bana elinde kalan ilaçları veren arkadaşıma ve burada bana bilgi veren arkadaşlarıma ben de hep dua ediyorum. çok güzel anlatmışşsın gerçekten daha da çocuğun olunca da bilgi paylaşımın olacak ve burada kopamayacaksın benim eşim düğün yerimizi bile kadınlar kulübünden bulmuştu :)))
Rica ederim arkadaşım aslında bu bizim birbirimize olan görevimiz kader arkadaşlarıyız nede olsa keşke herkes birbirine yardımcı olabilse....Kızlar dün nozsu arkadaşımız yazmıştı foruma hatırlarsınız. Bugün opusu vardı artan gonalF ini bana vermek için opu dönüşü buluştuk. Çok tuhaf hissettim hayatımda ilk defa tanımadığım birine bukadar sıcaklık duydum. Kadınlar kulübü bizlere ne güzel değerler kattı. En başta yardımseverliği için kendine tesekkür ediyorum. Uğraşmayıp hastaneye vermek yerine benimle buluşmayı tercih etmişti. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz birbirimizi o yüzden çok iyi anlıyoruz. İnşallah önce happy12 sonra da nozsu dan çok güzel haberler alıcaz. İnsnıyorum ve dua ediyorum. Allah nozsu dan da hepinizden de razı olsun. İnşallah ilerde göbekli bi grup kurar görüşürüz desizi seviyorumm
Çok zor çok zor çok zor ölümden gayrı herşeyin çaresi var ama şu embriyoların kalitesini yükseltecek bir yöntem yok ne yapacağımızı şaşırdık kaldık 4. Denemem ve yine hüsran ve dünyanın en iyi merkezindeyim burda da aynı sonuç nereye gitcemizi ne yapacağımızı bilmiyorum tabi önce allah nasip edecek ama her seferinde ayrı bir yıkım her türlü yöntem var ama bu kaliteye çare yok zavallı bebeklerim üç güne kadar iyiler sonrasında yavaşlıyolar allah yardımcımız olsun ağlamaktan göz pınarlarım kurudu yaa nadip 5. Denemeye deyip bekliycez dua edicezcanım yaa üzüldüm, yani benim de aynı üstelik yarım kaldı tedavim. aynı duyguları yaşıyorum ama ikinci tedavim olduğu için ilkindeki kadar buruk değilim. Hayırlısı de üzme kendini
Çok zor tabi olmaz mı Allah yardımcımız olsun denemekten vazgeçmeyelim 3. Güne kadar yaşamalarına da şükür elbet tutunacaklardır zamanı gelmemiş demekki. Geçmiş tedavileri unutup yeniden başla canım ve aynı merkezde bence şansın daha fazlaÇok zor çok zor çok zor ölümden gayrı herşeyin çaresi var ama şu embriyoların kalitesini yükseltecek bir yöntem yok ne yapacağımızı şaşırdık kaldık 4. Denemem ve yine hüsran ve dünyanın en iyi merkezindeyim burda da aynı sonuç nereye gitcemizi ne yapacağımızı bilmiyorum tabi önce allah nasip edecek ama her seferinde ayrı bir yıkım her türlü yöntem var ama bu kaliteye çare yok zavallı bebeklerim üç güne kadar iyiler sonrasında yavaşlıyolar allah yardımcımız olsun ağlamaktan göz pınarlarım kurudu yaa nadip 5. Denemeye deyip bekliycez dua edicez
Çok zor çok zor çok zor ölümden gayrı herşeyin çaresi var ama şu embriyoların kalitesini yükseltecek bir yöntem yok ne yapacağımızı şaşırdık kaldık 4. Denemem ve yine hüsran ve dünyanın en iyi merkezindeyim burda da aynı sonuç nereye gitcemizi ne yapacağımızı bilmiyorum tabi önce allah nasip edecek ama her seferinde ayrı bir yıkım her türlü yöntem var ama bu kaliteye çare yok zavallı bebeklerim üç güne kadar iyiler sonrasında yavaşlıyolar allah yardımcımız olsun ağlamaktan göz pınarlarım kurudu yaa nadip 5. Denemeye deyip bekliycez dua edicez
aynı sorun bizdede var canım daha önce 3 tedavi de de aynı sorunla karşılaştık.embriyolar 3.güne kadar 10 11 hücreli olarak geliyo 3. günden sonra yavaşlıyor bakalım burada nasıl olacak daha önceki tedavilerimi bahçeci umut tüp bebekte denedik ilkinde 3. gün tek embriyo konuldu 2.de biri 5 digeri de 5 ama tam o kalitede değildi. 3. tedavimdede 2 tane blast yani 5. gün denildi.doktorum ulun beydi en son görüştüğümüzde ağladım. ağlama dedi tamam zor bir durum ama olmayacak bişey değil dedi yaşın genç avantaj dedi bana kalırsa napıp edip deneyin dedi maddi açıdan tabi onlara söylemesi kolay maddiyatı geçtim bu işin manevi boyutu inan çok yıprattı beni rabbim ne derse o ama sanki her denemede tükendiğimi hisediyorum ya vekil vekilimiz allah inşallah evlat hasretiıyle yanıp tutuşan tüm kullarına en kısa zamanda evlat nasip eylesin bizlerede inş (amin)Çok zor çok zor çok zor ölümden gayrı herşeyin çaresi var ama şu embriyoların kalitesini yükseltecek bir yöntem yok ne yapacağımızı şaşırdık kaldık 4. Denemem ve yine hüsran ve dünyanın en iyi merkezindeyim burda da aynı sonuç nereye gitcemizi ne yapacağımızı bilmiyorum tabi önce allah nasip edecek ama her seferinde ayrı bir yıkım her türlü yöntem var ama bu kaliteye çare yok zavallı bebeklerim üç güne kadar iyiler sonrasında yavaşlıyolar allah yardımcımız olsun ağlamaktan göz pınarlarım kurudu yaa nadip 5. Denemeye deyip bekliycez dua edicez
Tekrar bi tedaviye başlamak için toparlanmam lazım tekrar aynı merkez de denermiyim bilmem çünkü sonuç hiç duyulmayan yerdede aynı oldu en iyi yerde de aynı bir aydır eşim de ben de yerimizden yurdumuz dan olduk şimdi geri dönmek çok zor geliyoValla acikcasi benimde o konuda kafam karisik ve de umudum her geçen tedavide yeniden azaliyor.iki tedavimde de iki yumurta toplandi biri gelisti.1.tedavimde 3.gun tranfer yapildi.ikinci tedavimi de burada yaptim bu kez de 5.gune gelisti fakat genetik test sonucunda özürlü embriyo cikti. Bir engel var sebebi ne bilmiyorum.her defasinda olumsuzluk oluyor.bu kez aglamadim ve aglamamak icin direniyorum. Ama gun geçtikçe bu yolda yoruluyorum.belki de bu kadar istemeseydik. Hemen olurdu. Bir daha tedavi dusunuyormusun. Ne zaman dusunuyorsun ?
Canım şimdiye kadar olmadı dıye bundan sonra da olmıcsk degıl ya. Ama ilk kendını toparla sakinleş güzel düşün. Allah nasıp etsınde 5.6 ne fark eder. Sımdıye kadar olmamış ana basıp degılmış. Allah ol dedıkten sonra olacagını hepımuz bılıyoruz. Sakın isyan etme. Allah hepımıxe bu guzel kokuyu nasıp edecek zamanımuz var. Bugun kandıl cok cok dua edecez. Dualarımız kabul olsun ınsallh hayırlı kandıller hepımızeÇok zor çok zor çok zor ölümden gayrı herşeyin çaresi var ama şu embriyoların kalitesini yükseltecek bir yöntem yok ne yapacağımızı şaşırdık kaldık 4. Denemem ve yine hüsran ve dünyanın en iyi merkezindeyim burda da aynı sonuç nereye gitcemizi ne yapacağımızı bilmiyorum tabi önce allah nasip edecek ama her seferinde ayrı bir yıkım her türlü yöntem var ama bu kaliteye çare yok zavallı bebeklerim üç güne kadar iyiler sonrasında yavaşlıyolar allah yardımcımız olsun ağlamaktan göz pınarlarım kurudu yaa nadip 5. Denemeye deyip bekliycez dua edicez
Canım nerde yaptırıyosan bence cok yerbdegıstırme. Ve gıt ındırım ıste. Memorıaldada duydum bıkac denene otdaysa yapıyolar ındırım. Guzel dusunelım hersey guzel olsunaynı sorun bizdede var canım daha önce 3 tedavi de de aynı sorunla karşılaştık.embriyolar 3.güne kadar 10 11 hücreli olarak geliyo 3. günden sonra yavaşlıyor bakalım burada nasıl olacak daha önceki tedavilerimi bahçeci umut tüp bebekte denedik ilkinde 3. gün tek embriyo konuldu 2.de biri 5 digeri de 5 ama tam o kalitede değildi. 3. tedavimdede 2 tane blast yani 5. gün denildi.doktorum ulun beydi en son görüştüğümüzde ağladım. ağlama dedi tamam zor bir durum ama olmayacak bişey değil dedi yaşın genç avantaj dedi bana kalırsa napıp edip deneyin dedi maddi açıdan tabi onlara söylemesi kolay maddiyatı geçtim bu işin manevi boyutu inan çok yıprattı beni rabbim ne derse o ama sanki her denemede tükendiğimi hisediyorum ya vekil vekilimiz allah inşallah evlat hasretiıyle yanıp tutuşan tüm kullarına en kısa zamanda evlat nasip eylesin bizlerede inş (amin)
Amiiin canım amiiinArkadaslarım yerı geldıgınde herkesten daha yakınız bırbırımıze cunku dertlerımız ortak. Kımse almamaz bız kdar bırbırumızı. Buguzel gunde yepyenı bır gun ve kandıl. Bol bol dua edelım ınsallah. Allah bıze onun yolunda hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah. Hepımıze hayırlı kandıller
Lâ ilâhe illâ ente yâ Hannân yâ Mennân Ya Bedies semâvati vel ardı Zel Celâl-i vel ikrâm. Bugun bol bol cekelım arkadaslarım bol bolAmiiin canım amiiin
yol arkadaşlarım öncelikle hepimizin bu kandil gecesi dualarımızın kabul olmasını diliyorum. biliyoruz ki verecek olan rabbimiz biz elimizden geleni yapıp bol bol dua edeceğiz.Arkadaslar hanı konusmustuk ya 41 meryem suresı dıye. Bgun evdeyım ve lusteyı cıkarıyorum kımler meryem suresı almak ıster? Kendıne veya cevresındekıne
canım 1 tane almak ıstermısınyol arkadaşlarım öncelikle hepimizin bu kandil gecesi dualarımızın kabul olmasını diliyorum. biliyoruz ki verecek olan rabbimiz biz elimizden geleni yapıp bol bol dua edeceğiz.
happy12 benim içinde meryam süresi okunursa sevinirim .
cgd85 seni çok iyi anlıyorum bende negatif sonuçlardan sonra nefes almak bile öyle ağır gelmişti ki ve bende senin gibi şehir dışından gelmiştin dönerken ayrı bir sıkıntı tabi. burada bizbirmizi çok iyi anlıyoruz çünkü aynı yoldan aynı sıkıntılarla yürüyoruz .
bende şimdi toparlanmaya çalışıyorum yeniden sil baştan yapmak için..
evet canım isterimcanım 1 tane almak ıstermısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?