Ben kan testlerimi izmirden geldiğim için Ege üniversitesi hastanesinde yaptirip geldim. Sizde bulunduğunuz yerdeki üniversite hastanesinden verebilirsiniz. Üniversite hastaneleri her türlü testi yapıyor çünkü. Kimi kan sonucum 15-20 gunde çıktı sorun olmuyor.Teşekkür ederim arayıp sorayım ben bunu. Bir de kan testlerini nerde yaptırdınız ?
Randevu aldiktan sonra şöyle bir sms atıyorlar. Buradaki istedikleriyle gidiyorsunuz. İlk görüşmede muayene yapıyorlar.Kızlar bende bu ay reglim bittikten sonra rahim filmi cektiricem ayrıca eşimle genetik test için test verdik çıkmasını bekliyoruz. Sonrasında gidip semra hocayla görüşmek istiyorum. ilk görüşmede muayene ediyor mu ve ayrıca rahim filmi dışında hangi tahlilleri istiyor bizden
Ben izmirde çekilmiştim rahim filmi ama o filmdeki görüntü de bir tüpte kıvrım var gibi yorumladi. Eger böyle birşey varsa müdahale edilmesi lazim dedi. Durumu netleştirmek için tekrar istedi. Arada geçen zamandan dolayı değil.Tekrar derken ilk filminizi ne zaman çekindiniz ki , Hoca tekrar istedi veya bir problem mi gördü
Teşekkürler bir kadın doğuma gitsem testlerimi yaptırırım galibaBen kan testlerimi izmirden geldiğim için Ege üniversitesi hastanesinde yaptirip geldim. Sizde bulunduğunuz yerdeki üniversite hastanesinden verebilirsiniz. Üniversite hastaneleri her türlü testi yapıyor çünkü. Kimi kan sonucum 15-20 gunde çıktı sorun olmuyor.
ben kadın doguma gittim tüp bebek tedavisi yaptıracağımı ve istenen tahlilleri yaptırmam gerektiğini söyledim. hepsini yaptırdım. eşin de gitmeden spermiyogram testi varsa getir eğer yoksa istiyorlar. eşinde kan tahlillerini saglık ocagında verebilir ondan hepatit falan istiyolar bitek. yani sen ne kadar testin varsa getir yanına canım herseyi ince ayrıntısına kadar sordular bana baya ilgilendilerTeşekkür ederim peki devlette kadın doğuma mı gitmem lazım . Direk yapmazlar galiba bu testleri .eşimden de istemişler kan testi
Ins sağlıkla sana evlat olsunBen mayista transfer yaptiricam tek embriyo ve pgtsiz olcak bakalim :)
Ben canım tek embriyo transferm oldu çok şükür gebeyimTek embriyo ile gebe kalıp saglikli ilerleyen var mi
Amin insallahIns sağlıkla sana evlat olsun
Yaz ortasi sonu gibi ins düşünüyorum cnm 1 ay önce kurtaj oldumAmin insallahseninde transferin mi var?
Saglikla kucakla ins masAllahBen canım tek embriyo transferm oldu çok şükür gebeyim
Hazirann başında transferim olck tek embriyo . Geçen sene tek te oldu çift te oldu ama tutmadıTek embriyo ile gebe kalıp saglikli ilerleyen var mi
Sisli memorialde mi olduHazirann başında transferim olck tek embriyo . Geçen sene tek te oldu çift te oldu ama tutmadı
EvetSisli memorialde mi oldu
Açıklamaları ne bu kadar olumsuzluklar icin benimde sonuc alamadığım transferler oldu orda
Haziran'da güzel sonuç olsun inşallah.Hazirann başında transferim olck tek embriyo . Geçen sene tek te oldu çift te oldu ama tutmadı
5 embriyodan 2 tane pgt den sağlıksız gelince geri kalanlarda pgt siz tutmayınca onlarda sağlıksızdır muhtemelen dediler ve sperm sıkıntısı olunca genelde pgt öneriyorlar ama bu defa yapmadıkAçıklamaları ne bu kadar olumsuzluklar icin benimde sonuc alamadığım transferler oldu orda
İnşaallah saol canımHaziran'da güzel sonuç olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?