Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim arayıp sorayım ben bunu. Bir de kan testlerini nerde yaptırdınız ?
Ben kan testlerimi izmirden geldiğim için Ege üniversitesi hastanesinde yaptirip geldim. Sizde bulunduğunuz yerdeki üniversite hastanesinden verebilirsiniz. Üniversite hastaneleri her türlü testi yapıyor çünkü. Kimi kan sonucum 15-20 gunde çıktı sorun olmuyor.

Randevu aldiktan sonra şöyle bir sms atıyorlar. Buradaki istedikleriyle gidiyorsunuz. İlk görüşmede muayene yapıyorlar.

Merhaba, Tup Bebek Merkezi'mizde gerceklesecek randevunuza iliskin yaninizda bulundurmaniz gereken tetkikler Kadin icin:TSH,Serbest T4,Prolaktin,Tam Kan Sayimi,Rubella IGG, AMH. Erkek ve Kadin icin: Kan grubu,HbsAg,Anti HBS,Anti HCV,Anti HIV 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Esinizin sperm tetkikinin merkezimizde yapilmasi gerekmektedir, randevu gunu tam 4 GUNLUK cinsel perhiz ile gelmesi onemle rica olunur. Varsa ,gecirmis oldugunuz ameliyatlarin ve daha once yapilmis tup bebek tedavilerinizin raporlarini da yaninizda getiriniz. EVLILIK CUZDANINIZ OLMADAN ISLEMLERINIZ BASLAMAYACAKTIR. Evlilik cuzdaniniz, esiniz ve kendinize ait vesikalik fotograflariniz ile vukuatli nufus cuzdani ornegini ve kimliklerinizi yaninizda getirmenizi rica ederiz. Saglikli gunler dileriz.Saygilarimizla Memorial Saglik Grubu SMS almamak icin MSG yazip 7889'ye gonderin M0481003701200017 B001

Tekrar derken ilk filminizi ne zaman çekindiniz ki , Hoca tekrar istedi veya bir problem mi gördü
Ben izmirde çekilmiştim rahim filmi ama o filmdeki görüntü de bir tüpte kıvrım var gibi yorumladi. Eger böyle birşey varsa müdahale edilmesi lazim dedi. Durumu netleştirmek için tekrar istedi. Arada geçen zamandan dolayı değil.

Teşekkürler bir kadın doğuma gitsem testlerimi yaptırırım galiba

Teşekkür ederim peki devlette kadın doğuma mı gitmem lazım . Direk yapmazlar galiba bu testleri .eşimden de istemişler kan testi
ben kadın doguma gittim tüp bebek tedavisi yaptıracağımı ve istenen tahlilleri yaptırmam gerektiğini söyledim. hepsini yaptırdım. eşin de gitmeden spermiyogram testi varsa getir eğer yoksa istiyorlar. eşinde kan tahlillerini saglık ocagında verebilir ondan hepatit falan istiyolar bitek. yani sen ne kadar testin varsa getir yanına canım herseyi ince ayrıntısına kadar sordular bana baya ilgilendiler

Merhaba tek embriyon pgt li mi? Bu sitede okuduğum kadarıyla tek embriyo ile hamile kalanlar olmuş yeterki sağlıklı olsun bize tek embriyo yeter zaten değil mi

Ö
Açıklamaları ne bu kadar olumsuzluklar icin benimde sonuc alamadığım transferler oldu orda
5 embriyodan 2 tane pgt den sağlıksız gelince geri kalanlarda pgt siz tutmayınca onlarda sağlıksızdır muhtemelen dediler ve sperm sıkıntısı olunca genelde pgt öneriyorlar ama bu defa yapmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…