Canım benımde cars gunu yapıldı transferım. Bsy merak edıyorum belırtı falan yasadın mı hıc olumlu sonuc aldıgında yada olumsuzda. 5. Gunum cok merak ıcındeyımBen 34 yaşındayım canım, sorun sperm azlığı, kalitesi ve morfoloji idi. 3 kere denedik 2 tanesi ataşehir memorialde doktorum çok iyiydi hastaneden de memnundum ama tutmadı. 3. deneme şişlide 2 embriyo transfer edildi biri tuttu allahın izniyle 3 tanede dondurduk, laboratuvarları çok iyi cidden. Amin canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda.
ekleme: ilk denemede 8 yumurta toplandı 5 tanesi olgundu ve döllendi 5. güne 2 tane gitti.
2. denemede 17 yumurta toplandı 14 tane olgundu 6 tane döllendi 5. güne 1 tane gitti.
3. denemede 14 yumurta toplandı 12si olgundu 11 tanesi 4. güne kadar gitti 2 tane transfer edildi 4. günde. 5. güne giden 3 tane iyi durumda ki embriyoda donduruldu, bu da laboratuvar farkı işte :)
Ben 34 yaşındayım canım, sorun sperm azlığı, kalitesi ve morfoloji idi. 3 kere denedik 2 tanesi ataşehir memorialde doktorum çok iyiydi hastaneden de memnundum ama tutmadı. 3. deneme şişlide 2 embriyo transfer edildi biri tuttu allahın izniyle 3 tanede dondurduk, laboratuvarları çok iyi cidden. Amin canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda.
ekleme: ilk denemede 8 yumurta toplandı 5 tanesi olgundu ve döllendi 5. güne 2 tane gitti.
2. denemede 17 yumurta toplandı 14 tane olgundu 6 tane döllendi 5. güne 1 tane gitti.
3. denemede 14 yumurta toplandı 12si olgundu 11 tanesi 4. güne kadar gitti 2 tane transfer edildi 4. günde. 5. güne giden 3 tane iyi durumda ki embriyoda donduruldu, bu da laboratuvar farkı işte :)
Canım ne güzel özetlemişsin. Aslında ilk denemende 5. Güne 2 embriyo gitmiş gayet iyi değil mi,? Ama kısmet tutunamamışlar. 2. Denemende yumurta çok ama kalite düşük olmuş anladığım kadarıyla. 3. De ise mutlu soooon :)) inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Peki 3 tedavide de aynı ilaç ve dozları mı uyguladılar? Sonuncuda tedavi kaç gün sürdü tatlım dozların neydi. Çok sevindim darısı başımıza inşallah :)Ben 34 yaşındayım canım, sorun sperm azlığı, kalitesi ve morfoloji idi. 3 kere denedik 2 tanesi ataşehir memorialde doktorum çok iyiydi hastaneden de memnundum ama tutmadı. 3. deneme şişlide 2 embriyo transfer edildi biri tuttu allahın izniyle 3 tanede dondurduk, laboratuvarları çok iyi cidden. Amin canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda.
Seni anlıyorum canım benim daha yumurtalar toplanmadan heycan ve merakım hatsafhada. Bence dışarı çık kafa dağıt, çanaşır yıka ütü yap seni mutlu eden ama yormayan işlerle uğraş. Yoksa günler zaten geçmiyıooCanım benımde cars gunu yapıldı transferım. Bsy merak edıyorum belırtı falan yasadın mı hıc olumlu sonuc aldıgında yada olumsuzda. 5. Gunum cok merak ıcındeyım
Kızlar ben bişey sorucam tutunamayan embriyo parça olarak düşmelimi yoksa sadece kanama şeklinde mi olur
Yanı tutup tutmadıgını adet kanaması olmadan anlayamayız dımı test gununu beklıyorum merakla
Aynen dusunmekten bı hal oldum dısarı cıktım bı market gezsem bıle yeter dedım ama arabadan bıle tırsıyorum o ayrıSeni anlıyorum canım benim daha yumurtalar toplanmadan heycan ve merakım hatsafhada. Bence dışarı çık kafa dağıt, çanaşır yıka ütü yap seni mutlu eden ama yormayan işlerle uğraş. Yoksa günler zaten geçmiyıoo
merhaba arkadaslar
benim 20 mayista memorial de semra hanimla randevum var
yurt disindan gelicem daha once 3 defa denedik bulundugumuz ulkede
2 si pozitif oldu ama bebeklerim dustu malesef
aklima takilan bir seyi sormak istiyorum size
bir zamanlar tek embriyo transfer ediyorlardi kanunlara gore
hala var mi boyle birsey dr iki tane isterse olurmu
yada ben yurt disindan gelecegim icin bu olay benim icin gecerli olur mu
saglik guvencemiz yok tr de kendi butcemizle yapacagimiz icin soruyorum
ben sansi arttirmak icin iki tane isterim tabi ki
umarim soruyu dogru sorabilmisimdir :)
bu yolda emek veren herkese ALLAH anne baba olmayi nasib etsin
bizlerde kucaklayalim yavrularimizi hayirla saglikla insaALLAH
İnşallahhh canımAdet kanamasıyla bile anlamayabilirsin hatta. Doktorlar ısrarla gününde kan testini yapın diyorlar kanaması olup hamile kalan da oluyor çünkü. Inşallah Allah gönlüne göre verir. Pozitif sonuç alırsın.
Canım bende ılk gunler sık ıdrar vardı sımdı bıraz azaldı. Jasıkta arada batma oluyor okadar inşallah tutunmuştur bebegım. Bu strese cok zor amamerhabalar benimde cuma transferim oldu bugun 3günüm bi hevesle test günümü bekliyorum 25inde yapıcm testi hayırlısıyla inşllah hepimiz güzel sonuçlar alırız.bişey sorucam kızlar ben hiçşey hissetmiyorum bunun için çokmu erken bilemedim???
Sen rahat ol canım istersen duygusal bi film aç izle o seni başka diyarlara götürür 3-5 saat :)) ben öyle yapmayı düşünüyorm Allah nasip ederse tabi. Ufak temizlik yap evde toz almak gibi fln. Yemek yap pasta börek yap. Seni mutlu eden şeylerle ilgilen canım. Üff çok zor çok senin az kalmış yine canım. İnşallah çoook güzel haberler vereceksin bize. 22 sinde mi test yapacaksın ? Kaçıncı gün embriyosuydu seninki farkediyo mu bu bilmyrm amaAynen dusunmekten bı hal oldum dısarı cıktım bı market gezsem bıle yeter dedım ama arabadan bıle tırsıyorum o ayrıallahs emanet bebegım inşsllah
4. Gun emrıyosuydu canım 23 u test gunum ınşallah rabbım guzel sonuclar verırde bende sızınle paylaşırım ınşallah.. 2 tane transfer yaptılar. Orta kalıteymış. Umutla duayla beklıyorum. Insallah senın ıcınde guzel gunler olurSen rahat ol canım istersen duygusal bi film aç izle o seni başka diyarlara götürür 3-5 saat :)) ben öyle yapmayı düşünüyorm Allah nasip ederse tabi. Ufak temizlik yap evde toz almak gibi fln. Yemek yap pasta börek yap. Seni mutlu eden şeylerle ilgilen canım. Üff çok zor çok senin az kalmış yine canım. İnşallah çoook güzel haberler vereceksin bize. 22 sinde mi test yapacaksın ? Kaçıncı gün embriyosuydu seninki farkediyo mu bu bilmyrm ama
Amiiin inşallah canım dilerim ikisi de sağlıkla tutunmuştur annelerine. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.4. Gun emrıyosuydu canım 23 u test gunum ınşallah rabbım guzel sonuclar verırde bende sızınle paylaşırım ınşallah.. 2 tane transfer yaptılar. Orta kalıteymış. Umutla duayla beklıyorum. Insallah senın ıcınde guzel gunler olur
Insallah canım ya ınşalkah bu kadar umutlandıktan sonra rabbım hayal kırıklıgı yasatmasın inşallhAmiiin inşallah canım dilerim ikisi de sağlıkla tutunmuştur annelerine. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
Testın olumsuzmuydu canımYa kızlar benim adet günüm geçti. Tüp bebek tedavisi sonrası ilaçlardan böyle gecikme olabilir mi ya?..
Adet söktürücü içsem zararı olur mu sizce ?..
bu 3.denemem olmasına rağmen çok stresliyim.çok zor bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Canım bende ılk gunler sık ıdrar vardı sımdı bıraz azaldı. Jasıkta arada batma oluyor okadar inşallah tutunmuştur bebegım. Bu strese cok zor ama
Ya bunu istersen 10 kere dene hepsınde boyle olur emınım. Sonucta evkat ustıyoruz hepımuz ve her deneme bızım için bi umut. rabbım kucaklarımızı doldursun inşallhbu 3.denemem olmasına rağmen çok stresliyim.çok zor bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
sizin doktorunuz kimdi.benimde 4.günü embriyosu iki tane koydular biri 2 grade diğeri 3gradebu 3.denemem olmasına rağmen çok stresliyim.çok zor bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?