Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benımde cars gunu yapıldı transferım. Bsy merak edıyorum belırtı falan yasadın mı hıc olumlu sonuc aldıgında yada olumsuzda. 5. Gunum cok merak ıcındeyım

Canım nasılsın?? Nasıl gidiyor hamilelik?? Bende grip oldum fena öksürüyorum sürekli antibiyotige başladım ama içim hiç rahat değil.

Canım ne güzel özetlemişsin. Aslında ilk denemende 5. Güne 2 embriyo gitmiş gayet iyi değil mi,? Ama kısmet tutunamamışlar. 2. Denemende yumurta çok ama kalite düşük olmuş anladığım kadarıyla. 3. De ise mutlu soooon :)) inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Peki 3 tedavide de aynı ilaç ve dozları mı uyguladılar? Sonuncuda tedavi kaç gün sürdü tatlım dozların neydi. Çok sevindim darısı başımıza inşallah :)

Canım benımde cars gunu yapıldı transferım. Bsy merak edıyorum belırtı falan yasadın mı hıc olumlu sonuc aldıgında yada olumsuzda. 5. Gunum cok merak ıcındeyım
Seni anlıyorum canım benim daha yumurtalar toplanmadan heycan ve merakım hatsafhada. Bence dışarı çık kafa dağıt, çanaşır yıka ütü yap seni mutlu eden ama yormayan işlerle uğraş. Yoksa günler zaten geçmiyıoo

Kızlar ben bişey sorucam tutunamayan embriyo parça olarak düşmelimi yoksa sadece kanama şeklinde mi olur

Benim ilk denememden sonra adet olunca Ufak bir kan piltisi ve sarimtirak gibi bisey düşmüştü.onun embriyo oldugunu düşünmüştüm.

Yanı tutup tutmadıgını adet kanaması olmadan anlayamayız dımı test gununu beklıyorum merakla

Adet kanamasıyla bile anlamayabilirsin hatta. Doktorlar ısrarla gününde kan testini yapın diyorlar kanaması olup hamile kalan da oluyor çünkü. Inşallah Allah gönlüne göre verir. Pozitif sonuç alırsın.

Aynen dusunmekten bı hal oldum dısarı cıktım bı market gezsem bıle yeter dedım ama arabadan bıle tırsıyorum o ayrı allahs emanet bebegım inşsllah

merhabalar benimde cuma transferim oldu bugun 3günüm bi hevesle test günümü bekliyorum 25inde yapıcm testi hayırlısıyla inşllah hepimiz güzel sonuçlar alırız.bişey sorucam kızlar ben hiçşey hissetmiyorum bunun için çokmu erken bilemedim???

merhabaa;benimde geçen cuma transferim yapıldı şimdi test günümü beklemedeyim benim doktorum banu hanımdı ve çok iyi bir hekim ama bu ekipte bulunan tüm hekimler iyi gönül rahatlığıyla gidebilirsin.ve benim 3.dememem 2 embriyo transfer eldi.inşllah hepimiz için hayırlısı olur

Canım bende ılk gunler sık ıdrar vardı sımdı bıraz azaldı. Jasıkta arada batma oluyor okadar inşallah tutunmuştur bebegım. Bu strese cok zor ama

Aynen dusunmekten bı hal oldum dısarı cıktım bı market gezsem bıle yeter dedım ama arabadan bıle tırsıyorum o ayrı allahs emanet bebegım inşsllah
Sen rahat ol canım istersen duygusal bi film aç izle o seni başka diyarlara götürür 3-5 saat :)) ben öyle yapmayı düşünüyorm Allah nasip ederse tabi. Ufak temizlik yap evde toz almak gibi fln. Yemek yap pasta börek yap. Seni mutlu eden şeylerle ilgilen canım. Üff çok zor çok senin az kalmış yine canım. İnşallah çoook güzel haberler vereceksin bize. 22 sinde mi test yapacaksın ? Kaçıncı gün embriyosuydu seninki farkediyo mu bu bilmyrm ama

4. Gun emrıyosuydu canım 23 u test gunum ınşallah rabbım guzel sonuclar verırde bende sızınle paylaşırım ınşallah.. 2 tane transfer yaptılar. Orta kalıteymış. Umutla duayla beklıyorum. Insallah senın ıcınde guzel gunler olur

Amiiin inşallah canım dilerim ikisi de sağlıkla tutunmuştur annelerine. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.

Ya kızlar benim adet günüm geçti. Tüp bebek tedavisi sonrası ilaçlardan böyle gecikme olabilir mi ya?..
Adet söktürücü içsem zararı olur mu sizce ?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…