Canım benımde cars gunu yapıldı transferım. Bsy merak edıyorum belırtı falan yasadın mı hıc olumlu sonuc aldıgında yada olumsuzda. 5. Gunum cok merak ıcındeyım
Canım nasılsın?? Nasıl gidiyor hamilelik?? Bende grip oldum fena öksürüyorum sürekli antibiyotige başladım ama içim hiç rahat değil.
Pskokojık belırtıler dıye korkuyorum ama olmasını istıyorum mmFiziksel bir belirtim olmadı benim canım yani yazıldığı gibi kasık ağrısı bel ağrısı vs olmadı, herşey negatif denemelerdeki gibiydi tek farkı ruhsal aşırı duygusal olmam oldu onuda 3. deneme yoruldum diye yorumlamıştım meğer hamileymişim :)
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah canım pozitif haberlerini gör
Canım ne güzel özetlemişsin. Aslında ilk denemende 5. Güne 2 embriyo gitmiş gayet iyi değil mi,? Ama kısmet tutunamamışlar. 2. Denemende yumurta çok ama kalite düşük olmuş anladığım kadarıyla. 3. De ise mutlu soooon :)) inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Peki 3 tedavide de aynı ilaç ve dozları mı uyguladılar? Sonuncuda tedavi kaç gün sürdü tatlım dozların neydi. Çok sevindim darısı başımıza inşallah :)
Ya kızlar benim adet günüm geçti. Tüp bebek tedavisi sonrası ilaçlardan böyle gecikme olabilir mi ya?..
Adet söktürücü içsem zararı olur mu sizce ?..[/Q
Olabilir tabiki bide sen ohss olmuştun dimi onun da etkisi olmuş olabilir..bekle bikaç gün daha istersen gelmezse test yaparsın sonrada dr unu ararsın canım
Çok geçmiş olsun canım, bende 2 kere grip oldum çok şükür antibiyotiksiz atlattım ama merak etme gerekli olmasa vermezlerdi birde ilk 3 aydan sonra çok zararı olmuyormuş. İyiyim ben çok şükür allah hepimize iyilik sağlık versin evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ya kızlar benim adet günüm geçti. Tüp bebek tedavisi sonrası ilaçlardan böyle gecikme olabilir mi ya?..
Adet söktürücü içsem zararı olur mu sizce ?..
Anladım canım. Benim ilk tedavim ama cetrotide ve gonalF kullandım 150doz. Niye ilk tedavilerinde başka kullanıldı acaba merak ettim. Bi de hangileri daha ağır ilaçlar acaba.İnşallah hayırlısıyla hepimiz yavrularımz kavuşurz Allahın izniyle.Hepsinde dozlar da ilaçlarda farklıydı canım. ilk tedavide pregon 225 kullandım hep. 2. tedavide puregon 225 e ilave menapur 50 kullandım. 3. tedavi tamamen farklı ilaçlar cetrotide gonal-f ve dozları hep değişti 225- 235-237,5 vs gibi birazda uzun sürdü diğerlerine göre 12 gün sürdü.
Hadı inşallah güzel yumurtalarını verde gel..allah yardımcın olsun inşallahKızlar yarın opum var dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepinizden razı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Canım naptın alındımı yumurtalıklarHadı inşallah güzel yumurtalarını verde gel..allah yardımcın olsun inşallah
Şimdi geldik eve canım. 8 yumurta toplanmış. Çarşamba günü bilgi vericez dediler yarını beklemeyin hersey çarş günü netleşir dediler. Hayırlısıyla inş embriyo oluşurCanım naptın alındımı yumurtalıklar
Iyı maşallah canım ne guzel sayın .. Allah hayırlısını nasıp etsın ınsalahŞimdi geldik eve canım. 8 yumurta toplanmış. Çarşamba günü bilgi vericez dediler yarını beklemeyin hersey çarş günü netleşir dediler. Hayırlısıyla inş embriyo oluşur
Arkadaşlar ben şehir dışından gelip İstanbul' da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Ama yakın zamanda Semra hanımın randevuları hep dolu. Şişli Memorial' de farklı bir doktorla tedavi sürecini geçiren var mı. Varsa lütfen doktorun adını ve memnun olup olmadığını yazarsa çok sevinirim.
Canım peki 4 tedavinde tüp bebek miydi? Sanırım son tedavide hamile kaldın Ayşe hanım ile peki daha önceki tedavilerini kim yapmıştı?Semra hanım zaten düzenli hasta takibi yapmıyor. (Benim bildiğim bu belki çok özel, çok ciddi durumda olanlar vardır onları yapıyordur.) Hastanenin sanırım 6 tane doktoru var. Normalde tüm takipleri bu doktorlar yapıyorlar. İlk görüşmede Semra hanım da o doktorun muayenesinden sonra gelip bir durum değerlendirmesi yapıyor ve sizi bilgilendiriyor. Ben 4 tedavi geçirdim Memorialde hepsinde de Semra hanımı takiplerde sadece bir kere görmüşümdür. Bir kerede transferime denk geldi o kadar.
Her gün öğlenden sonra tüm doktorlar tüm hastalarının değerlendirildiği bir toplantı yapıyorlar sanırım ona Semra hanım başkanlık ediyor ve bir nevi tüm dosyalardan haberdar oluyor. Semra hanım ben en son tedavimdeyken haftasonları ve Perşembeleri çalışmıyordu.
Diğer doktorların tümü iyi ve bu işin uzmanı doktorlar ama senin kiminle daha iyi anlaşacağın senin doktordan beklentine kalmış biraz da. Sadece kişisel tecrübemi yazabilirim, ben son tedavimi Ayşe hanımla yaptım çok çok memnun kaldım.
sağol hayatım bakalım kaçı döllenecek çarşamba belli olur. Dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var.Şimdi geldik eve canım. 8 yumurta toplanmış. Çarşamba günü bilgi vericez dediler yarını beklemeyin hersey çarş günü netleşir dediler. Hayırlısıyla inş embriyo oluşur
İnşallah guzel sonuçlar alırsın canım kötü düşünme hiç olumlu ol ki olumlu olsun. Güzel sayın var cok sükür cünkü.S
sağol hayatım bakalım kaçı döllenecek çarşamba belli olur. Dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var.
Maşallah canım hepside en iyi kaliteye ulaşırlar inşallahŞimdi geldik eve canım. 8 yumurta toplanmış. Çarşamba günü bilgi vericez dediler yarını beklemeyin hersey çarş günü netleşir dediler. Hayırlısıyla inş embriyo oluşur
Amiiin Allah razı olsun canım benim inşallah sonu güzel gelir hepimizin de. Sayı nasıl bilmiyorum ama önemli olan embryo kaliteleri sanırsam. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederizMaşallah canım hepside en iyi kaliteye ulaşırlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?