- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
İnşallah canım benim çok doğru söylüyorsun. Ben pko luyum o yüzden daha çok yumurta bekliyodum belkide ama dediğin gibi buna bin şükür canım. İnşallah kalitesi de iyidir ve kaliteli embriyolar oluşur. Sonuç hayırlı, sağlıklı evlatlar olsun da isterse 3. Kalite embriyo olsun:) bu ay Allahımın ol dediği yavruların ana babası olmak nasip olur bize inşallahİnşallah guzel sonuçlar alırsın canım kötü düşünme hiç olumlu ol ki olumlu olsun. Güzel sayın var cok sükür cünkü.
Arkadaşlar ben şehir dışından gelip İstanbul' da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Ama yakın zamanda Semra hanımın randevuları hep dolu. Şişli Memorial' de farklı bir doktorla tedavi sürecini geçiren var mı. Varsa lütfen doktorun adını ve memnun olup olmadığını yazarsa çok sevinirim.
İnşallah canım benim çok doğru söylüyorsun. Ben pko luyum o yüzden daha çok yumurta bekliyodum belkide ama dediğin gibi buna bin şükür canım. İnşallah kalitesi de iyidir ve kaliteli embriyolar oluşur. Sonuç hayırlı, sağlıklı evlatlar olsun da isterse 3. Kalite embriyo olsun:) bu ay Allahımın ol dediği yavruların ana babası olmak nasip olur bize inşallah
İnşallah canım çok sağolamiin canım, Allah yardımcın olsun hayırlı haberler al inşallah
Anladım canım. Benim ilk tedavim ama cetrotide ve gonalF kullandım 150doz. Niye ilk tedavilerinde başka kullanıldı acaba merak ettim. Bi de hangileri daha ağır ilaçlar acaba.İnşallah hayırlısıyla hepimiz yavrularımz kavuşurz Allahın izniyle.
Ay cok guzel demişsin ya ınsallah bız onlardan oluruzİnşallah canım benim çok doğru söylüyorsun. Ben pko luyum o yüzden daha çok yumurta bekliyodum belkide ama dediğin gibi buna bin şükür canım. İnşallah kalitesi de iyidir ve kaliteli embriyolar oluşur. Sonuç hayırlı, sağlıklı evlatlar olsun da isterse 3. Kalite embriyo olsun:) bu ay Allahımın ol dediği yavruların ana babası olmak nasip olur bize inşallah
Artık böyle dua ediorum canım amin diyelim. Bu arada birşey soracağım size. Embriyoların 3. Gününde iki embriyo transfer etseler daha iyi değilmi? Blastokist yani 5. Güne kadar yaşayacağı zaten malum. Belki de dışarda olduğu için yaşayamıyorlar. Bilmiyorum ama 5 gün beklemek çok stresli. Hemen koysalar iyi kalitelileri keşkeAy cok guzel demişsin ya ınsallah bız onlardan oluruz
bende semra hanımı çok istemiştim ama aynı şekilde randevuları hep doluydu bende şansımı banu hocada kullaandımm ve çok memnun kaldım iyiki ona gitmişim.gözün kapalı banu hocaya gidebilirsin benim tedavim bitti transferimin 4.günümdeyim şimdi test günümü bekliyorumArkadaşlar ben şehir dışından gelip İstanbul' da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Ama yakın zamanda Semra hanımın randevuları hep dolu. Şişli Memorial' de farklı bir doktorla tedavi sürecini geçiren var mı. Varsa lütfen doktorun adını ve memnun olup olmadığını yazarsa çok sevinirim.
canım hayırlı olsunŞimdi geldik eve canım. 8 yumurta toplanmış. Çarşamba günü bilgi vericez dediler yarını beklemeyin hersey çarş günü netleşir dediler. Hayırlısıyla inş embriyo oluşur
Sağol tatlım inşalah hayırlı olur sonuç dacanım hayırlı olsun
canım inşallah güzel olur herşey,güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıylaSağol tatlım inşalah hayırlı olur sonuç da
Canım 2500tl dediler bana transferi. Dondurma ücreti de 650tl miş kaç tane dondurduklarının önemi yokmuş. Keşke dondurulmuş kalsa tabi.. Sağol canım inşallah hepimiz bir gün güzel haberler verelim hayatımarkadaşlar dondurulmuş embriyo transfer ücreti nekadar bilen varmı
yumurta toplandı canım,transfer yapilamadi çünkü ohss riskim oluştu :'( haziran da inşallah transferimTestın olumsuzmuydu canım
Maalesef kızlar hamile olma gibi bir olasılığim çok yok çünkü iki tüpüm de bağlandı :'(Benim bir hafta erken oldu. Gecen de 2-3 gun gec olmustu. Adet söktürücü falan icme bence.bekle bakalim belki de hamilesindir :)
saol canım, kalır canım olumsuz olma, inşallah güzel olcak sonucun,dualarımdasın, çarşamba belli olcak dimi kaç tane embriyo geliştiğiCanım 2500tl dediler bana transferi. Dondurma ücreti de 650tl miş kaç tane dondurduklarının önemi yokmuş. Keşke dondurulmuş kalsa tabi.. Sağol canım inşallah hepimiz bir gün güzel haberler verelim hayatım
5. Gun tutmaları daha kolay dıye okumustum canım. Cunku asıl ıyı olanlar 3. Gunden snra bellı oluyo. Olsun 3/5 onemlı degıl ınşallh sonu ıyı olsın allah nasıp ettıyse ztn ıstedıgını yap tutar oArtık böyle dua ediorum canım amin diyelim. Bu arada birşey soracağım size. Embriyoların 3. Gününde iki embriyo transfer etseler daha iyi değilmi? Blastokist yani 5. Güne kadar yaşayacağı zaten malum. Belki de dışarda olduğu için yaşayamıyorlar. Bilmiyorum ama 5 gün beklemek çok stresli. Hemen koysalar iyi kalitelileri keşke
Çok doğru diyorsun canım 3 müş 5 miş Allah ol dediyse olur nasipte varsa olur inşallah. Allah hepimize nasip etsin, Allah razı olsun siz de benim dualarımdasınız bjk ile . ilk güzel haberi sen vericeksin inşallah5. Gun tutmaları daha kolay dıye okumustum canım. Cunku asıl ıyı olanlar 3. Gunden snra bellı oluyo. Olsun 3/5 onemlı degıl ınşallh sonu ıyı olsın allah nasıp ettıyse ztn ıstedıgını yap tutar o
Evet canım çarş arayacaklarmış 6 gibi. Neden öyle bilmiyorum. İnşallah güzel olur. Sen de benim dualarımdasın Allah razı olsun canım benimsaol canım, kalır canım olumsuz olma, inşallah güzel olcak sonucun,dualarımdasın, çarşamba belli olcak dimi kaç tane embriyo geliştiği
canım günlerine hiç takılma, 2. gün embriyosu olup tutanlar var, 5. gün olup olmayan,benim 5. gün ve AA kalitedeydi kimyasal oldu ,o yüzden hiç olumsuz düşünme canımEvet canım çarş arayacaklarmış 6 gibi. Neden öyle bilmiyorum. İnşallah güzel olur. Sen de benim dualarımdasın Allah razı olsun canım benim
Canım bende Aylin hanımdan randevu aldım ama hala kararsızım yarın belki arayıp değiştirebilirim farklı bir doktorla. Zaten birkaç merkezle daha görüşeceğim sonra karar vereceğim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Canım Semra hanımında olduğu bir randevu daha iyi olur senin için aslında ama başka bir doktorla başlayıp randevularından birine semra hanımı dahil edebilirsin.
Mesela, Ayşe hanımla başlarsın gittiğin gün 'yasemin hanım' var semra hanımın asistanı onunla görüşürsün durumu anlatırsın beni birde semra hanım görsün istiyorum tedavi sürem içinde diye o mutlaka bir gün ayarlar. hem aklın kalmaz hemde tedavini bekletmen gerekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?