Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Iyi aksamlar arkadaşlar, adetin 1.günü ve e2 degerim 6.11 , yarin icin randevu almıştım yumurta takibi için ama tahlil sonuclari yeni geldi , hemşire teline attim sabah görüp dönerler ama sanirim bu ay gelme diyecekler, sizce, fikri olan var mi

Adet döneminde verilen bu değer “Foliküler Faz” olarak bakılır ve değer aralığı çoğu lab için ortalama 12-233 aralığındadır . Bende 3. günü vermiştim . Benimde 31.4 çıkmıştı

Benim eşimde de var ama bir doktor ameliyat dedi özel haatane .araştırma hastanesi demedi mesela.guvenmek lazim
Aslında şöyle oldu ..
İlk eşim doktora gittiğinde hoca el ile muayene etmiş ve “sende varikosel yok” demiş . Eşimde “teknoloji diye bişey var ,eski sistemle iş mi yapılar” diyerek başka doktora gitti ve o da dopler ultrasyon istemiş , keza doktorda “bu şekilde tüp bebeğe başvurabilirsin fakat ameliyat şart , düzelme olur/olmaz garanti veremeyiz ama mevcutu koruman gerekiyor” diyerek bilgi vermiş . Bunun dışında eşimin testislerinde ki yumurtalıklar sol taraf yukarıda , sağ taraf ise aşağıda kalıyor ... Bu mesela gözle görünebilecek şüpheymiş ... Ben bi öngörüşme yapmam gerek anlaşılan ..

Valla benimde esim varikosel olmadan sperm sayısı daha coktu ameliyattan sonra sayısı düştü. Gerçi yücel bey yeterki olsun sayı önemli değil dedi. 43-50 milyon civarındayken suan 6-10 milyon civarında seyrediyor düşünün

Varikosel ameliyatından sonra düştü yani onu demek istedi

Bugün merkez ne kadar kalabalıktı . Hep böyle kalabalık mı? Benim de pzts semra hanımla ilk görüşmem var tahliler için gitmiştim .

Bugün merkez ne kadar kalabalıktı . Hep böyle kalabalık mı? Benim de pzts semra hanımla ilk görüşmem var tahliler için gitmiştim .
Bugun ben de ordaydim, daha kalabalik oldugu zamanlari gordum dogrusu o yuzden o kadar kalabalik gelmedi bana, iki hastalik sira bekledim sadece

kızlar dün tüp bebek tedavisine başladık cumartesi yine kontrolum var. yumurta toplama islemine kadar kaç kere çağırıyorlar
Aynı gün başlamışız tedaviye, ikimiz için de hayırlısı olsun Sayı kişiden kişiye ve tedavi sürecine göre değişiyor, benim geçen sefer asenkron büyüdü yumurtalar, 6 defa gittim hastaneye. Adetin 14. gününde OPU olmustum. Ondan önceki tedavimde 5 defa kontrole gitmişim, yine 14. günde OPU olmuş.

Embriyolarınız tek tüpte mi donduruldu ayrı ayrı tüp lerde mi. Bnm bütün embriyolarım tek tüpte dondurulmus bana sormadan

Bu sperm konusunda hız çok önemli olduğunu biliyorum o da biz de maalesef yok denecek kadar az oranda %15.Hatta belki düşmüş bile olabilir ilk tahlilinde %15’di daha sonra verdiği başka bir kurumda anlamadığım şekilde çıktı görsel paylaşayım sizinle (üniversite olan ilk verdiği)

Eklentiler

• image.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 37
  • image.webp
    57 KB · Görüntüleme: 36
Embriyolarınız tek tüpte mi donduruldu ayrı ayrı tüp lerde mi. Bnm bütün embriyolarım tek tüpte dondurulmus bana sormadan
Benim bir fikrim yok, hic de sormamistim bunu. Tek tupte olunca hep beraber mi cozdurulmeleri gerekiyor? Nereden ogrenebiliriz bu bilgiyi? Embriyoloji labini mi aramak lazim?

Evet hep beraber çözüyorlar laboratuvarı arayıp sorabilirsiniz
Embriyolojiyi arayip sordum, genetige gittikleri icin embriyolari tek tek donduruyorlarmis. Ama merkeze gidince tekrar sorucam bunu.
Cunku 9 donmus embriyonuz var dedi, biz 9 tane genetige gonderdik ama 3 saglikli embriyomuz vardi. Saglikli sagliksiz hepsi donuk halde bekliyor demekki imha etmemisler sagliksizlari

Sizinki nasil oldu oyle acaba? Kac taneydi? Coklu transfer yapilir diye cifter dondurmayi anlayabiliyorum ama sayi coksa ve ayni tupte dondurulduysa bunun bir aciklamasini yapmalilar

Bnm 6tane donduracaklar 3700 dondurma parası istediler ordan anladım tek tüpte dondurulmus olduklarını .sormadım ama gittiğimde soracam

Bnm 6tane donduracaklar 3700 dondurma parası istediler ordan anladım tek tüpte dondurulmus olduklarını .sormadım ama gittiğimde soracam
Bizden daha tahsil etmediler dondurma parasini ama ayni fiyati vermislerdi. Bence icin rahat olsun, endiselenme. Gidince soralim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…