Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde tek tüpte demişler eşime hatta çift transfer demisler anlamadım bende

Kontrole gttin bugün kist varmış. M hormon tahlili norml çıktı. İlaçlı transfer olacakmış Estrofemle bşladım. Kist sorun yaratmaz demi?

Kontrole gttin bugün kist varmış. M hormon tahlili norml çıktı. İlaçlı transfer olacakmış Estrofemle bşladım. Kist sorun yaratmaz demi?
Kist bende de cikti canim, kan tahlillerine gore problem mi degil mi karar veriyorlar zaten. Tahlillerin iyi ciktiysa problem yok bende neredeyse her ay cikiyor zaten, opu oncesi de cikmisti

Benimki naturel oluyor ve zamani henuz belli degil daha catlatma ignesini olmadim, folikulum 14 mm su an biraz daha buyuyunce catlatma ignesi olup 6 gun sonrasinda da transfer oluyor. Sanirim 10 gun icinde olur bir aksilik olmazsa
Bnm bugün 13 mmdi. Adetin 2. Günü çatlama iğnesi yazmamış doktor ama estrofem ve progestan 50 lik yazmış ilk defa kullanacam bakalım artk

Bnm bugün 13 mmdi. Adetin 2. Günü çatlama iğnesi yazmamış doktor ama estrofem ve progestan 50 lik yazmış ilk defa kullanacam bakalım artk
Ben de ilaclarin farkini pek bilmiyordum ama ilaclida catlatma ignesi olmuyormus, bugun hemsireden bilgi aldim. Hakkimizda hayirlisi olsun

hayırlı olsun ikimize de canım.. bakalım ben bugun ikinciye gittim pazartesi 3. kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…