Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok güzel Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin darısı başımıza birşey soracağım embiriyomun gelişim durumunu bilgilendirmek için hergün mü aradılar yoksa 3. Gün 5. Günde mi aradılar
1. gün 3.gün 4.gün ve 5. gün arıyorlar sadece 2. gün aramıyorlar

canım hemen bozma moralini birde memorialde murat beyden bilgi al oda dalında çok iyi bir hekim tek doktorla karar verme
İnş ..
bu durum çok sıkıntı olmasa da hakikaten can sıkıyor .. Murat Hocayla görüntülü görüşme sağlanıyor mu acaba ?

İnş ..
bu durum çok sıkıntı olmasa da hakikaten can sıkıyor .. Murat Hocayla görüntülü görüşme sağlanıyor mu acaba ?
inanın bu süreç çok zor hepimşz ayrı ayrı gerginiz daha önce hiç görüşme yaptınız mı memoraille eğer yaptıysanız yardımcı olurlar

20 de 7 olgun mu? Az ama en azından kaliteleri iyiyse bozma moralini. Neden böyle diye de sor

20 de 7 olgun mu? Az ama en azından kaliteleri iyiyse bozma moralini. Neden böyle diye de sor
Evet soracağım tekrar gittiğimde sol tüpümde genişleme çıkmıştı hsg de onu kapattıracağım gebeliğe engel olmasını istemiyorum Soner hocada gönül hocada net konuşmada bu sol tüpteki genişlemeyle ilgili

Ameliyat düzeltmiyor maalesef geri bile gidebiliyor

Bencede bir farklılık olmuş yumurta sayın fazla çünkü

Bencede bir farklılık olmuş yumurta sayın fazla çünkü
Bende anlamadım daha doğrusu biz yumurta toplama günü yaşadığımız olay yüzünden moral bozukluğuyla tam detaylı soramadık inşallah embriyolar 5. Güne giderse laboratuvar ve gönül hanımla görüşeceğim

Bazen geriden gelen yumurtalar inatla büyümek istemiyorlar .Bendede aynı durum yaşandı

Bulunduğumuz şehirdeki doktor , önce ameliyat diyor .. Tüp bebeğe de başlanabilir fakat bu sağlıklı olmamakla birlikte , kısırlık oluşur demiş eşime
Benim eşimde de var ama bir doktor ameliyat dedi özel haatane .araştırma hastanesi demedi mesela.guvenmek lazim

Endometriozis olduğunuzu nasıl anladınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…