Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ilk tedavimde düşük tehlikem olmuştu , hafif kanama gelmişti o zaman progestan iğne verdi doktorum bbelkiönlem amaçlı vermiştir.

Bende mozaik transfer oldum, süreç normal transferden farklı değil. Farklı bir işlem uygulanmıyor takip edilen protokolünüz nasılsa ilaçlı yada ilaçsız aynı şekilde ilerliyor

Kontrole gttin bugün kist varmış. M hormon tahlili norml çıktı. İlaçlı transfer olacakmış Estrofemle bşladım. Kist sorun yaratmaz demi?
Canım benim 3 tane büyük klomen kistim vardi tedavi sürecinde Semra hoca başlayalım dedi Günseli hoca bu ay başlamasak mi dedi Semra hoca kan sonucuna göre problem yaratmaz zaman kaybı olmasın dedi başladık 19 tane olgun yumurtam olmuştu adetle 2 tanesi erimisti 1 tanesi transferde kalmıştı yine kan tahlili yapildi problem olmamıştı benim transferimi sıfır ilaç natürel yapmışlardı eğer problem olduğunu düşünseler transferi ertelerler semra hoca riske attirmaz içini ferah tut

Son düzenleme:
Tşk ederm

Zaten Memorial da bir daha eşiniz test olacak 400tl idi. Perhizli gidin ne zaman gidecektiniz? Bizim hızda aman aman değil.Ama yücel bey ek tedaviye işleme gerek yok yeterli dedi. Olanla yapıyoruz tedavi bakalım ay heyecan yaptım zaten haziran 18-19 gibi başlayacak

Dün 2 tane 3. Gün embriyomuz donduruldu 2 tane de gelişimi yavaş embiriyomuz vardı bugün aramadılar dondurulacak kalite de olsa ararlardı demi bilgisi olan var mı bende aramadım benim aramam mı gerekliydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…