Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

inşallah canım ,inşallah güzel haber olur bizede,son günlere doğru heyecan artıyo
Sorma ya umut etsen ayrı etmesen ayrı... Nolursa olsun ıcıne senden bı parca konuluyo ve sen onun ıcın cana sarfedıyosun dua edıyorsun. Eşin bile senin gibi hissedemıyor cunku senın içinde o minik. Rabbım dualarımızı ınsallh kardılıksız bırakmasın

kesinlikle öyle canım o anki duygular çok başka , yaşamayan anlamıyo,inşallah güzel olur canım dualarımızdasın

kesinlikle öyle canım o anki duygular çok başka , yaşamayan anlamıyo,inşallah güzel olur canım dualarımızdasın
Cok sagolun canım benım sızlerde benım dualarımdasınız hepınız. Rabbım hepımızı sevındırsın inşallah tez zamanda.

Canim transfer sonra beklemek gerçekten değişik bir duygu insallah olumlu sonuç alirsin benim de kismetse haziranda ofis histeroskopi çekilecek temmuzda sanirim bi tanecik dondurulmuş var o konacak umarim guzel sonuçlar aliriz çünkü insan ister istemez umutlanip o havaya giriyor

Hayatım histeroskopi sonrası şansın çok daha artacak. 1 embriyo yeter de artar bile canım olacağı varsa olur. Ama olmassa da napalım yine deniycez yılmadan. Her yeni tedavi ilk tedavidir. İnşallah gerek kalmaz ama 2 ayda bir deneme yapsak yılda 5 deneme eder. Allah nasip ettiyse bu 5 denemede olma şansı çok çok yüksek olur. Tabi maddiyat da önemli ama denemeye devam edelim yılmayalım Rabbim nasip edecek hepimize de. Dualarım hep sizlerle

Eğer adetim ay atlamaz ise benim transferim de haziran a yani ramazan a geliyor. Heralde biz başlayacağız. . Çünkü eylül de de okul açılıyor . Nasip olurda hamile kalırsam okullarin açılmasına kritik zaman geçmiş olur inşallah.çünkü okul un ilk açıldığı günler çok stresli oluyorum ben

çok haklısınız benim ilk iki denememde 2.günü embriyosu transfer edildi ve sonuç negatif bu üçüncü denememde 4.günü embriyosu transfer edildi şuanda beklmedeyim ve ilk gündem 4.güne kadar 6embriyom vardı ve son gün sadece 2 tane kalmıştı buyuzddn öyle düşünmemek gerekir bir embriyo nekadar çok lab ortamında kalırsa okadar iyiidirr.

Valla bugun karın agrım vardı arada. Kasıkta hafıf batma cok nadır. Insallh bebegımın belırtılerıdır. Sende var mı belirti
bendede. aynı şekilde ara ara kasıklarımdan yan boşluğuma vuran bi ağrı oluyoo inşllhh dediğin gibidir bebişlerimizin belirtileridir

Hayırlı olsun transferin..inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…