Bugun 7. Gunum canım test gunum cumartesı cok heycan ıcındeyım ınsallh guzel seyler olurcanım 5. güne kadar tutnuyo diye biliyorum, geç tutunmada olabiliyomuş,kaç gün sonra belli olcak, az kaldı güzel habere inşallah
inşallah canım ,inşallah güzel haber olur bizede,son günlere doğru heyecan artıyoBugun 7. Gunum canım test gunum cumartesı cok heycan ıcındeyım ınsallh guzel seyler olur
Sorma ya umut etsen ayrı etmesen ayrı... Nolursa olsun ıcıne senden bı parca konuluyo ve sen onun ıcın cana sarfedıyosun dua edıyorsun. Eşin bile senin gibi hissedemıyor cunku senın içinde o minik. Rabbım dualarımızı ınsallh kardılıksız bırakmasıninşallah canım ,inşallah güzel haber olur bizede,son günlere doğru heyecan artıyo
kesinlikle öyle canım o anki duygular çok başka , yaşamayan anlamıyo,inşallah güzel olur canım dualarımızdasınSorma ya umut etsen ayrı etmesen ayrı... Nolursa olsun ıcıne senden bı parca konuluyo ve sen onun ıcın cana sarfedıyosun dua edıyorsun. Eşin bile senin gibi hissedemıyor cunku senın içinde o minik. Rabbım dualarımızı ınsallh kardılıksız bırakmasın
Cok sagolun canım benım sızlerde benım dualarımdasınız hepınız. Rabbım hepımızı sevındırsın inşallah tez zamanda.kesinlikle öyle canım o anki duygular çok başka , yaşamayan anlamıyo,inşallah güzel olur canım dualarımızdasın
Amin canım inşallah :)Bugun 7. Gunum canım test gunum cumartesı cok heycan ıcındeyım ınsallh guzel seyler olur
Hayatım histeroskopi sonrası şansın çok daha artacak. 1 embriyo yeter de artar bile canım olacağı varsa olur. Ama olmassa da napalım yine deniycez yılmadan. Her yeni tedavi ilk tedavidir. İnşallah gerek kalmaz ama 2 ayda bir deneme yapsak yılda 5 deneme eder. Allah nasip ettiyse bu 5 denemede olma şansı çok çok yüksek olur. Tabi maddiyat da önemli ama denemeye devam edelim yılmayalım Rabbim nasip edecek hepimize de. Dualarım hep sizlerleCanim transfer sonra beklemek gerçekten değişik bir duygu insallah olumlu sonuç alirsin benim de kismetse haziranda ofis histeroskopi çekilecek temmuzda sanirim bi tanecik dondurulmuş var o konacak umarim guzel sonuçlar aliriz çünkü insan ister istemez umutlanip o havaya giriyor
canım verecekleri cevap kesin olarak ilaçlardan diye diyecekler istersen bir ara sor benim doktorum da hande hanımdı ben bekleyeceğim biraz daha adet olacak gibi arad karın ağrılarım var ama gelen giden birşey yok bir ayların geçip transfer gününü bekliyorum sanki günler geçmiyor birde ramazan ayına denk geliyor son adet ama ramazanda yapmayı düşünmüyorum inşallah ramazan sonrası benim ve burdaki herkez için çifte bayram olur
inşallahh herkes için hayırlısı olurr.rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsınnValla sorduğum soruların cevaplarından genel olarak Şişli Memorial' deki bütün doktorlar iyi gibi geldi. inşallah hakkımızda en hayırlısı seçeriz.
çok haklısınız benim ilk iki denememde 2.günü embriyosu transfer edildi ve sonuç negatif bu üçüncü denememde 4.günü embriyosu transfer edildi şuanda beklmedeyim ve ilk gündem 4.güne kadar 6embriyom vardı ve son gün sadece 2 tane kalmıştı buyuzddn öyle düşünmemek gerekir bir embriyo nekadar çok lab ortamında kalırsa okadar iyiidirr.ne acelesin sen böyle kız 7 aylık mısın yoksa :))bırak gidebildikleri kadar gitsin bebişler.. hem 3.güne giden 5. günede gider diye bir kural yok..bazen durabiliyor gelişimleri..ha 3.gün tutmaz diye de bişey yok 2.gün embrosu bile tutabilir yani..sen takılma bunlara..drun gelişimine bakarak en doğru zamanda transfere karar verir rahat ol sen:)
peki hiçbişey hissediyomusunz bi belirti faln bnmde 6.günüm ptesi test yapcm inşllhh hayırlısıyla o güzel haberi alırızzBugun 7. Gunum canım test gunum cumartesı cok heycan ıcındeyım ınsallh guzel seyler olur
Valla bugun karın agrım vardı arada. Kasıkta hafıf batma cok nadır. Insallh bebegımın belırtılerıdır. Sende var mı belirtipeki hiçbişey hissediyomusunz bi belirti faln bnmde 6.günüm ptesi test yapcm inşllhh hayırlısıyla o güzel haberi alırızz
bendede. aynı şekilde ara ara kasıklarımdan yan boşluğuma vuran bi ağrı oluyoo inşllhh dediğin gibidir bebişlerimizin belirtileridirValla bugun karın agrım vardı arada. Kasıkta hafıf batma cok nadır. Insallh bebegımın belırtılerıdır. Sende var mı belirti
pardon ben 6.günüm yazmışım ama yanlış olmuş cuma transferim yapıldı 4.günüm oluyo dimiValla bugun karın agrım vardı arada. Kasıkta hafıf batma cok nadır. Insallh bebegımın belırtılerıdır. Sende var mı belirti
Benımde cars oldu transfer. Yapılan ılk gun sayılmıyomus sanırım bende yenı öğrendımpardon ben 6.günüm yazmışım ama yanlış olmuş cuma transferim yapıldı 4.günüm oluyo dimi
yaa evet öyleymiş ben hep sayıyodum.Benımde cars oldu transfer. Yapılan ılk gun sayılmıyomus sanırım bende yenı öğrendım
Bende 6. Gunummuş benımde cumartesı allah nasıp ederse test gunumyaa evet öyleymiş ben hep sayıyodum.
çok haklısınız benim ilk iki denememde 2.günü embriyosu transfer edildi ve sonuç negatif bu üçüncü denememde 4.günü embriyosu transfer edildi şuanda beklmedeyim ve ilk gündem 4.güne kadar 6embriyom vardı ve son gün sadece 2 tane kalmıştı buyuzddn öyle düşünmemek gerekir bir embriyo nekadar çok lab ortamında kalırsa okadar iyiidirr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?