Valla sorduğum soruların cevaplarından genel olarak Şişli Memorial' deki bütün doktorlar iyi gibi geldi. inşallah hakkımızda en hayırlısı seçeriz.bende semra hanımı çok istemiştim ama aynı şekilde randevuları hep doluydu bende şansımı banu hocada kullaandımm ve çok memnun kaldım iyiki ona gitmişim.gözün kapalı banu hocaya gidebilirsin benim tedavim bitti transferimin 4.günümdeyim şimdi test günümü bekliyorum
İnşallah senin için de en hayırlısı olur canım bebeğini kucağına almayı Allah nasip etsin Derya.Valla sorduğum soruların cevaplarından genel olarak Şişli Memorial' deki bütün doktorlar iyi gibi geldi. inşallah hakkımızda en hayırlısı seçeriz.
İnşallh canım içinde hiç olumsuzluk yok bebeklerım savasıyo bana tutunmak ıcın rabbım bayırlısını nasıp etsın ınsallh hıc bırımızı umutsuzlukla cocuksuzlukla terbıye etmesın ınsallahÇok doğru diyorsun canım 3 müş 5 miş Allah ol dediyse olur nasipte varsa olur inşallah. Allah hepimize nasip etsin, Allah razı olsun siz de benim dualarımdasınız bjk ile . ilk güzel haberi sen vericeksin inşallah
Arkadaslar ya bugun 7. Gunum bebeklerım kac gune tutunuyo bılgınjz var mı?canım günlerine hiç takılma, 2. gün embriyosu olup tutanlar var, 5. gün olup olmayan,benim 5. gün ve AA kalitedeydi kimyasal oldu ,o yüzden hiç olumsuz düşünme canım
Onları. Aramasını bekleme canım sen :) memorıelde degılmı senınde hergun 11 den sonra aradım ben:)Evet canım çarş arayacaklarmış 6 gibi. Neden öyle bilmiyorum. İnşallah güzel olur. Sen de benim dualarımdasın Allah razı olsun canım benim
Yok hayatım memorial değil benim:) dün 14:00 de işlem yapıldı. 26 saat sonra dölleniyormuş yani bugün akşama doğru döllenirler inşallah. Yani öyle okudum bugün belli olmaz dediklerini destekliyor.Onları. Aramasını bekleme canım sen :) memorıelde degılmı senınde hergun 11 den sonra aradım ben:)
Günaydın canım tabiiki okuyoruz zaten tüm forumdaki ve bebek isteyen herkes içinGünaydın herkese dua okurken beni de sayabilirsiniz ben de hem kendim icin hepimiz icin seve seve okumak isterim
yumurta toplandı canım,transfer yapilamadi çünkü ohss riskim oluştu :'( haziran da inşallah transferim
Maalesef kızlar hamile olma gibi bir olasılığim çok yok çünkü iki tüpüm de bağlandı :'(
Şimdi geldik eve canım. 8 yumurta toplanmış. Çarşamba günü bilgi vericez dediler yarını beklemeyin hersey çarş günü netleşir dediler. Hayırlısıyla inş embriyo oluşur
Artık böyle dua ediorum canım amin diyelim. Bu arada birşey soracağım size. Embriyoların 3. Gününde iki embriyo transfer etseler daha iyi değilmi? Blastokist yani 5. Güne kadar yaşayacağı zaten malum. Belki de dışarda olduğu için yaşayamıyorlar. Bilmiyorum ama 5 gün beklemek çok stresli. Hemen koysalar iyi kalitelileri keşke
Canım doğru diyorsun pko çok yumurta oluyor ama bence önemli olan çok yumurta yerine kaliteli olsunlar yumurtaların sayısı bence çok önemli değil 17 döllenen yumurtamdan 5.güne sadece 7 tane kaldı 4.güne giderken 12 yumurta vardı birde arkadan gelenler sabah aradığımda 6 tane yumurtanın dondurulduğu birde arkadan gelen 4 taneden bir tanesi donduruldu toplam 7 tane bir kaliteleri farklı bence önemli olan çok yumurta değil belki senin toplanan yumurtaların çok kalitelidir ve sonuna kadar iyi gider rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dün akşam bir anda umutsuzluğa kapıldım sanki hiç çocuğum olmayacak diye rüyamda bir erkek bir kız çocuğu gördüm çok güzel çocuklardı rabbim bu ayların hürmetin inşallah en kısa zaman bizlere bu duyguyu tattırsınİnşallah canım benim çok doğru söylüyorsun. Ben pko luyum o yüzden daha çok yumurta bekliyodum belkide ama dediğin gibi buna bin şükür canım. İnşallah kalitesi de iyidir ve kaliteli embriyolar oluşur. Sonuç hayırlı, sağlıklı evlatlar olsun da isterse 3. Kalite embriyo olsun:) bu ay Allahımın ol dediği yavruların ana babası olmak nasip olur bize inşallah
ya canım benimde geçti bir yerde okumuştum ilaçların etkisi oluyormuş benim transferim olmadı ohss olabilirim diye ama opudan 2 gün sonra adet oldum ama bu ay geçikti 5 gün oldu ama halen bir şey yok pko var diyorum acaba ondanmı bilmiyorumYa kızlar benim adet günüm geçti. Tüp bebek tedavisi sonrası ilaçlardan böyle gecikme olabilir mi ya?..
Adet söktürücü içsem zararı olur mu sizce ?..
Aminn canım çok sağol içimi rahatlattın. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişler olurlar. Senin transferin ne zaman tatlım?? Allah hepimize hayırlı evlatlar nssip etsin inşşCanım doğru diyorsun pko çok yumurta oluyor ama bence önemli olan çok yumurta yerine kaliteli olsunlar yumurtaların sayısı bence çok önemli değil 17 döllenen yumurtamdan 5.güne sadece 7 tane kaldı 4.güne giderken 12 yumurta vardı birde arkadan gelenler sabah aradığımda 6 tane yumurtanın dondurulduğu birde arkadan gelen 4 taneden bir tanesi donduruldu toplam 7 tane bir kaliteleri farklı bence önemli olan çok yumurta değil belki senin toplanan yumurtaların çok kalitelidir ve sonuna kadar iyi gider rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dün akşam bir anda umutsuzluğa kapıldım sanki hiç çocuğum olmayacak diye rüyamda bir erkek bir kız çocuğu gördüm çok güzel çocuklardı rabbim bu ayların hürmetin inşallah en kısa zaman bizlere bu duyguyu tattırsın
Hehe evet canım var bende bi panik acelecilik :)) ama 3. Gün gelişimi duran embriyo belki de rahimde olsa gelişimi devam edecek. Okuduğum makaleler bunun bilinemediğini söylüyor. Hala bir belirsizlikmiş. O yüzden sanırım yumurta az ise 3. Güne gidebilen transferi yapıyorlar 5. Güne gelmesini bekleyerek riske atmıyorlar. Ben aradım merkezi ama bgn kapalı gibi 19 mayıstan dolayı sanırım. Telefonlar açılmıyot. Yarını beklicem inşallah güzel haberler duyarız hepimiz dene acelesin sen böyle kız 7 aylık mısın yoksa :))bırak gidebildikleri kadar gitsin bebişler.. hem 3.güne giden 5. günede gider diye bir kural yok..bazen durabiliyor gelişimleri..ha 3.gün tutmaz diye de bişey yok 2.gün embrosu bile tutabilir yani..sen takılma bunlara..drun gelişimine bakarak en doğru zamanda transfere karar verir rahat ol sen:)
benim haziranda ama ben ramazan sonrası transfer yapacağım kısmet hayırlısı artıkkkAminn canım çok sağol içimi rahatlattın. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişler olurlar. Senin transferin ne zaman tatlım?? Allah hepimize hayırlı evlatlar nssip etsin inşş
Aaaa tüpler bağlı iken doğal yolla hamilelik olur ki?...Valla ben tüpleri bağlıyken gebe kalanı da tanıyorum:)oolmaz diye bir şey yok yani hayırlısı hakkında
Aynen canım bende yumurta toplama olduktan transferin iptaline karar verildikten sonra adet Oldum geçen ay,ama bu ay hala olmadım 10 gün geçti nerdeyse ,ayşe hocaya sorsam mi ki acep?..ya canım benimde geçti bir yerde okumuştum ilaçların etkisi oluyormuş benim transferim olmadı ohss olabilirim diye ama opudan 2 gün sonra adet oldum ama bu ay geçikti 5 gün oldu ama halen bir şey yok pko var diyorum acaba ondanmı bilmiyorum
canım verecekleri cevap kesin olarak ilaçlardan diye diyecekler istersen bir ara sor benim doktorum da hande hanımdı ben bekleyeceğim biraz daha adet olacak gibi arad karın ağrılarım var ama gelen giden birşey yok bir ayların geçip transfer gününü bekliyorum sanki günler geçmiyor birde ramazan ayına denk geliyor son adet ama ramazanda yapmayı düşünmüyorum inşallah ramazan sonrası benim ve burdaki herkez için çifte bayram olurAaaa tüpler bağlı iken doğal yolla hamilelik olur ki?...
Aynen canım bende yumurta toplama olduktan transferin iptaline karar verildikten sonra adet Oldum geçen ay,ama bu ay hala olmadım 10 gün geçti nerdeyse ,ayşe hocaya sorsam mi ki acep?..
canım 5. güne kadar tutnuyo diye biliyorum, geç tutunmada olabiliyomuş,kaç gün sonra belli olcak, az kaldı güzel habere inşallahArkadaslar ya bugun 7. Gunum bebeklerım kac gune tutunuyo bılgınjz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?