Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Valla sorduğum soruların cevaplarından genel olarak Şişli Memorial' deki bütün doktorlar iyi gibi geldi. inşallah hakkımızda en hayırlısı seçeriz.

Valla sorduğum soruların cevaplarından genel olarak Şişli Memorial' deki bütün doktorlar iyi gibi geldi. inşallah hakkımızda en hayırlısı seçeriz.
İnşallah senin için de en hayırlısı olur canım bebeğini kucağına almayı Allah nasip etsin Derya.

İnşallh canım içinde hiç olumsuzluk yok bebeklerım savasıyo bana tutunmak ıcın rabbım bayırlısını nasıp etsın ınsallh hıc bırımızı umutsuzlukla cocuksuzlukla terbıye etmesın ınsallah

canım günlerine hiç takılma, 2. gün embriyosu olup tutanlar var, 5. gün olup olmayan,benim 5. gün ve AA kalitedeydi kimyasal oldu ,o yüzden hiç olumsuz düşünme canım
Arkadaslar ya bugun 7. Gunum bebeklerım kac gune tutunuyo bılgınjz var mı?

Onları. Aramasını bekleme canım sen :) memorıelde degılmı senınde hergun 11 den sonra aradım ben:)
Yok hayatım memorial değil benim:) dün 14:00 de işlem yapıldı. 26 saat sonra dölleniyormuş yani bugün akşama doğru döllenirler inşallah. Yani öyle okudum bugün belli olmaz dediklerini destekliyor.

Valla ben tüpleri bağlıyken gebe kalanı da tanıyorum:)oolmaz diye bir şey yok yani hayırlısı hakkında

ne acelesin sen böyle kız 7 aylık mısın yoksa :))bırak gidebildikleri kadar gitsin bebişler.. hem 3.güne giden 5. günede gider diye bir kural yok..bazen durabiliyor gelişimleri..ha 3.gün tutmaz diye de bişey yok 2.gün embrosu bile tutabilir yani..sen takılma bunlara..drun gelişimine bakarak en doğru zamanda transfere karar verir rahat ol sen:)

Canım doğru diyorsun pko çok yumurta oluyor ama bence önemli olan çok yumurta yerine kaliteli olsunlar yumurtaların sayısı bence çok önemli değil 17 döllenen yumurtamdan 5.güne sadece 7 tane kaldı 4.güne giderken 12 yumurta vardı birde arkadan gelenler sabah aradığımda 6 tane yumurtanın dondurulduğu birde arkadan gelen 4 taneden bir tanesi donduruldu toplam 7 tane bir kaliteleri farklı bence önemli olan çok yumurta değil belki senin toplanan yumurtaların çok kalitelidir ve sonuna kadar iyi gider rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dün akşam bir anda umutsuzluğa kapıldım sanki hiç çocuğum olmayacak diye rüyamda bir erkek bir kız çocuğu gördüm çok güzel çocuklardı rabbim bu ayların hürmetin inşallah en kısa zaman bizlere bu duyguyu tattırsın

Ya kızlar benim adet günüm geçti. Tüp bebek tedavisi sonrası ilaçlardan böyle gecikme olabilir mi ya?..
Adet söktürücü içsem zararı olur mu sizce ?..
ya canım benimde geçti bir yerde okumuştum ilaçların etkisi oluyormuş benim transferim olmadı ohss olabilirim diye ama opudan 2 gün sonra adet oldum ama bu ay geçikti 5 gün oldu ama halen bir şey yok pko var diyorum acaba ondanmı bilmiyorum

Aminn canım çok sağol içimi rahatlattın. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişler olurlar. Senin transferin ne zaman tatlım?? Allah hepimize hayırlı evlatlar nssip etsin inşş

Hehe evet canım var bende bi panik acelecilik :)) ama 3. Gün gelişimi duran embriyo belki de rahimde olsa gelişimi devam edecek. Okuduğum makaleler bunun bilinemediğini söylüyor. Hala bir belirsizlikmiş. O yüzden sanırım yumurta az ise 3. Güne gidebilen transferi yapıyorlar 5. Güne gelmesini bekleyerek riske atmıyorlar. Ben aradım merkezi ama bgn kapalı gibi 19 mayıstan dolayı sanırım. Telefonlar açılmıyot. Yarını beklicem inşallah güzel haberler duyarız hepimiz de

Valla ben tüpleri bağlıyken gebe kalanı da tanıyorum:)oolmaz diye bir şey yok yani hayırlısı hakkında
Aaaa tüpler bağlı iken doğal yolla hamilelik olur ki?...
Aynen canım bende yumurta toplama olduktan transferin iptaline karar verildikten sonra adet Oldum geçen ay,ama bu ay hala olmadım 10 gün geçti nerdeyse ,ayşe hocaya sorsam mi ki acep?..

canım verecekleri cevap kesin olarak ilaçlardan diye diyecekler istersen bir ara sor benim doktorum da hande hanımdı ben bekleyeceğim biraz daha adet olacak gibi arad karın ağrılarım var ama gelen giden birşey yok bir ayların geçip transfer gününü bekliyorum sanki günler geçmiyor birde ramazan ayına denk geliyor son adet ama ramazanda yapmayı düşünmüyorum inşallah ramazan sonrası benim ve burdaki herkez için çifte bayram olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…