Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım peki 4 tedavinde tüp bebek miydi? Sanırım son tedavide hamile kaldın Ayşe hanım ile peki daha önceki tedavilerini kim yapmıştı?

Evet dördü de tüpbebekti. Bizde şiddetli erkek infertilitesi var. Eşimde sperm hem çok az hem de olanlar cansızlar. Aslında benim durumum şöyle ilk tedavimde hamile kaldım ve Allah bağışlasın 6.5 yaşında bir oğlum var. Son 4 yıldır da onun bir kardeşi olsun diye uğraşıyoruz. 2. ve 3. tedavilerim negatif oldu. Peşini bırakacaktım fakat 3. tedavimi yapan Nur hanım sağolsun beni ikna etti. 4.ye niyetlendik. Bebeklerimiz inşallah bu tedavimizle gelirler. 15 haftalık hamileyim, Allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin. Hem bana hem de evlat hasretiyle yanan herkese.

1. ve2. tedavimi Hale hanım ile yapmıştım ve doktorluğuna bir eleştiri yapamam. Sonra hastaneden ayrıldı. 3. tedavimi Nur hanım yaptı. Ondan da çok çok memnundum. Hastanede olsaydı onu tercih edecektim büyük ihtimalle yine. O da hastaneden ayrıldı. En son Ayşe hanım ile oldum tedavimi. İyi ki doktorum o olmuş, onun vesilesi ile şimdi bebeklerime hamileyim.

Yok hayatım memorial değil benim:) dün 14:00 de işlem yapıldı. 26 saat sonra dölleniyormuş yani bugün akşama doğru döllenirler inşallah. Yani öyle okudum bugün belli olmaz dediklerini destekliyor.
CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH EN İYİ EN KALİTELİ TUTUNACAK YUMURTA TRANSFER OLUR İNŞALLAH SEN NERDE YEPTIRDIN

Bugun 7. Gunum canım test gunum cumartesı cok heycan ıcındeyım ınsallh guzel seyler olur

CANIM HAYIRLI OLSUN UMARIM TUTUNMUŞTUR ÇOK HEYECANLI

Zehra hanima nasıl ulasavilirim arkadaşlar. Telefon numarasını bilen var mi

CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH EN İYİ EN KALİTELİ TUTUNACAK YUMURTA TRANSFER OLUR İNŞALLAH SEN NERDE YEPTIRDIN

CANIM HAYIRLI OLSUN UMARIM TUTUNMUŞTUR ÇOK HEYECANLI
Canım ben Aytuğ Kolankaya ile Jinemed Kalamış da yaptıracağım nasip olursa. Yumurtalardan hala haber yok. Öğleden sonra belli olacak dün tatilmiş bugün de kontrol varmış şu an öğlen arayabilirsnz dediler. İnşallah döllenmiştir canlarım ya dua edin. Şu an opu olalı 44 saat oldu. Hakkımızda hayırlısı inşallah

EDİYORUZ ETMEZMİYİZ DÜN ŞABAN AYININ İLK GÜNÜYDÜ DEDİM RABBİM TÜM EVLAT İSTEYEN HEPİMİZE HAYIRLISI İSE NASİP ETSİN BİZ YİNE HAYIRLISINI İSTİYORUZ RABBİM SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN

Amin canım benim Allah razı olsun. Dediğin gibi hayırlısıyla nasip etsin Rabbim hepimize inşallah. Siz de benim dualarımdasınız inşallah teker teker güzel haberler vereceğimz günleri de görürüz

ARKADAŞLAR MERHABA. 20 GÜNDÜR GLİFOR KULLANIYORUM HANDE HANIM YAZMIŞTI. AYNI ANDA DA TARLUSOL KULLANDIM ADET OLMAK İÇİN. TARLUSOL CUMA GÜNÜ BİTTİ AMA HENÜZ ADET OLMADIM. ACABA GLİFOR ADETİ KESİYOR MU. HANDE HANIM AYNI ANDA KULLANABİLİRSİN DEMİŞTİ. LÜTFEN YARDIM EDİN

Canım 1 hafta sürebiliyor hatta 10 gün. Bikaç gün daha bekle adetin gelir bence. Glifor bende öyle bi etki yaratmadı ama benim de tarlusaldan sonra 10. Günde olmuştu adetim

Canım ben 1 sene kullandım glifor hiç öyle bir etkisi olmadı düzenli adet gördüm bence biraz bekle

arkadaşlar merhaba ben aranıza erzurumdan katılıyorum .32 yaşında ve başarısız 2 aşılam ve 2 tüp bebek geçirmiş biri olarak aranıza katılıyorum ve konulan tanı sebepsiz infertilite.ama yapılan bütün tedavilerimde erzurumda oldu.şimdi yıkılmadım ayaktayım tesellisiyle başka ve gerçekten işinde iyi bir merkeze güzel ve detaylı bi şekilde muayene olup yönlendirilmek istiyorum.şişli memoriali çok duydum sizce orayla görüşsem mi.ve şunu da sormak istiyorum iki tüp bebek arasında ne kadar ara veriyorlar bilgisi olan var mı arkadaşlar.dr semra hanım da düşünüyoruz bu arada...

Canım Allah yardımcın olsun memorial çok iyi bir tercih olur için rahat olsun. Semra hanım ve ekibi harika diye duyuyıruz hep. Semra hanımla görüşmek için randevu alın bence. Erzurumdan geleceğinizi de söyleyin. Çok güzel olacak için ferah olsun moralin yüksek olsun. 2 adet sonra diğer tedaviye geçtiklerini duymuştum ama telefonda onu da sorun asistanlara. Hatta memorial ekibine internetten mail atmıştım hande hanım geri dönmüştü. Çok ilgililer iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Allah tez zamanda ve hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallah

mutlaka bir kere denemen gereken bir hastane ve ekip canım. Allah yardımcın olsun tez zamanda evlat nasip etsin inşallah

OTE="01inci, post: 41044700, member: 276314"]mutlaka bir kere denemen gereken bir hastane ve ekip canım. Allah yardımcın olsun tez zamanda evlat nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Allah razı olsun canım aminnnn inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sıyla versin inşallah

merhaba kızlar bu gun semra hanıma gıttık
tahlıllerımıze baktılar yanlız benım rahım fılmım hem eskı hemde eskı yontemle cekılmıs
yarın randevum var rahım fılmı ıcın
bırde kanımda pıhtılasma var mı dıye test ıstedı
memorıal de 3600*3800 arası dedıler
bu testı daha uygun fıyata nerede yaptırabılırım
devamlı nete gıremıyorum bu testı yaptırıp 1 hafta ıcınde sonuclarını almam lazımmıs
transferden onceye yetıssın dıye
sımdıden cok tesekkurler kızlar

Devlette falan yapmazlar mıkı canım bıraz uzun suruyormus sonucu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…