Cnm ya belkide bunu duyacaktimHayir olsun insallah ,bebislerin habercisi olsunbugun Yucel hoca lacivert kiyafet giymisti
insallah denk geliriz tedavi surecimizde
Bebislere odaklan pozitife son kac gün kaldiCnm ya belkide bunu duyacaktim
Aminn canim insallah hepimizeben hiç araştırmamıştım aslında etki eder mi etmez mi diye ama devam ettim. siz yine de doktora sorun isterseniz. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
ben ayrıyetten omega 3 kullandım ocean plus marka. internetten cok araştırdım koenzim q10 cok önemli. takviyesini almadım ama hangi besinlerde varsa yemeye calıstım. yani bence etkisinin olduğunu düşünüyorum ben ama sen yine sormadan kullanma canım gönlün nasıl isterseAminn canim insallah hepimizePazartesi soryim ona gore kullanmaya devam edyim gerci memorilda doktorlar takviyelere inanmiyor
evet canım. 22 embriyonun 20 si gününde gayet iyi dedi, iki tanesi biraz geriden geliyor dedi. pgt için arayacaklar yarın.. 10 adet yollamayı düşünüyoruz. ama kalanlar nolacak fikrim yok. maddi imkan sınırlı. kalanları dondursam tekrar pgt yollayamıcam. pgt yapılamayan embriyo da transfer edilmeyecekR Rosang
eluard
R rededa
Kızlar, transferinizin 4. gününde kendinizi nasıl hissediyorsunuz bakalım,duygular ne alemde ?
N Nesliist
Sen nasılsın cnm , 2 günlük anne ?
pucky06
Embriyoların kalitesiyle ilgili son gelişme var mı ,yarın 5. gün oluyor sanırım ?
Nameless Warrior
Canım bugün senin namına çekebildiğim kadar "Ya Varis" çektim . İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz ,gönlünden geçene kavuşman dileğiyle Allahın izniyle
Guney_
Ne güzel bir günde Bismillah demişsiniz tedaviye. İnşallah bu son olur da ,geride döktüğünüz gözyaşlarınız bu sefer sevinçten olur .Su gibi akıp geçsin zaman size de
Hepinizi heyecanla takip etmeye çalışıyorum , adınızı bilmesem de canı gönülden herbirinize dua ediyorum .Ben henüz bu yola çıkamadım ama birgün bende sizin geçtiğiniz yolları tecrübe ederek ,desteklerinizi bekleyeceğim .
10 adet embriyo pgt 'si bugünkü kurla 25.000 tl yapar , vay canınaevet canım. 22 embriyonun 20 si gününde gayet iyi dedi, iki tanesi biraz geriden geliyor dedi. pgt için arayacaklar yarın.. 10 adet yollamayı düşünüyoruz. ama kalanlar nolacak fikrim yok. maddi imkan sınırlı. kalanları dondursam tekrar pgt yollayamıcam. pgt yapılamayan embriyo da transfer edilmeyecek
aynen canım biz beş sene önce malesef 30 yumurtadan orta kalitede 3 embriyo cıktı ve saglıksız geldi. beş sene sonra hazır hissettim kendimi.. sorunumuzun pgt olduğunu düşünüyorduk ama yücel bey sanmıyorum dedi. zaten kalitesiz yollamıssınız dedi. ama mecburen yollucaz soru isareti kalmasın diye dedi. ben simdi 20 embriyodan 3-5 tane yollarsam kendime yazık etmis gibi hissederim10 adet embriyo pgt 'si bugünkü kurla 25.000 tl yapar , vay canına
Havuz mevzusu vardı sanırım 18 i döllenmişti ,8 i havuza konulmuştu demi ? Net durumu bilmemekle beraber olayı tam da anlayamamıştım gerçi
havuza 8 konmustu önce 2 iyi gidiyo dendi ama bugun 6 sı gününde gidiyormus. yani hepsi aynı anda döllenmediği için her geçen gün benım sayı arttı10 adet embriyo pgt 'si bugünkü kurla 25.000 tl yapar , vay canına
Havuz mevzusu vardı sanırım 18 i döllenmişti ,8 i havuza konulmuştu demi ? Net durumu bilmemekle beraber olayı tam da anlayamamıştım gerçi
Benim daha transfere var cnm transfer olmadım donmuslarin hayali ile yaşıyorumBebislere odaklan pozitife son kac gün kaldiBana cok tutuk geldi hic konusasi yoktu normalde de oyle mi yoksa bugün modu mu dusuktu acaba
Sonuç olarak 35 yumurtadan ,22 embriyo oluştuysa ve sen 10 taneyi pgt ye göndereceksen ooooo göbek atmalıkhavuza 8 konmustu önce 2 iyi gidiyo dendi ama bugun 6 sı gününde gidiyormus. yani hepsi aynı anda döllenmediği için her geçen gün benım sayı arttı18 di 20 oldu sonra da 22. Rabbim bir daha yaşatmasın ben bu süreçten cok yoruldum ilaç kullanma, yumurta toplama islemini üç kere yasadım. en cokta çatallara cıkmak artık pskolojimi bozdu
inşallah canım hepimiz teker teker güzel haberleri veririz burada Allah’ın izniyleSonuç olarak 35 yumurtadan ,22 embriyo oluştuysa ve sen 10 taneyi pgt ye göndereceksen ooooo göbek atmalık
İnşallah pgt den de hayırlı haberler alırsın.
Hiç denememiş biri olarak duyguların çok kıymetli ...
Bende yeni tedaviye başladım.ben tedavideyken arı sütü hergün bir çay kaşığı aç karna, hayıt otu tohumuyla çay, deve dikeniyle bir bardak demleyerek çay yaptım. daha önceki tüp bebek tedavilerimde 30 larda yumurta toplanırken 3 tane beşinci güne cıkıyordu. bu sefer bunları denedim ve saglıklı beslendim şuan embriyoların dördüncü gününde 35 yumurtadan 20 embriyo da gününde ilerliyor. yanlış yönlendirmek istemem tedavi sürecinde iyi midir kötü müdür ama ben kendi isteğimle iyi olacağına güvendim ve bunların kesinlikle bir yararı oldugunu düşünüyorym
O değişiyo canım bagzen 10 gun bağzen bi hafta bagzen 15 günpgt den kaç gün sonra geliyor sonuç arkadaslar tecrübesi olan var mı?
Ya canımsın nasılda takip etmiş hepimizi iyiyim şükür biraz belim ağrıyor ama sürekli hareket halinde oldugumdan sanırım. Hepimize dualar ettin Allah da senin dualarını kabul etsin canım benimR Rosang
eluard
R rededa
Kızlar, transferinizin 4. gününde kendinizi nasıl hissediyorsunuz bakalım,duygular ne alemde ?
N Nesliist
pucky06
Embriyoların kalitesiyle ilgili son gelişme var mı ,yarın 5. gün oluyor sanırım ?
Nameless Warrior
Canım bugün senin namına çekebildiğim kadar "Ya Varis" çektim . İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz ,gönlünden geçene kavuşman dileğiyle Allahın izniyle
Guney_
Ne güzel bir günde Bismillah demişsiniz tedaviye. İnşallah bu son olur da ,geride döktüğünüz gözyaşlarınız bu sefer sevinçten olur .Su gibi akıp geçsin zaman size de
Hepinizi heyecanla takip etmeye çalışıyorum , adınızı bilmesem de canı gönülden herbirinize dua ediyorum .Ben henüz bu yola çıkamadım ama birgün bende sizin geçtiğiniz yolları tecrübe ederek ,desteklerinizi bekleyeceğim .
Canimm, senin oldugun asama benim en heyecan duydugum asamaydievet canım. 22 embriyonun 20 si gününde gayet iyi dedi, iki tanesi biraz geriden geliyor dedi. pgt için arayacaklar yarın.. 10 adet yollamayı düşünüyoruz. ama kalanlar nolacak fikrim yok. maddi imkan sınırlı. kalanları dondursam tekrar pgt yollayamıcam. pgt yapılamayan embriyo da transfer edilmeyecek
Cigdemcim hicbir sey hissetmiyorumR Rosang
eluard
R rededa
N Nesliist
pucky06
Nameless Warrior
Guney_
aa tamam canım bir sorayım onu.. valla ya telefon bekliyorum simdi rüyamda da 7 adet pgt yollanacak diye söylüyorlardıCanimm, senin oldugun asama benim en heyecan duydugum asamaydien cok bu pgt ye gidecek embriyolarin haberini bekleeken heyecanlanmistim cunku pgt icin tup bebek yaptirdik.
Sayimiz da ayni, ben de 4 gune 20 embriyoyla girmistim ama 5. gun pgt ye uygun 7 adet vardi, sonra 6. gun iki tane daha eklendi, oldu 9cook uzulmustum sayim dustu diye ama saglik olsun simdi seninkini merakla bekliyorum, insallah cok buyuk bir bolumu 5. gunu supee kaliteyle tamamlar ve pgt ye giderler.
Pgt yaptirmayacaklarindan da biyopsi aldirip dondurabilirsin, sonra gerekirse pgt yaparlar belki, onu bi sorsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?