Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tamam canım çokkk tesekkurler yardımcı olduğun için

Kizlar bugun gonal-f igneye menogon igne eklendi , baskilamadan dolayi tum yumurtalar ayni cevabi vermedigi icinmis, uzun protokol uyguluyoruz.

Bugun 4.gunumdeyim toplantilarindan sonra doz icin bilgi gelecek. Sizin gonalf dozunuz kac?
Benim de bugün 4.gunum ama beni çarşamba çağırdılar.
Gonalf...250 kullanıyorum suan.
Ama öncesinde kullandığım gonapeptyl benim tahminimce biraz fazla baskiladi yumurtlari.
Insallah öyle yada böyle sağlıklı güzel bol embriyomuz olur hepimizin ve sağlıklı güzel bebeklerimiz olur hayırlısıyla

Şişli memorialde ön görüşme için sperm testini illa merkezlerinde mi yapmak gerek? Biz bahçecide yaptırmıştık. Kabul etmezler mi?oranın laboratuarı da iyi
Bizden ısrarla burada yaptırın diye istediler ama yaptırmadık sorun olmadı, öyle girdik transfere. Eşimin önceki hastaneden sonuçları iyiydi ve yakın tarihliydi açıkçası tekrar para vermek istemedik zaten her şey para.

aminn insallah

Arkadaslar transferden sonra ilk adetim
8 gundur ne adetim bitti nede belimin karnımın agrisi gecti
Transferden sonra boyle mi oluyo yoksa baska bi sorun mu var acaba
Bilgisi olan varmı

Bu arada siz hiç ilave takviye vs aliyormusunuz ,vitamin veya bitkisel recetelr vs?
Ari sütü kullaniyorum , omega, folat selenyum koenzim q10, d vitamini de kullandim ama bitince yeniden almadim. Zeytinyagli incir yapmistim bir kac hafta fakat prolaktini yuksetiyormus diye ogrenince biraktim saglikli beslenmeye dikkat ediyorum sigarayi biraktim, bir tek kahvemi birakamadim her gun bir fincan iciyorum fincan küçüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…