tamam canım çokkk tesekkurler yardımcı olduğun içinSana oda tahsis ediyorlar ama operasyon sonrasi birkac saat dinlenip cikiyorsun, gece kalmali degil. Oncesinde anestezi icin bazi kan tahlilleri isttiyorlar ama bunlar da pakete dahil. İlac olarak tam hatirlayamadim, yanlis yonlendirmiyim ilac yok diye.. ama en fazla antibiyotik ya vardi ya yoktu, oyle pahali ilaclar yok yani5600 disinda verecegin ucret covid testleri ucreti olacak, onu da tabii nerede yaptirdigina bagli, devlette bedavaymis.
Rica ederimnim, gecmis olsun simdiden. Embriyo haberlerin geldi mi, kac tane gitti pgt yetamam canım çokkk tesekkurler yardımcı olduğun için
10 yollaycaktık fakat 11 tane uygun var dediler. muhasebe de sağolsun baya indirim yaptı 11 adet dün yolladık bakalımRica ederimnim, gecmis olsun simdiden. Embriyo haberlerin geldi mi, kac tane gitti pgt ye
Masallah10 yollaycaktık fakat 11 tane uygun var dediler. muhasebe de sağolsun baya indirim yaptı 11 adet dün yolladık bakalım
Masallah10 yollaycaktık fakat 11 tane uygun var dediler. muhasebe de sağolsun baya indirim yaptı 11 adet dün yolladık bakalım
Masallahsaglikli haberlerini de heyecanla bekliyoruz
Masallahcok guzel bir sayida saglikli geri donecekler insallah
Sizin kaçıncı gününüzde ilave iğne başlattılar?Kizlar bugun gonal-f igneye menogon igne eklendi , baskilamadan dolayi tum yumurtalar ayni cevabi vermedigi icinmis, uzun protokol uyguluyoruz.
Bugun 4.gunumdeyim toplantilarindan sonra doz icin bilgi gelecek. Sizin gonalf dozunuz kac?Sizin kaçıncı gününüzde ilave iğne başlattılar?
Bende baskilama yapildi suan gonalf kullanıyorum
Benim de bugün 4.gunum ama beni çarşamba çağırdılar.Bugun 4.gunumdeyim toplantilarindan sonra doz icin bilgi gelecek. Sizin gonalf dozunuz kac?
Bizden ısrarla burada yaptırın diye istediler ama yaptırmadık sorun olmadı, öyle girdik transfere. Eşimin önceki hastaneden sonuçları iyiydi ve yakın tarihliydi açıkçası tekrar para vermek istemedik zaten her şey para.Şişli memorialde ön görüşme için sperm testini illa merkezlerinde mi yapmak gerek? Biz bahçecide yaptırmıştık. Kabul etmezler mi?oranın laboratuarı da iyi
aminn insallahBenim de bugün 4.gunum ama beni çarşamba çağırdılar.
Gonalf...250 kullanıyorum suan.
Ama öncesinde kullandığım gonapeptyl benim tahminimce biraz fazla baskiladi yumurtlari.
Insallah öyle yada böyle sağlıklı güzel bol embriyomuz olur hepimizinve sağlıklı güzel bebeklerimiz olur hayırlısıyla
Beenkızlar memorialde rahim filmi çektiren var mı?
Bu arada siz hiç ilave takviye vs aliyormusunuz ,vitamin veya bitkisel recetelr vs?aminn insallah
canım var mı belirtin falan ne zaman test yapacaksın
Benim hic belirtim yok, Carsamba gunu test gunum. Bakalim neyle karsilacagimcanım var mı belirtin falan ne zaman test yapacaksın
hadi inşallah güzel olacak canmBenim hic belirtim yok, Carsamba gunu test gunum. Bakalim neyle karsilacagim
Ari sütü kullaniyorum , omega, folat selenyum koenzim q10, d vitamini de kullandim ama bitince yeniden almadim. Zeytinyagli incir yapmistim bir kac hafta fakat prolaktini yuksetiyormus diye ogrenince biraktim saglikli beslenmeye dikkat ediyorum sigarayi biraktim, bir tek kahvemi birakamadim her gun bir fincan iciyorum fincan küçüldüBu arada siz hiç ilave takviye vs aliyormusunuz ,vitamin veya bitkisel recetelr vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?