Rabbim yardımcın olsun inşALLAH ..Ayyy evet saat 16:30 da gözüme uyku girmiyor
Çok sağol Allah razı olsun.Rabbim yardımcın olsun inşALLAH ..
Senin için zikir çekicem malum adetli olunca ..
Herkes farkındaysa sayfamız bayağı hareketli bu sıra ,transferler .. opular maşallah maşallah ...
Meyvesini toplamaya az kaldı. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.
Uykusuzluğa şimdiden alış canım tatlı heyecanlar bunlar sonrası beta HCG daha büyük heyecan hamilelik oluşunca daha büyük heyecan ve ayrı bir uykusuzluk bebek doğunca gece gündüz uykusuz oluyorsunAyyy evet saat 16:30 da gözüme uyku girmiyor
Ayyy evet saat 16:30 da gözüme uyku girmiyor
1 nisan Opudan sonra oluşan embriyoların hepsini dondurdular trasnfer olmadı.. 3 mayısta transfer oldum şuan ama transferden sonra geri kalanlar için herhangi bir görüşme yapmadık o yüzden öyle yazdım. :)Nasıl yani anlamadım ? Zaten donuk halde değil mi kalan embriyoların ?
Canim ben de ayniyim, ilk iki gun belirti aradim ama yokeluard Nasıl geçiyor transfer sürecin kaçıncı gündesin özellikle yaptığın yediğin içtiğin birşey var mı ? Ben ilk defa hiç transfer olmuş gibi hissetmiyorum ya
Aminn ,tesekkur ederim hepimizi insallahRabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş ..
Sizde ki problem neydi ?
Benim genetik mecbur bakiliyor ama kafam karisik yine de dedigim gibi .. Bakalim Yucel beyle nasil gececek beni Gonul hoca takip ediyordu izinliymis ona verilmis randevum insallah aldigim ilaclar ise yaramistirCanım ben hastalaninca gideceğim. Hatta Yücel beye yazdım. Sağolsun uzun uzun yazmış izmirden geleceğim için. Sen gelmeden 1. Gün hormon testlerini yap E2 ve FSH hormonlarına baktır. Hatta mümkünse yumurta sayına baktır ona göre gelip gelmeyeceğini belirleyelim dedim 18-20 arası hastalanmayi planlıyorum. Bakalım.Pgt olmazsa daha riskli tuttu mu bari aklın rahat olur. Sağlıksız mi acaba diye dusunmezsin tutmazsa süreç yani artık
Canikom transfer sonrasi nar suyunun iyi olmadigini okumustum, onu bir arastirsana, ben de yanlis yonlendirmek istememDediğim gibi ben hiç birsey yapmıyorum ekstra çünkü bu kez çok farklı hiç transfer olmamış gibiyim izin almistim ama hic evde durmadim dolastim birazavokadodan nefret ettim ilk tedavilerde o yüzden almadim nar suyu aldim cig badem ceviz falan onlar rutinimdi zaten suda çok içmiyorum hayırlısı artık
Test gunu ayin 9uHadi ya bende bir sise ictim toplamda ama sağol canim yine bir araştırayım ben . Test günün ne zaman öncesinde yapcan mı☺
Maşallah inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat verir Allah yardımcın olsun1 nisan Opudan sonra oluşan embriyoların hepsini dondurdular trasnfer olmadı.. 3 mayısta transfer oldum şuan ama transferden sonra geri kalanlar için herhangi bir görüşme yapmadık o yüzden öyle yazdım. :)
Sizede hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bizimle paylaşırsınBen her seferinde öncesinde yaptım bu kez ilk defa test gününü bekleyeceğim haftaya cuma fikrim değismezse
Transfer hazirligindamisin, doktorun ne diyor bu duruma?Kızlar 9.günüm rahim kalınlığı 9.8di. Bugün 15.günüm 8.5 olmuş bu nedemk ya günde 3 defa estrofem içiyorum (2.kontrolüm başka Bi doktorda oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?