Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim arı sütünü tek mi kullanıyorsun, bu ay bende başlıycam kullanmaya ama ari sütü bal ve polen karışımı şeklinde kullancaktim , nasil iyi olur acaba?

Bende ari sütü kullanıyorum ama 10gundur.
Takviyeler için geç kaldım ama olsun.bakalim inşallah güzel neticeler alacagiz hayırlısıyla.
Sizde benim gubisiniz...Bende çay bağımlısıyım 1 bardak ile sınirladim kendimi.

Canim arı sütünü tek mi kullanıyorsun, bu ay bende başlıycam kullanmaya ama ari sütü bal ve polen karışımı şeklinde kullancaktim , nasil iyi olur acaba?
Aslinda ben direk ari sutuyle basladim sonra karistirmak istemedim, polen de denedim ama kokusu bana cok kotu geldigi icin hic yiyemiyorum o yuzden tercih etmedim dogrusu. Sizin tercihiniz o yondeyse o sekilde de kullanabilirsiniz tabi ki , şifa olsun insallah herkese

ben de onceki tedavimde sizin gibi kullanmistim ve inanin kalite cok fark etmisti, tabi ki daha uzun kullanmak iyi ama kullanmis oldugunuz sure bile olumlu etki edecegine inaniyorum şu da var ben 3 aydir kullaniyorum ama sonucun ne olacagini hicbirimiz bilemeyiz biz tamamen elimizden geleni yapma cabasindayiz takdir tabi ki Allah’in

Dogru söylüyorsunuz biz kul olarak elimizden geleni yapalım.Verecek olan Allah
Bir de siz onceki tedaviyi yine semra hoca da mi yaptırdınız?

Dogru söylüyorsunuz biz kul olarak elimizden geleni yapalım.Verecek olan Allah
Bir de siz onceki tedaviyi yine semra hoca da mi yaptırdınız?
Evet gecen seneki tedavim yinr memorial daydi , 6aa kalite fakat %50 mozaik bir embriyom oldu,transfer de ettirdim belki kendini tamir eder ve tutunur diye umarak ama malesef olmadi . İnsallah bu sefer saglikliyi buluruz ve ona can oluruz sizin nedir durumunuz ilk kez mi tedavi oluyorsunuz sorun neydi acaba?

Insallah inşallah
Ben daha önce baska merkezlerde tedavi oldum 2-3 kere..
Fakat sonra translokasyon çıktı eşimde.. o yuzden pgt li yapacagiz. Memorial da ki ilk tedavim.. inşallah bana tutunacak sağlıklı bir embriyo bulabilirsek anne olacağım hayırlısıyla

Amin canim insallh

İnsallah bu tedavinizle minnosunuza kavusursunuz, Rabbim hepimize hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…