Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım bende pıhtılaşma testleri yaptırcam, devlette 15 günde falan çıkıyomuş,ama yoğunluktan randevumu çok geç verdiler yetişmiycek, bende özelde yaptırcam , bakırköyde radyotom var orası daha uygun yarı yarıya farkeder,birde burç genetik tanı merkezi varmış orayı henüz aramadım,uygun diye okudum forumdan,bi görüş istersen

bu testleri yapmış biri olarak şunu söyleyebilirimki eğer sigortanız varsa bu bedeli vermekten devlette yapın bende az kalsın özelde yapacaktım ama fiyat çok yüksekti neden paramızı boşuna verelim tedavi parasının yarısı ben istanbulda kanuni sultan süleyaman eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım on günde çıktı ortalama süre verdiler ben bir hafta sonra aradım testler çıkmıştı burç genetik merkezinde yapıyor hastane birde bana hastanede sonuçlar transfer zamanına kadar yetişse sorun olmaz çünkü transferden lazım demişti bana bence bir düşünün doktorlarınlada konuşun transfer zamanına kadar yada opuya kadar sonuçun çıkması yeterlimi diye ona göre yapın çünkü meblağ çok yüksek özellerde birde böyle bir güvencemiz varken kullanalım

arkadaşlar memorial de tüp bebek tedavisi görenler için kalabileceği misafirhane falan varmı kalan varmı nasıl temiz mi ve ücrete mi tabi ve ücreti ne kadar

Canım tek kişi 90 euro çift kişi 120 euro idi ben kaldığım zaman..2014 fiyati tabi ki bu:)
bildiğin otel mantığıyla çalışıyor orası.. kahvaltı oda servisi şeklinde geliyor diğer öğünlerde istersen oda servisini arayıp menüden seçebiliyorsun..ben yalnızca transfer günü ve sonrası kaldım yani 2 gece..

Pek
Peki siz şehir dışından mı gittiniz yoksa istanbul damı yaşıyorsunuz çünkü ben Erzurum dan gelecegimde

[QUOanladım"cansuyu 01, post: 41049528, member: 630370"]Şehirdışından gelmiştim canım..[/QUOTE]
Hıı anladım canım peki bu tedavi süresince nerede kaldınız yani iğnelere başlayınca ultrason ve kan tahlili yapılıyor ya sürekli orada kalmak zorundamıyız acaba

Ben gıdıp geldım 3 saatlık uzagım ıstanbula. Calıstıgım ıcın gunu bırlıktı hep. Ama transferde kaldım 1 gun. Şişli ögretmenevı var ıstersen arastır tedavı suresınce kalmak için 90 tlydı sanırım tek kışı. Konu istanbjl olunca heryerden kalınmıyo cunku

Günaydın beyoglu ogretmenevi var taksi ile 10 dakika falan sürüyor yer bulursan 2 kisi 180 fakan oluyor ogretmen isen indirim oluyor Kasımpaşa'da demircan itel var tek kisi 50 tl temiz icinde tv var ama sadece bir oda tv dolap tuvalet düşün ozellik arams yani burasi belediye baskaninin amcasının mis ben tek başıma kaldım şükür

Bir de 70 tl ye bismg boss Otel varmis onun yerinde taksiciler biliyo bu otellere hastanede tedavi gordugunu soyke canim ama bu oteli ben gormedim bildikleri m bu kadar

Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için tanıdıklarım çok fazla istanbul da ama fazlaca kimseye duyurmamak için yer bakıyoruz bakalım artık nerede kalırız

Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için tanıdıklarım çok fazla istanbul da ama fazlaca kimseye duyurmamak için yer bakıyoruz bakalım artık nerede kalırız
Canım illaki hastanenin yakınında kalmak zorunda değilsinz ki. İstanbulda ulaşım çok iyi günde bir kere gideceksin hastaneye bubyn için yakın olman gerekmiyor. Bence grupanyada fırsatlara bak kalacak yer için. Ufak otelleri araştır internetten, arayıp pazarlık yap rezervasyon yap. Avrupa yakası pahalıdır ama anadolu yakasında çok uygun yerler bulabilirsin. Öğretmenevleri 50-60 lira. Binersin sabahtan otobüsüne metrona yada metrobüsüne gidersin rahat rahat. Hem istanbulu da gezin bi güzel. Vapura binin eminönüne gidin vs. Moral çok önmli stresten uzak durun ki kaliteli yumurta ve spermler gelişsin inşallah. Sakın günlüğü euro fln olan yerlere bakmayın anadolu yakasını öneririm. Toplu taşımaya yakın olsun yeri yeter ki

Bencede duyurma cnm kimseye. Ben anneme bile söylemedim düşün. Söylemek isterdim ama onların stresi beni de etkiler, eşimle ben biliym yeter dedim. Yapayalnz gidip geldm muaynelere napalım çekecez Allah yanımızda başka dayanağa ne gerek var

[QUOanladım"cansuyu 01, post: 41049528, member: 630370"]Şehirdışından gelmiştim canım..
Hıı anladım canım peki bu tedavi süresince nerede kaldınız yani iğnelere başlayınca ultrason ve kan tahlili yapılıyor ya sürekli orada kalmak zorundamıyız acaba[/QUOTE]

Orada kalırsan kendi yararına canım..hassas bir süreç kendi dr unun takibinde olmak daha sağlıklı..dış takip yaptırdığın zaman düşün yani drun telefonda bilgi alacak yumurta gelişimleri ile ilgili ama görmeden karar verecek .. çünkü her drun görüşü farklı diye düşünüyorum ben onların gözünün önünde olmak daha iyi olur..Eğer imkanın elverirse.. ben transfere kadar bir arkadaşımda kaldım transfer sonrası da dediğim gibi misafirhanede kaldım..öğretmenevleri var daha uygun fiyatlı orada kalabilirsin canım ama erken yer ayırt son günlere bırakma çünkü yer bulmak zor oluyor

De
Değilmi haklısınız canım çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Arkadaslar son olarak ta bişey daha soracağım da kusura bakmayın bu tedavi süreci tam başlangıçyani adetin 3.gününden itibaren transfere kadar kaç gün sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…