Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar son olarak ta bişey daha soracağım da kusura bakmayın bu tedavi süreci tam başlangıçyani adetin 3.gününden itibaren transfere kadar kaç gün sürüyor.
Cnm o senin yumurta gelisimine bagli 8,9 gunde yumurta buyuyor ortalama opu ve transfer 15,17 gunu buluyo hakkinda hayirli olsun canim

Aynen öyle neslihan arkadaşımın dediği gübi ilk muayeneden transfere kadar 15-17 gün arası. en kısa 15 gün en uzun da 20 leri bulabiliyo yumurta gelişimine bağlı ama ortalama 15-17 gün arası canım

Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için tanıdıklarım çok fazla istanbul da ama fazlaca kimseye duyurmamak için yer bakıyoruz bakalım artık nerede kalırız
canım bizde şehir dışıydık çağlayan tempo otelde kaldık 190 tl 2 kişi otel çok iyiydi hastaneye yürüyerek gidip geliniyor.

arkadaşlar biz daha önce istanbuldaydık 3 yıl kadar kaldık ben istanbulda kaldığım süre içerisinde tedavi için gittiğim hiçbir dr bana tedavi başlamadı sizde hiçbir problem yok sizin çocuğunuz olur dedi gönderdi.eşim polis sonra biz doğu görevini istedik geçen yıl haziranda erzuruma geldik şimdi tedavi için tekrar istanbulll...olmazsa artık polis evi falan ayarlayacağız.bu topik çok güzelllll Allah hepinizden razı olsun hamişler inşallahhhh bebeişlerini sağlıcakla kucağına alır hamiş olmak isteyenlerde inşalalhhhhhh tez zamanda hayırlısıyla hamiş olur. sorularımı hemen cevaplıyorsunuz çokkkkk teşekkür ederimmmmm ....kader arkadaşlarımmmm......

hepımız aynı dertten muzdarıp olunca sanırım ondan dolayı bole oluyor. bende çok sevıyorum bu topiği.ınsallah allah hepımıze taz zamanda mis kokulu bebeklerınden nasıp eder. evımıze bereket huzur verır ınsallah

Amiiiin inşallah canım. Evet cmt günüydü dimi test tarihin? Hadi inşallah az kaldı güzel haberlrr ver bize Allahın izniyle.

kızlar bişey soracağım, arkadaş bana bir kutu gonal f vermişti ben de işyerinin buzdolabına koymuştum. işyerindekiler pazartesi akşamı buzdolabının fişini çekmişler.sonra da takmayı unutmuşlar. ve ben de daha yeni farkettim. sizce o ilacı atayımmı. yoksa sonraki tedavimde kullanılabilirmi acaba :)

Arkadaslar hepinize merhaba,
Epeydir foruma dahil olmadim, subat ayinda asilama tedavim negatifle sonuclandi. Ardindan baska rahatsizliklarim oldu cok fazla stres yaptigim icinde nete bile girmedim uzaklastim..kendimi toparladim ilk tup bebek denememi gecen ay yasadim nisan sonunda transferim oldu malesef kimyasal gebelikle sonuclandi (Cok tuhaf bir surecti)
simdi dondurulmus embriyo transferimi yaptirmak istiyorum. En erken ne zaman baslayabilirim sizce, bilginiz varmi acaba? Mayis 6 da kanamam basladi 6 gun surdu malesef kimysaldan dolayi. Hazirandaki adetimle baslanilabilirmi tedaviye sizce problem olur mu?
epeydir sessiz takipciniz olarak izliyorum sizi, artik bende paylasmak istedim yasadiklarimi. Bjk ve hayalimm77 sisiznde kimysal gebelik oldu biliyorum. Happy12, babygirl sizler sonuc bekliyorsunuz heralde. Insallah hayirlisi ile sonuclanir hepimiz mutlu oluruz burda. Aldigim bir guzel habr mutlu ediyor beni, eminim herkese moral oluyor. bizi bizden baskasi anlamaz Allah tez zamanda bebislerimizi gondersin insallah hayirlisi ile.
neslihan80 Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim insallah, cansuyu, doga sizlerinde insallah. Ensu, muhip, dusukrezerv bizede nasip olsun ins. Hamilelik. Aklimda kalan isimleri saydim canlar,
Allah hepimizin gonlunun muradini versin. Dualarimdasiniz...

Canim ne zaman badkayacagini en gsranti doktoruna sor bende 6 mayista negatif sonucu aldim dondurulmuş icin sorun cikmazsa temmuz dedi ayse hoca bilmiyorum artik hayırlısı olsun hepimiz için

Canim ne zaman badkayacagini en gsranti doktoruna sor bende 6 mayista negatif sonucu aldim dondurulmuş icin sorun cikmazsa temmuz dedi ayse hoca bilmiyorum artik hayırlısı olsun hepimiz için
Banada 2 adet donemi gecsin demisti dr. Ben haziranda baslayabilirmiyim dedigimde adetin 2. Gunu gelirsin bakariz yumurtalarinin durumuna dedi. Dr. Biranonce olmasini istiyorum canim ama ote yandanda acele hemen olsun diye yanlis bisey yapmaktan korkuyorum

Amiiiin inşallah canım. Evet cmt günüydü dimi test tarihin? Hadi inşallah az kaldı güzel haberlrr ver bize Allahın izniyle.
Evet canım cumartesı sabırla beklıyorum ınsallh. Erken yapıp yanlış sonuc almak ıstemıyorum. Rabbım hepımızı. Gonlunden gecenı nasıp etsın ınsallh

Bızımde oyle canı burayı ondan sevıyorum bırbırımızı tanımıyoruz ama dua edıyoruz hepımız ıcın ndguzel. Kımın duasını. Kabul olcagını allah bılır ınsallah hepımıze anne olmak en kısa zamanda nasıp olur. Bende evet dedıgın gıbı cumartesıyı beklıhorum dua ıle

Hayirlisi olsun canim, son gunler cok zor geciyor ister istemez baska bisey dusunemyor insan. Sakin idrar testi yapma canim, gununde kan testini yaptir. Senin ilk denemenmiydi? Yas?

Hayirlisi olsun canim, son gunler cok zor geciyor ister istemez baska bisey dusunemyor insan. Sakin idrar testi yapma canim, gununde kan testini yaptir. Senin ilk denemenmiydi? Yas?
Yok canım nezaman yapsam o udrar testını hep tek cıktı ah ettım yapmıcM onu merakla sabırla beklıyorum cumartesıyı. Ilk denemem nasıpse canım yasım da 29

Yok canım nezaman yapsam o udrar testını hep tek cıktı ah ettım yapmıcM onu merakla sabırla beklıyorum cumartesıyı. Ilk denemem nasıpse canım yasım da 29
Aynen canim bende dayanamaz yapardim her ay. Tup bebek tedavisinde soz verdim kendime bu sefer sadece kan testi yapicam diye. Hem idrara gec ciktigi icin hamileysen negatif cikar bosuna uzulursun..insallah nasibindir bu tedavi vesile olmustur canim. Bende 32 yasindayim, ilkti kimyasal oldu malesef, insallah dondurulmusumdur kismetim

Nasıp bellımı olur belkıde odur tutacak olan. InsAllah allah nasıp etsınde . Ilk tüp bebek denerken cok üzüldüm neden normal olmadı dıye ama sonra ySadıkca hıc farketmez dedım yeter kı allah nasıp etsın. Insan tek bende dıyo neden ben dıyo ama hastaneye gıdınce tek olmadıgını anlıyosun. Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…