Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen aynen canim.. uzun bi sure tup bebek yaptirmayi bile konduramiyor insan kendine. Sonra bakiyorsun elden bisey gelmiyor, yaptirayimda bebegime kavusayim diye umuyorsun. Yikilmamin bir nedenide tup bebek yaptirmak son kalen gibi oluyor, sanki yaptirinca hemen olacakmis gibi..negatif oldu yikildim, simdide dondurulmus olsun saglikla hayirlisiyla benim olsun diyorum hayat sinav, insallah kazananlardan oluruz

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..toparlamana ve aramıza katılmana sevindim.inşallah bu tedavinde bebişin gelir sana..kimyasal gebeliklerden sonraki süreç nasıl işliyor bilmiyorum başından geçenler sana yardimci olurlar ama herkesin bünyesi farklı olacağı için en doğru bilgilendirmeyi dr un yapar sana

Hıc canını sıkma hepımızın bı zamanı var bızr dusen dua ınsallah. Evet elde degıl ama hayırlısı bırgun olscak inşallah

Amin canim Allah razi olsun, tum isteyenlere rabbim evlat kokusunu duymayi nasip etsin tez zamanda insallah

arkadaşlar memorial de eşim sperm testi verdi sonucunu internetten öğrenme şansımız var mı ??

Kızlar merhaba moralim çok bozuk transfer cmt ve bize cinsel ilişki yasak dememişlerdi. ( ilişkiden sonra öğrendim ki yasakmış rahim kasılıomuş vs siz ne düşünüosunz bu konuda( sanki tutmiycak gibi geliyo kasılıyo sanki rahmim. Off çok stres yaptım gazım da var galiba. Olmaması gereken hersey oluyor bir bir. Ne önerirsiniz canlarım transfer öncesi. 3. Günde 6embriyo olduğu söylendi kaliteyle ilgili bilgi vermediler. Hakkımzda hayırlsı

Canım ne güzel yazmışsın hoşgeldin tekrardan. Bebiş haberini verene kadar burada kal olur mu forumumuz dualarla inşallah hepimize annelik duygusunu yaşatacak Allahın izniyle. Sizleri çok seviyorum her gün takip ediyorm artık benim için yemek su gibi bir ihtiyaç haline geldi. Allah emeklerimizi boşa vermesin inşallah

Amin canim hosbuldum, ayy sende ne guzel yazmisin insallah ardarda bebis haberlerini vermek nasip olur hepimize, sonrada hamilelik surecini geciririz beraber burda

Kızlar cevap verin nolur transferden 2 gün önce ilişkiye ne diosunuz ( ağlıcam ya
Dur canim stres yapma hemen. Emin degilim ama senin transferin henuz olmamiski kasilma vs etkilesin Rahmi.Henuz embriyo konmadigina gore mantiken vucuttan kasilma ile atilacak bisey de yok yani. Sakin ol, bundan sonra dikkat edersin ferah tut gonlunu

Kızlar cevap verin nolur transferden 2 gün önce ilişkiye ne diosunuz ( ağlıcam ya

Hiçbirşey olmaz canım rahat ol yurtdışında transfer sonrası bile ilişki serbest diyorlar. Embriyo saglıklıysa birşekilde tutunuyor biraz rahat olmak gerekiyor sadece.

Dur canim stres yapma hemen. Emin degilim ama senin transferin henuz olmamiski kasilma vs etkilesin Rahmi.Henuz embriyo konmadigina gore mantiken vucuttan kasilma ile atilacak bisey de yok yani. Sakin ol, bundan sonra dikkat edersin ferah tut gonlunu
Sağol canım böyle şeyler ulu orta söylenmez kusura bakmayın ayıp oldu ama ( napayım çok moralim bozuldu. İnternette tedaviye başladıktan itibaren yasak olduğu yazıyor. Ama işte farklı hormonlar salgılanırmış vs yazıyor canım sıkıldı. Sağol canım benim içimi biraz rahatlattın söylediklerin çok mantıklı çünkü. Allah kısmet ederse transfer cumartesi.

Hiçbirşey olmaz canım rahat ol yurtdışında transfer sonrası bile ilişki serbest diyorlar. Embriyo saglıklıysa birşekilde tutunuyor biraz rahat olmak gerekiyor sadece.
Sağol tatlım sizden bu yorumları duymak çok iyi geldi. İnternet bazen bilgi kirliliği yaratıyor. Doktorum söylerdi diycem ama çok konuşan bi dr değil. Neyse ki 2 gün daha var transfere inşallah.

Ne guzel canim 2 gunun kalmis, sen transferini dusun keyifle gecir bu sureci. Bebisin 2 gun sonra seninle olacak annesi bende buzda bekleyen bebislerimi ozledim

Ne guzel canim 2 gunun kalmis, sen transferini dusun keyifle gecir bu sureci. Bebisin 2 gun sonra seninle olacak annesi bende buzda bekleyen bebislerimi ozledim
Ayy canım inşallah. Senin buz bebeler canavar gibi tutunacaklar annelerine inşallah. Çünkü her sağlıklı embriyo dondurulamıyor çok çok sağlıklı olması gerek. Dondurulmuşla şans çok daha fazla bu yüzden. 5. Gün dondurdular değil mii?? Sabırla bekle canım benim biliyorum çok zor ama geç olsun güç olmasın. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim hepimize.

Amin canim hepimize insallah. Sorma cok yaraliyim o konuda. Evet dondurulan embriyolarim blastokist 5. Gun embriyolari vecok iyiler, 5aa 5ba vs var.. benim ilk transferimde 5.gun 5aa kalitedeydi ama Rabbim ol demeyince olmuyor iste.. nasip kismet henuz zamani degilmis demekki.. o yuzden gunu ve kalitesine takilmiyorum ben 3. Gun olabilir ama tutar belli olmaz bu isler. Yeterki zamani gelmis olsun

ca
canım hoşgeldin aramıza, bende nisan sonu denedim,acaba transfer beklerken karşılaşmış olabilirmiyiz,bende bekliyorum,iki ay sonra tekrar deniycez kısmetse

ca

canım hoşgeldin aramiza,bende nisan sonu denedim,acaba transfer beklerken karşılaşmış olabilirmiyiz,bende bekliyorum,iki ay sonra tekrar deniycez kısmetse
Hosbuldum canim, belkide karsilasmisizdir, olabilir.. sana ne dedi dr.un. temmuzdami baslayacaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…