canım senin doktorla aynı şeyleri söyledi, 2. adet te olabilirmiş ama rahimin dinlenmesi açısından 3. adet daha uygun dedi, benim kısmetse temmuzda deniycez,Hosbuldum canim, belkide karsilasmisizdir, olabilir.. sana ne dedi dr.un. temmuzdami baslayacaksin?
Evet canım heycanlı bekleyısler bıtmıyo bırı bıtıyo bırı baslıyo:) aslında bunada sükür gene denıyebılıyoruz ymutlanıyoruz. Bunları yapamayanlarda var. Rabbım inşallah hepımıze nasıp eder. İlişki işine gelince evet yasak dıyolar canım ama bakarsın kendılıgınden tutar o ılacların etkısıyle:) bşy olmaz ya içini ferah tut:)iyiyim canım saol,inşallah güzel olcak herşey, inşallah güzel haber gelcek senden,allah yardımcın olsun,bizde heyecanla bekliyoruz canım
Canım sonuc no falan verdılerse netten bakılır. Kanda oyleydı sperm ozel bşy degılse hanı...arkadaşlar memorial de eşim sperm testi verdi sonucunu internetten öğrenme şansımız var mı ??
Bu arada kac hucrelı falan onları soyluyolar aradıgında.. 6 cok ıyı masallah. Doktorunada mutlaka soyle bence ılışkiyi. Sana söylemelerı lazım yoksa nerden bılıcektın. Genede cok etkılıcek bşy olacagını zannetmıyorum hoş ama...Bana gıttıgınde bu surecte yasak dedıler mesela. Transferden sınra 2.3. Gjnden sınra serbestmiş ama ben hala yapmadım:) bananeKızlar merhaba moralim çok bozuk transfer cmt ve bize cinsel ilişki yasak dememişlerdi.( ilişkiden sonra öğrendim ki yasakmış rahim kasılıomuş vs siz ne düşünüosunz bu konuda ( sanki tutmiycak gibi geliyo kasılıyo sanki rahmim. Off çok stres yaptım gazım da var galiba. Olmaması gereken hersey oluyor bir bir. Ne önerirsiniz canlarım transfer öncesi. 3. Günde 6embriyo olduğu söylendi kaliteyle ilgili bilgi vermediler. Hakkımzda hayırlsı
:)))) yapmadım banane. Hehe çok güldüm tatlım ya. Peki bu ilişki yasağı gebe kalmamak için mi ? Öyleyse rahat bi nefes alcam da. Rahim kasılmasıyla ilgisi yok henüz dimi. Ben de 15 gün beklicem teste kadar ondan sonra artık banane:) bir de bişey diycem kızlar progrstan iğne oluyorm hergün canım öyle yanıyo ki iğneden sonra kıpkırmzı oluyorm ateşim çıkıo. Felçli gibiym ztn oturamıorm bacaklarıma kadar vurdu ağrısı. Topallıyorm artk resmen. 2 antibiyotk kullanıorm. Midem cayır cayır yanıyo. Bi de prednol diye bi ilaç var nasıl acı bi ilaç öle ama ona şükür. Bu iğne öldürdü beni. Bünyem bukdr ilaç hiç görmemişti. Sizin böyle şeyler olmadı mı canlar ??Bu arada kac hucrelı falan onları soyluyolar aradıgında.. 6 cok ıyı masallah. Doktorunada mutlaka soyle bence ılışkiyi. Sana söylemelerı lazım yoksa nerden bılıcektın. Genede cok etkılıcek bşy olacagını zannetmıyorum hoş ama...Bana gıttıgınde bu surecte yasak dedıler mesela. Transferden sınra 2.3. Gjnden sınra serbestmiş ama ben hala yapmadım:) banane
Doğru diyorsun canım nasip kısmet ama iyi kalitede olmaları çok büyük avantaj. Belki vücudun hazır değildi, endometrium yeterince kalın değildi yada ne biliym biçok şey etken. Allah vereceği zamanı biliyor buna şüphe yok. Tez zamanda hepimize nasip eder inşallah RabbimAmin canim hepimize insallah. Sorma cok yaraliyim o konuda. Evet dondurulan embriyolarim blastokist 5. Gun embriyolari vecok iyiler, 5aa 5ba vs var.. benim ilk transferimde 5.gun 5aa kalitedeydi ama Rabbim ol demeyince olmuyor iste.. nasip kismet henuz zamani degilmis demekki.. o yuzden gunu ve kalitesine takilmiyorum ben 3. Gun olabilir ama tutar belli olmaz bu isler. Yeterki zamani gelmis olsun
Arkadaslar hepinize merhaba,
Epeydir foruma dahil olmadim, subat ayinda asilama tedavim negatifle sonuclandi. Ardindan baska rahatsizliklarim oldu cok fazla stres yaptigim icinde nete bile girmedim uzaklastim..kendimi toparladim ilk tup bebek denememi gecen ay yasadim nisan sonunda transferim oldu malesef kimyasal gebelikle sonuclandi(Cok tuhaf bir surecti)
simdi dondurulmus embriyo transferimi yaptirmak istiyorum. En erken ne zaman baslayabilirim sizce, bilginiz varmi acaba? Mayis 6 da kanamam basladi 6 gun surdu malesef kimysaldan dolayi. Hazirandaki adetimle baslanilabilirmi tedaviye sizce problem olur mu?
epeydir sessiz takipciniz olarak izliyorum sizi, artik bende paylasmak istedim yasadiklarimi. Bjk ve hayalimm77 sisiznde kimysal gebelik oldu biliyorum. Happy12, babygirl sizler sonuc bekliyorsunuz heralde. Insallah hayirlisi ile sonuclanir hepimiz mutlu oluruz burda. Aldigim bir guzel habr mutlu ediyor beni, eminim herkese moral oluyor. bizi bizden baskasi anlamaz Allah tez zamanda bebislerimizi gondersin insallah hayirlisi ile.
neslihan80 Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim insallah, cansuyu, doga sizlerinde insallah. Ensu, muhip, dusukrezerv bizede nasip olsun ins. Hamilelik. Aklimda kalan isimleri saydim canlar,
Allah hepimizin gonlunun muradini versin. Dualarimdasiniz...
Bızımde oyle canı burayı ondan sevıyorum bırbırımızı tanımıyoruz ama dua edıyoruz hepımız ıcın ndguzel. Kımın duasını. Kabul olcagını allah bılır ınsallah hepımıze anne olmak en kısa zamanda nasıp olur. Bende evet dedıgın gıbı cumartesıyı beklıhorum dua ıle
Aynen canimbende dayanamaz yapardim her ay. Tup bebek tedavisinde soz verdim kendime bu sefer sadece kan testi yapicam diye. Hem idrara gec ciktigi icin hamileysen negatif cikar bosuna uzulursun..insallah nasibindir bu tedavi vesile olmustur canim. Bende 32 yasindayim, ilkti kimyasal oldu malesef, insallah dondurulmusumdur kismetim
Bu sayfa sayesinde çok şey öğrendik. Tüp bebegin nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyormusum en basitinten. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Okulların kapanmasını bekliyorum ben de. On görüşme için gideceğim. Ramazan sonraki adetimle inşallah bir sorun yoksa başlarız. Rabbim bos bırakmasını kucaklarimizi. O mis kokuya kavustursun bizleri tez zamanda. Hayırlı cumalr herkese ..arkadaşlar biz daha önce istanbuldaydık 3 yıl kadar kaldık ben istanbulda kaldığım süre içerisinde tedavi için gittiğim hiçbir dr bana tedavi başlamadı sizde hiçbir problem yok sizin çocuğunuz olur dedi gönderdi.eşim polis sonra biz doğu görevini istedik geçen yıl haziranda erzuruma geldik şimdi tedavi için tekrar istanbulll...olmazsa artık polis evi falan ayarlayacağız.bu topik çok güzelllll Allah hepinizden razı olsun hamişler inşallahhhh bebeişlerini sağlıcakla kucağına alır hamiş olmak isteyenlerde inşalalhhhhhh tez zamanda hayırlısıyla hamiş olur. sorularımı hemen cevaplıyorsunuz çokkkkk teşekkür ederimmmmm ....kader arkadaşlarımmmm......
Sağol canım böyle şeyler ulu orta söylenmez kusura bakmayın ayıp oldu ama( napayım çok moralim bozuldu. İnternette tedaviye başladıktan itibaren yasak olduğu yazıyor. Ama işte farklı hormonlar salgılanırmış vs yazıyor canım sıkıldı. Sağol canım benim içimi biraz rahatlattın söylediklerin çok mantıklı çünkü. Allah kısmet ederse transfer cumartesi.
Bu sayfa sayesinde çok şey öğrendik. Tüp bebegin nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyormusum en basitinten. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Okulların kapanmasını bekliyorum ben de. On görüşme için gideceğim. Ramazan sonraki adetimle inşallah bir sorun yoksa başlarız. Rabbim bos bırakmasını kucaklarimizi. O mis kokuya kavustursun bizleri tez zamanda. Hayırlı cumalr herkese ..
ramazan sonrası bayağı kişi başlayacak,hadi bakalım birlikte takip ederiz tedavimizi benimd e niyetim ramazan sonrası :)[/QUOTE :) inşallah canım. Haberlesiriz bol bol :)
ehehe :) canım bende oyle bı ığne yoktu gonal f kullandım bıde çatlamasını onlemek ıçın bı ığne daha c lı falan bsydı sanırım...sımdı de jelım var ığnem çok sükür yok o yüzden etkısını bılmıorm canım ne yazık kı ... ılıskı yasağı da süper uy uy :):)))) yapmadım banane. Hehe çok güldüm tatlım ya. Peki bu ilişki yasağı gebe kalmamak için mi ? Öyleyse rahat bi nefes alcam da. Rahim kasılmasıyla ilgisi yok henüz dimi. Ben de 15 gün beklicem teste kadar ondan sonra artık banane:) bir de bişey diycem kızlar progrstan iğne oluyorm hergün canım öyle yanıyo ki iğneden sonra kıpkırmzı oluyorm ateşim çıkıo. Felçli gibiym ztn oturamıorm bacaklarıma kadar vurdu ağrısı. Topallıyorm artk resmen. 2 antibiyotk kullanıorm. Midem cayır cayır yanıyo. Bi de prednol diye bi ilaç var nasıl acı bi ilaç öle ama ona şükür. Bu iğne öldürdü beni. Bünyem bukdr ilaç hiç görmemişti. Sizin böyle şeyler olmadı mı canlar ??
allah razı olsun canım allah hepımızın dualarını ınsallah kabul etsın. hepımızın kucaklarını ınsallah cocukla doldursun.yüzümüz artık gülsün uysukusluktan vıtamın alalım ınsallah :)valla inan o kandil gecesi sana çok dua ettim.o ara bildiğim tedavi süreci en önde olan sendin. diğer arkadaşlara da çok dua ettim. gerçekten bu çok zor bişeymiş elimizden gelen hiç bir şey yok bunu çok iyi anladım
amin canım cümlemıze hayırlı bol dua lı cumalar seladan ezana kadar dualarınızı eksık etmeyınBu sayfa sayesinde çok şey öğrendik. Tüp bebegin nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyormusum en basitinten. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Okulların kapanmasını bekliyorum ben de. On görüşme için gideceğim. Ramazan sonraki adetimle inşallah bir sorun yoksa başlarız. Rabbim bos bırakmasını kucaklarimizi. O mis kokuya kavustursun bizleri tez zamanda. Hayırlı cumalr herkese ..
aynen aynen hıç bsyı takmayalım kafamıza ınsallah.. unutmayalım kı bunlar hep vesile ıster yat ıster zıpla allah ızın verırse sen naparsan yap tuTAR BIRAZ DIKKAT ETCEZ SADECE :)tedavi boyunca yasaklamıyorlar fakat yumurta toplandığı gün ilişkiye girmeyin diyorlar. herşeye rağmen biz hiç ilişkiye girmiyoruz tedavi boyunca. sen yine de stres yapma.tutunacağı varsa her şekilde tutunur.yeterki bu dünyada nefes almak kısmet olsun.
Bende varım ramazan sonrası bir an önce ramazan gelsede hayırlısı ile ramazan sonrası başlasak ve rabbim gönlümüze göre nasip etse herkezin hamiş haberlerini alsak ve sonrada kendimize topik açıp hamilelik günlerimiz paylaşsak allahın izniyle inş o günlerin göreceğiz çok umudum var 2015 temmuz ayı unutamayacağımız en güzel ay olacak çok inanıyorum bu cuma günü rabbim yardımcımız olsun inşramazan sonrası bayağı kişi başlayacak,hadi bakalım birlikte takip ederiz tedavimizi benimd e niyetim ramazan sonrası :)
Bilgim yok tatlım hayırdır kaç çıktı ki? Bi de birşey sorucam kızlar. Transferden önceki günlerde kasıklarda batma hissettiniz mi? Özellikle bugün çok rahatsız oldum iğne gibi alttan alttan batıyoarkadaslar ya bsy soracam bu kan tahlılı yaptığımızda kan değerımız en az kaç çıkmalı bılgısı olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?