Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hosbuldum canim, belkide karsilasmisizdir, olabilir.. sana ne dedi dr.un. temmuzdami baslayacaksin?
canım senin doktorla aynı şeyleri söyledi, 2. adet te olabilirmiş ama rahimin dinlenmesi açısından 3. adet daha uygun dedi, benim kısmetse temmuzda deniycez,

iyiyim canım saol,inşallah güzel olcak herşey, inşallah güzel haber gelcek senden,allah yardımcın olsun,bizde heyecanla bekliyoruz canım
Evet canım heycanlı bekleyısler bıtmıyo bırı bıtıyo bırı baslıyo:) aslında bunada sükür gene denıyebılıyoruz ymutlanıyoruz. Bunları yapamayanlarda var. Rabbım inşallah hepımıze nasıp eder. İlişki işine gelince evet yasak dıyolar canım ama bakarsın kendılıgınden tutar o ılacların etkısıyle:) bşy olmaz ya içini ferah tut:)

Bu arada kac hucrelı falan onları soyluyolar aradıgında.. 6 cok ıyı masallah. Doktorunada mutlaka soyle bence ılışkiyi. Sana söylemelerı lazım yoksa nerden bılıcektın. Genede cok etkılıcek bşy olacagını zannetmıyorum hoş ama...Bana gıttıgınde bu surecte yasak dedıler mesela. Transferden sınra 2.3. Gjnden sınra serbestmiş ama ben hala yapmadım:) banane

:)))) yapmadım banane. Hehe çok güldüm tatlım ya. Peki bu ilişki yasağı gebe kalmamak için mi ? Öyleyse rahat bi nefes alcam da. Rahim kasılmasıyla ilgisi yok henüz dimi. Ben de 15 gün beklicem teste kadar ondan sonra artık banane:) bir de bişey diycem kızlar progrstan iğne oluyorm hergün canım öyle yanıyo ki iğneden sonra kıpkırmzı oluyorm ateşim çıkıo. Felçli gibiym ztn oturamıorm bacaklarıma kadar vurdu ağrısı. Topallıyorm artk resmen. 2 antibiyotk kullanıorm. Midem cayır cayır yanıyo. Bi de prednol diye bi ilaç var nasıl acı bi ilaç öle ama ona şükür. Bu iğne öldürdü beni. Bünyem bukdr ilaç hiç görmemişti. Sizin böyle şeyler olmadı mı canlar ??

Doğru diyorsun canım nasip kısmet ama iyi kalitede olmaları çok büyük avantaj. Belki vücudun hazır değildi, endometrium yeterince kalın değildi yada ne biliym biçok şey etken. Allah vereceği zamanı biliyor buna şüphe yok. Tez zamanda hepimize nasip eder inşallah Rabbim

hoşgeldin canım, ben de nisanda tedavi gördüm ve transfer bile yapılamadı aynı soruyu ben de çok soruyorum.haftaya çarşamba doktorla randevum var.görüşme yapınca sana bilgi veririm. ama niyetim temmuzun sonundaki adetimle başlamak. benim de adetim erken oldu.7 mayıs,aşağı yukarı senle aynı zamana geliyor. tabi kimyasal gebeliği hiç bilmiyorum.daha doğrusu gebe hiç kalamadım... böyle birşeyde birkaç ay geçmesi gerektiğini düşünüyorum.ama istersen doktora sorarım

valla inan o kandil gecesi sana çok dua ettim.o ara bildiğim tedavi süreci en önde olan sendin. diğer arkadaşlara da çok dua ettim. gerçekten bu çok zor bişeymiş elimizden gelen hiç bir şey yok bunu çok iyi anladım

internette okumuş ve araştırmıştım.dondurulmuş embriyoların tutunması daha kolay oluyormuş.çünkü rahim çok ilaç etkisinde kalmıyor doğal haliyle oluyormuş.

Bu sayfa sayesinde çok şey öğrendik. Tüp bebegin nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyormusum en basitinten. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Okulların kapanmasını bekliyorum ben de. On görüşme için gideceğim. Ramazan sonraki adetimle inşallah bir sorun yoksa başlarız. Rabbim bos bırakmasını kucaklarimizi. O mis kokuya kavustursun bizleri tez zamanda. Hayırlı cumalr herkese ..

tedavi boyunca yasaklamıyorlar fakat yumurta toplandığı gün ilişkiye girmeyin diyorlar. herşeye rağmen biz hiç ilişkiye girmiyoruz tedavi boyunca. sen yine de stres yapma.tutunacağı varsa her şekilde tutunur.yeterki bu dünyada nefes almak kısmet olsun.

ramazan sonrası bayağı kişi başlayacak,hadi bakalım birlikte takip ederiz tedavimizi benimd e niyetim ramazan sonrası :)

ehehe :) canım bende oyle bı ığne yoktu gonal f kullandım bıde çatlamasını onlemek ıçın bı ığne daha c lı falan bsydı sanırım...sımdı de jelım var ığnem çok sükür yok o yüzden etkısını bılmıorm canım ne yazık kı ... ılıskı yasağı da süper uy uy :)

allah razı olsun canım allah hepımızın dualarını ınsallah kabul etsın. hepımızın kucaklarını ınsallah cocukla doldursun.yüzümüz artık gülsün uysukusluktan vıtamın alalım ınsallah :)

amin canım cümlemıze hayırlı bol dua lı cumalar seladan ezana kadar dualarınızı eksık etmeyın

aynen aynen hıç bsyı takmayalım kafamıza ınsallah.. unutmayalım kı bunlar hep vesile ıster yat ıster zıpla allah ızın verırse sen naparsan yap tuTAR BIRAZ DIKKAT ETCEZ SADECE :)

arkadaslar ya bsy soracam bu kan tahlılı yaptığımızda kan değerımız en az kaç çıkmalı bılgısı olan var mı ?

ramazan sonrası bayağı kişi başlayacak,hadi bakalım birlikte takip ederiz tedavimizi benimd e niyetim ramazan sonrası :)
Bende varım ramazan sonrası bir an önce ramazan gelsede hayırlısı ile ramazan sonrası başlasak ve rabbim gönlümüze göre nasip etse herkezin hamiş haberlerini alsak ve sonrada kendimize topik açıp hamilelik günlerimiz paylaşsak allahın izniyle inş o günlerin göreceğiz çok umudum var 2015 temmuz ayı unutamayacağımız en güzel ay olacak çok inanıyorum bu cuma günü rabbim yardımcımız olsun inş

arkadaslar ya bsy soracam bu kan tahlılı yaptığımızda kan değerımız en az kaç çıkmalı bılgısı olan var mı ?
Bilgim yok tatlım hayırdır kaç çıktı ki? Bi de birşey sorucam kızlar. Transferden önceki günlerde kasıklarda batma hissettiniz mi? Özellikle bugün çok rahatsız oldum iğne gibi alttan alttan batıyo moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…